|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-24-2006, 15:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hol a Smile???
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Cyby,Steve,Synkel nagyon tudtok itt papíron gyertek mondom elsején kezdödik az aréna 2hónap ott már ki lehet bontakozni...
A végén elmondjuk kik voltunk. Ha lehagytok akkor én ide a forumra többet nem irok ...Tom most erre senki se fog válaszolni de akkor ne legyetek ilyen keményke itt a forumon
Ja és most irjátok 1/A ,1/A látok annyira béna 2-3személyiségüt aki rosszabb mint egy kezdő ugyhogy nem olyan nagy ördöngöség feljutni az A-ba...
Azzal semmi bajom ha valakinek el kell mennie félre ne értsétek de azzal már igen akkor se válaszol ha visszajön...
|
Témától függetlenül: én levagyok döbbenve! Hol a smile??? Jövő héten már a vesszők is menni fognak? Ha nem másért ezért értelme volt ennek a Topicnak!
|

10-24-2006, 15:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Témától függetlenül: én levagyok döbbenve! Hol a smile??? Jövő héten már a vesszők is menni fognak? Ha nem másért ezért értelme volt ennek a Topicnak!
|
most komoly voltam azért irtam így    de nyugi bepotlom még azt  
|

10-24-2006, 15:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Cyby,Steve,Synkel nagyon tudtok itt papíron gyertek mondom elsején kezdödik az aréna 2hónap ott már ki lehet bontakozni...
A végén elmondjuk kik voltunk. Ha lehagytok akkor én ide a forumra többet nem irok ...Tom most erre senki se fog válaszolni de akkor ne legyetek ilyen keményke itt a forumon
Ja és most irjátok 1/A ,1/A látok annyira béna 2-3személyiségüt aki rosszabb mint egy kezdő ugyhogy nem olyan nagy ördöngöség feljutni az A-ba...
Azzal semmi bajom ha valakinek el kell mennie félre ne értsétek de azzal már igen akkor se válaszol ha visszajön...
|
Csak az a baj a hozzászólásaiddal, hogy mindenhez írsz, és nem mindenhez értesz annyira jól, mint azt gondolod magadról -és ez azokból az írásokból világít is (hiába kéred, nem fogok beidézni egyet sem közülük  ). Így alapvetően érdemesebb nem megfogadni a tanácsaidat, így kisebb kárt okozhat a dolog.
Más: én nem az országalapításban látom a kihívást (párbaj -nem is hiszem hogy jó lennék benne  ), hanem hosszútávon minél nagyobb ország kiépítésében (aréna is rövid ehhez, nem örülnék egy nullázásnak 2 hónap után...). Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az A/B csoportban mérkőznék meg veled ha oda jutna a dolog (nem fog  ), tehát ne vedd megfutamodásnak ha nem megy senki a párbajodba -te sem mérkőzöl meg A-ban...
Ez egy stratégiai játék, amiben az ember úgy taktikázik ahogy akar, nincsen olyan felállás, amivel megversz mindenkit, úgyhogy ne oszál le olyat aki máshogy irányít jól egy országot mint Te!
Hosszú megfigyelés utáni hegyibeszéd vége. (ez is szubjektív vélemény, ki ne akadj  )

10-24-2006, 16:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Csak az a baj a hozzászólásaiddal, hogy mindenhez írsz, és nem mindenhez értesz annyira jól, mint azt gondolod magadról -és ez azokból az írásokból világít is (hiába kéred, nem fogok beidézni egyet sem közülük  ). Így alapvetően érdemesebb nem megfogadni a tanácsaidat, így kisebb kárt okozhat a dolog.
Más: én nem az országalapításban látom a kihívást (párbaj -nem is hiszem hogy jó lennék benne  ), hanem hosszútávon minél nagyobb ország kiépítésében (aréna is rövid ehhez, nem örülnék egy nullázásnak 2 hónap után...). Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az A/B csoportban mérkőznék meg veled ha oda jutna a dolog (nem fog  ), tehát ne vedd megfutamodásnak ha nem megy senki a párbajodba -te sem mérkőzöl meg A-ban...
Ez egy stratégiai játék, amiben az ember úgy taktikázik ahogy akar, nincsen olyan felállás, amivel megversz mindenkit, úgyhogy ne oszál le olyat aki máshogy irányít jól egy országot mint Te!
Hosszú megfigyelés utáni hegyibeszéd vége. (ez is szubjektív vélemény, ki ne akadj  )
|
Én meg aztmondom az A/B-ben milliárdokról van szó ott már a pénz beszél csak:PArénában pedig nem....Ugyanonnan legyen erösebb ne +10milliárdból:P
|

10-24-2006, 16:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
hmmm...akkor én mjindig iylen komoly vagyok, ha pirossal írok?? 
sztem ezt a témát hagyni kéne, mert semmi értelme, hogy itt piszkáljuk a másikat (ugye Harcosok )
mindenki tudja, hogy te vagy itt a felbújtó 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

10-24-2006, 16:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Ugy emlékszem nem én nyitottam 
Még egyet az elözőhöz:Régebben a párbajnak az volt a szlogene :ha elszámolnivalod van valakivel akkor itt megteheted  (szerintem ezt nem kell kommentálnom pont azért irták ezt,hogy ne a pénzzel legyen erösebb a másik szvsz)
|

10-24-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
rendben, én vállalok ellened egy vip párbajt jelképes vipért, de ha én nyerek (értsd több pont a végén) akkor nem írsz többet. benne vagy? ha igen dobj egy zöldet grabiba
|

10-24-2006, 16:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
rendben, én vállalok ellened egy vip párbajt jelképes vipért, de ha én nyerek (értsd több pont a végén) akkor nem írsz többet. benne vagy? ha igen dobj egy zöldet grabiba
|
5db min 5orásat 
Jó,hogy azt jelölted be,hogy nem is ismersz mégis tudod kommentálni a dolgokat 
De szivesen vállalok arénát is  Ja de ha én nyerek akkor mi lesz? 
|

10-24-2006, 16:11
|
Member
|
|
|
|
Nem feltétleül szól milliárdokról ott sem 

10-24-2006, 16:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nem feltétleül szól milliárdokról ott sem 
|
Duma csak 
Furcsa egyik helyen midnenki azt irja A=csak a pénz harcol itt még,hogy én modom akkor már nem igaz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|