|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-23-2006, 20:32
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Hőőő... félreértettem netalántán valamit...
Szabájos, ha valakinek küldök zöldet miszerint; amennyiben nem fizet 1VIP et, 100ezer hufot a bankszámlámra, nem vesz nekem biciklit, motrot, autót stb szétverem az oriját; - szabájosnak mondható?
Nem ismerem a magyar törvényeket; játék ide vagy oda, de ez zsarolás. Vagy mégsem?
Játékból zsarolni, fenyegetni ... nem akarok mélyebben belemenni, de mondjuk egy bírót aligha érdekelné, hogy játék e vagy sem. Szerintem!
|
Egy bírót az se érdekelne, hogy miért lopsz valakitől pénzt (tolvajlás menüpont), miért gyújtod fel a házait, miért ölöd meg a katonáit.
Ez egy stratégiai játék, ahol ezek mind-mind részei a játéknak.
Ahogy a sakknak is része, hogy leütöd az ellenfél bábuit. Attól, hogy a sakkban ez természetes, a való életben nem mész át a szomszéd faluba, és vágod fejbe az ottani földműveseket.
És ennek természetesen mind-mind semmi köze a jksz-hez, úgyhogy maradjunk a témánál. Köszönöm.
Last edited by Ati; 10-23-2006 at 20:35..
|

10-23-2006, 20:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy bírót az se érdekelne, hogy miért lopsz valakitől pénzt (tolvajlás menüpont), miért gyújtod fel a házait, miért ölöd meg a katonáit.
Ez egy stratégiai játék, ahol ezek mind-mind részei a játéknak.
Ahogy a sakknak is része, hogy leütöd az ellenfél bábuit. Attól, hogy a sakkban ez természetes, a való életben nem mész át a szomszéd faluba, és vágod fejbe az ottani földműveseket.
|
Ati, amiket te mondasz az egy játékban szereplő dolog. Ahogy mondod, nem gyújytják a szomszéd házait + annak a srácnak a cukrázdáját (valami ilyesmiről olvastam). De akkor mondjuk kérjen hódpénzt és ne valóságost.
Párosításként:
Virtuális Játék---> pl virtuális milliók, milliárdok. Ok. Etikátlan, de L megy.
Virtuális Játék ---> valóságos pénz, amiért egyesek szülei dolgoznak meg, anyagi javak stb. Nah ez szerintem már nem helyes. És a Vip is ide tartozik, mivel hogy a pénz nagyon is valóságos.
|

10-23-2006, 20:49
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
offtopic
OFFTOPIC FIGYELMEZTETÉS!
A fórum a könnyebb olvashatóság érdekében témákra van osztva, minden téma rendelkezik egy címmel. Annak érdekében, hogy mindenki könnyen megtalálhassa, amit keres, valamint a téma résztvevői is pontosan tudják, hogy miről szól az adott téma, a témában csak a címben meghatározottaknak van helye.
Ha olyan témát szeretnél felvetni, ami nem illik az aktuális megbeszélésbe, kérlek, hogy ne itt vesd fel, hanem keress egy megfelelő témát, ahol arról van szó, amit írni szeretnél.
A legtöbb esetben ilyen témát már fogsz találni.
Ha mégse találnál, akkor nyiss egyet, ahol ezután erről lehet beszélgetni.
A fórum olvashatósága érdekében köszönöm megértéseteket.
|

10-23-2006, 21:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati

[/size][/size]
|
Off: jó a kép 
|

10-24-2006, 16:35
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
ja nekem is tetszik. majd valahova eltmentem 
|

10-28-2006, 17:38
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Üdv.
Érdekelne hogyha a gyanum fent áll, arra h többen összefogtak ellenünk , nem egy szövetség hanem kitudja mennyi. De nem úgy hogy ütnek mindenkit hanem,
Pl. Vegyünk alapul egy 30k varis országot. A szövetség akivel van a háború nembír el vele. Tök hirtelen másnap már egy tök más ember olyan szinten gyilkolja a varikat hogy az eszméletlen. De csak a varikat. Semmi más dolga nincs csak a varikat ölje. És az ellenség mozdulata is színtén erre utal hogy tudják. Akkor ezt én mint szöv. vezére jelenthetem vagy ilyenkor mivan pontosan mert nemértem. Légyszíves ati segíts ebben!
|

10-28-2006, 18:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Ha gyanús, és eléggé gyanús, szerintem jelentsd, legfeljebb a kivizsgálásnál úgy döntenek, hogy nem volt jksz.
|

10-28-2006, 20:47
|
Guest
|
|
|
|
De ahogy ati mondta ha nem velem történik ne én jelentsem. A másik szövim meg elment inni  És fogadok hogy holnap estig nemlessz itt.
|

10-28-2006, 23:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nola
De ahogy ati mondta ha nem velem történik ne én jelentsem. A másik szövim meg elment inni  És fogadok hogy holnap estig nemlessz itt.
|
akkor se lessz elkésve a jelentés!nem hiszem hogy azonnali elbírálás van 
|

10-29-2006, 11:28
|
Guest
|
|
|
|
Ha visszajon a szovid, akkor jelentse!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|