|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-22-2006, 06:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Sziasztok!
ha embereket lopkodok, egy ellenfelemtől, és ezért kevés ember jut a bankokra, és barakkokra. Akkor, ha a barakk van prioritásban előrébb, akkor a banknak nem jut munkás. De teszem azt, valakinek van 20bankja, és emberileg, csak 18at tud üzemeltetni. Nos. ez esetben, az összes bank leáll, vagy csak az amelyikbe nem jut elég munkás?
|

10-22-2006, 07:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.
|

10-22-2006, 07:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.
|
Igen én is ettől féltem.  Ez a logikusabb...
|

10-23-2006, 04:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerencséről csak annyit, hogy nekem rendszeresen előfordult, hogy mikor már párszpr beseregeztem egy orihoz, és kezdett érdekesen kinézni a gömbje, valami varisféle a környéken beverte hekire. Se nekem se neki nem volt ez szerencse, bár neki inkább az, mert a vége úgyis az lett volna, lefeljebb én még mészárlom előtte egy darab ideig... Szal télleg vannak külső tényezők jksz nélkül is.
Az meg szerintem mindegy, hogy ík-ló, vagy íj elit. Nyertünk is vesztettünk is háborút mindkét fajta ellen, és nem az éplista döntötte el egyiket sem.
|

10-23-2006, 09:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Üdv!
Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?
|

10-23-2006, 10:02
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Üdv!
Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?
|
miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború 
|

10-23-2006, 11:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tompoe
miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború 
|
Szerintem élvezeti öldöklést rendezni hülyeség  akkor már inkább fosztogatás elveszed a javait de mégse károsítod annyira 
|

10-23-2006, 15:23
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!
|

10-23-2006, 15:34
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!
|
amelyik a szimpibb 
|

10-23-2006, 15:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
|
hát ez nagyon sokmindentől fögg!!fajod,ori beállítottsága,mf vagy szövitag stb...kicsit részletezz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|