|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-19-2006, 09:23
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ha egy szinten, egymás közelében vannak a szobák akkor kicsit arrébb megyek a folyosón és lehetőleg a saját szobám ajtaja mellett állok meg. Úgy fordulok, hogy a szemem sarkából lássam Morel-t, de a folyosó többi részét is. A kétkezes bárdom leakasztom a hátamról és fejjel lefelé magam elé támasztom. Mindkét kezem a nyélen, hogy ha kell azonnal használhassam.
A saját szobád nincs túl messze a nagyúr szobájától, így elég közel vagytok Morellel egymáshoz (legalábbis a folyosó teljes hosszához képest).
Az őrködés eseménytelenül telik. Reggel mielőtt a többiek felkelnének úgy érzed rádférne egy tea, mert nem vagy friss, a nap pedig csak most kezdődik, így lemész, és rendelsz egyet. Épp indulnál vele felfelé a helyedre, mikor Capullot szembe jön veled, és nagyon izgatottnak tűnik.
- Marek és Oler... - kezdi, majd az ajtó fel kapja a fejét, te is hallod, hogy valaki érkezett, de háttal állsz így nem látod ki az. Capullo elfehéredik, majd hadarva közli veled:
- ...mindegy, nem fontos. Ne haragudj, most mennem kell - azzal villámgyorsan visszasiet a lépcsőn.
Pár szívdobbanással ezután ordítást hallasz az emeletről, de szinte biztos vagy benne hogy nem Capullo az. Ha tippelned kellene Farkasra tippelnél, de nem vagy benne biztos.
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 09:54..
|

10-19-2006, 09:47
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3736, Arel 4. havának 03. napja, a Kéklunír órája
Az egyik emeleti szobából jövő ordításra mindenki felébred, aki még aludt.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

10-19-2006, 09:56
|
|
Member
|
|
|
|
Gyors pillantást vetek a hátam mögé, hogy ki jött be az ajtón, aztán kézrekapom a bárdom és rohanás fel a Nagyúr szobájához.
Egy viszonylag magas, átlagos kinézetű férfit látsz ott utazóruhában. Igazából semmi ijesztőt nem látsz rajta. A férfi közönyösen néz visszanéz rád, majd az egyik felszolgáló felé lép.
Lerakod a teádat a legközelebbi asztalra (a nagy sietség ellenére nem löttyent ki), majd előveszed a fegyvert és felrohansz. Morelt látod, aki épp feltépi Farkas szobájának az ajtaját. A nagyúr szoba ajtaja épp akkor húzódik félre, mikor odaérsz, és a nagyúr lép ki rajta. Látszik, hogy éber, és szemével keresi mi is történhetett.
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 10:01..
|

10-19-2006, 10:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én is felriadok a nagy hangzavarra, ijedtemben gyorsan összekapom magam majdó vatosan kilesek a folyosóra, hátha látom mi történt, honnan jön az ordítás és vajon miért*
Kilesve a folyosóra az látod, hogy Gren épp elsiet előtted, egy férfi áll egy nyitott szoba előtt, valamint egy másik férfi áll egy másik nyitott szoba előtt. Hogy mi lehetett az ordítás oka, innen nem tudod megállapítani.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 10:09..
|

10-19-2006, 10:07
|
|
Member
|
|
|
|
A Nagyúr és Farkas szobája közé futok és Morelt figyelem miközben befelé igyekszik. Ha beljebb lép Farkas szobájába akkor közelebb megyek, hogy lárssam őt. Mindvégig úgy helyezkedek, hogy ha bárki jön ki az ajtón és a Nagyóúr felé indulna az belém fusson. A bárdom a jobb könyököm vonalában vízszintesen kissé hátratartom, hogy akár támadni, akár védekezni tudjak vele.
Morel bemegy Farkas szobájába, és ahogy közelebb érsz te is belátsz oda.
Látod, hogy Farkas fel alá cirkál a szűk szobában, mint egy ketrecbe zárt fenevad, az egyik kezében fegyver, a másikban kulacs van. Egyedül van. Látszik rajta, hogy nagyon zaklatott.
A nagyúr be néz a szobába, felméri van-e veszélyforrás, majd visszamegy a szobájába. Kisvártatva az úrnő jelenik meg fennakadt szemekkel.
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 10:13..
|

10-19-2006, 10:18
|
|
Member
|
|
|
|
Az úrnő elöl félreállok, de ha be akar lépni a szobába akkor odaszólok Morel-nek, hogy legyen Farkas és az Úrnő között. Kint maradok a folyosón, készen arra, hogy bármikor bármerre elinduljak. Egy pillantást vetek csak Deneira felé:
-Maradj az ajtódban, vagy zárkózz be!
Egyszerre igyekszem a Nagyúr szobáját és az Úrnőt szemmel tartani.
- Mi történni? - kérdezi az úrnő fennhangon - Ki kiabálni és miért? Támadni minket? Hol lenni ellenség?
|

10-19-2006, 10:25
|
|
Member
|
|
|
|
-Nem tudom Aszonyom. Az üvöltésre jöttem fel.
- Azonnal deríteni ki mi folyni itt! - adja az utasítást a nő.Egy pillanatra elhallgatok aztán kiperdülök az ajtóból és körbenézek.
-Hol van Marek és Oler? És főleg Capullo? Előttem jött fel!
- Capullot láttam a szobájába bemenni, a többiekről nem tudok semmit - mondja neked Morel.
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 10:31..
|

10-19-2006, 10:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Négy szobát kaptatok:
Két háromágyast
- nagyúr és a családja
- Capullo, Marek, Oler
Két kétágyasat:
- Farkas, és Morel
- Malbordus és Gren
Deneire kétágyas szobát kapott, amiben egyedül van.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

10-19-2006, 10:37
|
|
Member
|
|
|
|
Morel-nek:-Fél pillanat és itt vagyok addig ha kell tartsdd fel akárki jön.
Előbb Oler-ék szobályához lépek (ha együtt van Marekkel) és félrerántom az ajtót. Fél pillanatig várok. Csak addig míg egy átlagos ember az ajtó felé fordul és elhajítja a keze ügyébe eső tárgyat, majd bepillantok a szobába és körülnézek. Ha bármelyiküket látom bent odakiáltok neki. Ha nem mozdulnak esetleg akkor nem foglalkozom még velük, hanem előbb végig mindegyikük szobályát.
Egy teremtett lélek sincs a szobában. A cuccaikat sem látod, csak egy-egy erszényt látsz az ágyakon.
Last edited by Chris; 10-19-2006 at 10:40..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|