|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-17-2006, 09:52
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Deneirához:-Gren a Kőszakállú klánból. Az összecsiszoltat úgy értettem, hogy szerintem nagyon összeillő a neved, ezt eddig még csak, őmm.. hogy úgy mondjam, nem annyira közemberi származásúaknál tapasztaltam.
Farkashoz:- ettem már jófajtát és magam is szeretem, de érdemes kipróbálni mindenfélét.
Alysiumhoz:-Annyi baj legyen! a sör majd később! -rávigyorgok - Mármint Farkas és Deneira eggyüttlétét nem akartad megzavarni? Óóó.. hát van bened kellő tapintat és ez becsülendő!
Alig bírom visszafolytani a nevetést és elpirosodó arccal grimaszolok.
|

10-17-2006, 10:07
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
- Értem! Akkor a sör valóban elmarad!
A felszolgálóhoz:
- Köszönöm kedvességét, egy rizspálinkát elfogadok!
Visszafordulok Grenhez és egy kicsit értetlenül nézem, ahogy visszafolytja nevetését, majd Deneira és Farkas felé nézek és megkérdem:
- Miért, tán tévedtem?
|

10-17-2006, 10:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Alysiumhoz:
-Üdvözletem *biccentek egyet fejemmel alig észrevehetően* -A nevem Deneira Demonri ésömm.. nem hinném, hogy egyáltalán lett volna bármilyen együttlét amiben megzavarhattál volna.. *Farkasra nézek.. és nem is lesz.. szögezem le magamban, elnézve a hústornyot aki a maga kedves balgaságával terül el az asztal túloldalán, majd ismét Alysiumra nézek* - és köszönöm az invitálást, de amúgysem iszok sört.. tudod hamar megárt a magamfajtának
Grenhez:
-Az igazat megvallva nem tudom, hogy nálunk mennyire bevett szokás az ilyen névválasztás, nem sok embert ismerek szülőföldemről, mindenestre köszönöm a bókot..*mosolygok vissza rá* és mint már mondottam, nem hinném, hogy bármit is megzavartatok volna..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-17-2006, 10:29
|
|
Member
|
|
|
|
Deneirához:-Hogyhogy nem sok ember ismer a szülőföldjéről?
Alysiumhoz:-Köszönöm a meghívást. A megzavarásra, pedig ujdonsült ismerősünk azthiszem kimerítő választ adott. A saját pálinkakészletem meglehetősen fogytán és még ilanorból hoztam magammal. Ideje kipróbálni az itteni főzetet is. Egyébként elfelejtettem a multkorjában, de Morel-nek odaadtam egy levelet amit Iarwain-nál találtam. Valami Ip slí keng vagy mi van ráírva.
Farkashoz:-Ha a haltól kiütést kapsz akkor legalább tudom mivel püföljelek, ha nem bírok veled.- közlöm vigyorogva.
|

10-17-2006, 10:42
|
|
Member
|
|
|
|
Grenhez:
- Köszönöm, már megkaptam Moreltól és megpróbáltuk elolvasni is, de nem tudtuk sajnos, valószínűleg majd Ip Shi Keung maga Iarwain mestere elfogja tudni olvasni, hisz neki íródott a levél!
Deneirához:
-Értem és elnézésedet kérem, de azt hittem...! Cserébe szeretnélek meghívni egy pálinkára, amit nem illő visszautasítani! - mosolygok - Mivel Gren barátom már jelezte, hogy inna velem, Farkasra is számítok és nem jó lenne, ha Ön kimaradna!
Last edited by Chris; 10-17-2006 at 10:58..
|

10-17-2006, 10:47
|
|
Member
|
|
|
|
Egy csontot rágicsálok ép nagy műgonddal, szivogatom, nem hagyok rajta egy falatot sem. Hagyom őket, úgy látom szómenésük van. Azért a "fél-ütés" elfre reagálok:
-Ha önnyire ködveled űket, ögy nap köztük íbredhetsz. (mosolyog, de látszik csak félig gondolta viccesen)
Grenhez:
- Mesélj cimbura, merre vútál.
Last edited by Chris; 10-17-2006 at 11:00..
|

10-17-2006, 11:04
|
|
Member
|
|
|
|
Alysiumhoz:- Iarwain hol lakott? Mert, ha tudnánk akkor kerítenénk egy ottani írástudót, vagy aki ismeri legalább az ottani írást.
Farkashoz:- Csak itt a környéken. Egy pár hölggyel töltöttem az időm. Elég kellemesen - vigyorgok mint a medve, ha mézesbödön szorul a fejére.
Last edited by Chris; 10-17-2006 at 11:27..
|

10-17-2006, 11:57
|
|
Member
|
|
|
|
Elmondom Gren-nek, amit tudok Iarwain lakhelyéről és mesteréről.
- Iarwain egy a hegyekben lévő erdőségben élt itt Tiadlanban, míg egy tragédia során el nem veszetette az édesanyját, utána egy közeli kolostorba került, ahol Ip shi Keung mester tanítványa lett. Iarwain pár hónappal ez előtt indult el Elyaba, ahol veletek találkozott. Az öreg mesteréről nem tudok sokat, csak hogy tiszteletre méltő és bölcs ember, és ezek mellett jó harcos is.
Farkasnak:
- Ne haragudj Farkas, de nem értem a célzásodat! Esetleg kifejthetnéd, hogy méltóan reagálhassak rá!
Last edited by Chris; 10-17-2006 at 12:01..
|

10-17-2006, 12:12
|
|
Member
|
|
|
|
Alysium-nak:- Szóval Iarwain úgymond "helyi". akkor viszont kérdezzünk meg valakit. Mondjuk Haiy-Ti-t, akié ez a fogadó, hogy el tudja-e olvasni.
Deneriá-nak:-A bátyáddal? Hmm.. eléggé felelőtlen lehetett ha csak ketten jártátok a világot ezekben az időkben, vagy jó harcos. Mert szavadból úgy veszem ki, hogy már nincs ezen a világon.
|

10-17-2006, 11:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Grenhez:
- Háát, gyermekkoromat nevelőanyámmal töltöttem, távol a világ zajától és a városok forgatagától, utána pedig bátyámmal *arcom elkomorul fél pillanatra, de tán senkinekl sem tűnik fel a röpke változás* jártam a világot, Pyarrontól távol. De gondolom, ha az én nevem ilyen, akkor tán még akadhat pár hasonló a környéken.. *fűzöm hozzá molyosgva*
Alysiumhoz:
- Ugyanmár.. éppen a félreértések elkerülése végett tisztáztam a dolgot.. Farkassal az Arénától nem messze találkoztam éppen bajba keveredtem és onnan mentett ki, majd ideinvitált. Talán még az a pálinka is jót tesz most a kis ijedtségemre, köszönöm.. bár ha egy sör megárt nekem, jobb ha bele sem gondolok mi lesz abból, ha pálinkát iszok..
Majd szótalnul figyelem a társalgást, lévén nem tudom miről van szó, bele meg inkább nem beszélek
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|