|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-16-2006, 12:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
*Az étvágyhoz fűződő jókívánságra csak egy biccentéssel tudok reagálni, lévén tele a szám ezzel az érdekes.. hmmm nem is olyan rossz.. hússal, miután ismét beszédképessé válok folytatom a beszélgetést Farkassal*
-Nem akarok én nálad értékesebb lenni, csak majd beszélnék a nagyúrral, hadd döntse el ő alkalmaz-e.. Amúgy.. *nézek a másik asztalnál ülő szerzetre* te mindenkit ismersz?
Mikor a mondat végéhez érsz látod, hogy a már ismert pap épp felétek közeledik.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 12:21..
|

10-16-2006, 12:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Alysium felé biccentek, ha észrevesz, majd Farkasék asztalához lépek:
-Üdv Farkas! Hölgyem! Uram - biccentek a két ismeretlen felé - Ismerősökbe futottál? Olert nem tudod véletlen merre találom?
|

10-16-2006, 12:28
|
|
Member
|
|
|
|
Amikor Gren felém biccent és is intek felé és odaszólok félhangon:
- Ha ráérsz, meginvitálnálak az asztalomhoz és beválthathatnánk a fogadott ivást - mosolygok és folytatom az étkezést, ami nagyon finomnak ígérkezett az első meglepődés után.
|

10-16-2006, 12:39
|
 |
Member
|
|
|
|
*Már meg sem lepődök mikor egy újabb idegen köszönti régi ismerősként Farkast*
-Üdvözletem *szólok a jövevénynek, majd a pap felé fordulok*
-Csatlakozzon hozzánk atyám. Érdekes, de annál ízletesebb étket szolgáltak fel nekünk, tudom ajánlani.
- Köszönöm az invitálást hölgyem - biccent feléd a pap - de inkább az érdekelne, hol a harmadik, ki szükségét látja a tudományomnak, ugyanis már ideje lennem visszatérnem az arénába. Ott is van még dolgom.
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 12:41..
|

10-16-2006, 12:53
|
|
Member
|
|
|
|
-Ön pap? - kérdem kissé furcsálva a fickótól - Már azért kérdem, meg ne haragudjék, mert azt mondta harmadik.
A fejemen lévő kötésre bökök.
-Mert ha gyógyító, akkor azt hiszem megvan a harmadik segélykérője.
- Ez nagyszerű! akkor kérem vezessen valami csendesebb helyre, és essünk túl a dolgon.
Majd várja, hogy merre is vezeted.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:08..
|

10-16-2006, 13:06
|
|
Member
|
|
|
|
A lányhoz:
-Míg szörencse, csak hugy most kerűnek elű, me nöm lönne elíg a deznyó, vagy mi ez. (mosolyog).
Atya: -Szörintem is Gren Uraságot kéne még möggyógyítani, me Ű járt a lögcöfetebbűl.
Grenhez:
- Nöm láttam Olert má egy ideje, mundjuk Téged se. Mustanság jűttem csak vissza az arínábúl. Ki vigyázza ép a nagyúút?
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:09..
|

10-16-2006, 13:19
|
|
Member
|
|
|
|
Farkashoz:-Hát, ha Oler nincs itt, akkor szerintem ő.
Alysium felé: - Mingyárt jövök!
A papnak mutatom az utat és felvezetem a "szobámhoz". Szétnézek fennt, hogy Oler tényleg a Nagyúrék közelében van-e. Ha látom a Nagyurat akkor jelentkezem nála, hogy megjöttem és hamarosan újra szolgálatba lépek. Aztán betessékelem a papot a szobába.
A nagyurat nem látod, de a csukott szobaajtó elütt ott ül Oler. Int feléd, hogy majd alkalom adtán beszélne veled.
A pap a szobába érve hited felöl érdeklődik.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:24..
|

10-16-2006, 13:30
|
|
Member
|
|
|
|
A pap felé fordulva:
-Lelkem Tooma-t a Fejszés-t szolgálja és az Ő híve vagyok. Más istenekhez, természetesen atyáim isteneit kivéve, egy kivételével nem köt hit és kötelezettség. Az egy isten kinek helyet biztosítok még szívemben - jobb kezem kissé tétován a melkasomhoz emelintem, majd magam mellé ejtem -és lelkemben a más népek istenei közül, az Ville, a becsületes harc istennője, kit úgy vélém, ha Atyáim ismernek épp úgy tisztelnének, mert úgy vélem ő az kit, fajombéli tisztelettel illethet a kövek fiainak Atyjain kívül.
A pap elégedettnek tűnik a válaszoddal.
- Látom tiszteled Őt, nagyon helyes. Így biztosan nem tagadja meg tőled a gyógyulást - azzal jobbját reteszi a szent szimbólumára, balját a fejedre, és imát intéz Villéhez. Mire befejezi a litániát a sebeid begyógyulnak egytől egyig, sőt a szakállad is visszanő, a szemöldököddel, és a szempilláiddal együtt.
- Úgy vélem most már nincs szükséged ezekre a kötésekre, adj hálát ezért Villének - mondja mosolyogva.
- Ha megbocsájtasz, most mennék, sok dolgom van még - azzal távozik.
A fogadó földszintjén ülők látják, hogy a pap lesiet a lépcsőn, biccent Farkas és a hölgy felé, majd sietve távozik.
Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:36..
|

10-16-2006, 13:33
|
 |
Member
|
|
|
|
-Nem csodálom, hogy papra volt szükségetek *nézek a bekötött fejű törpe távolodó alakja után, majd tekintetem a másik asztal felé téved*
-Ha ő is ismerős, hogy hogy nem osztoztok az asztalon és társaságodtól külön foglal helyet? Mi vidékünkön ez nem így szokás..
*kérdem érdeklődve, majd az evés befejeztével kortyolok egy jólesőt a borból*
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|