Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-13-2006, 09:59
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Enyhén szólva ledöbbenek. De eldöntöm, hogy most már semmin sem fogok csodálkozni úgy, hogy azt lássák is rajtam, aztán követem a nőt.
Sponsored Links
Old 10-15-2006, 21:19
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

*Felvont szemöldökkel bámulok a fogadóra értetlenül, ugyanis nem sikerül összeegyeztetnem a selyem és a fal fogalmát. *
-Érdekesek ezek a népek, hogy ilyenekben élnek *motyogom alig halhatóan magamban, majd belépek a többiek után a fogadóba* (azért azt észrevetted, hogy a többi ház, azért nem ilyen falakkal rendelkezik)
-Nos uraim? *teszem fel halkan a kérdést, a hangsúlyban benne rejlik az is, hogy akkor most kiholmerremeddig meg amúgyis, hiszen én még nem jártam itt. Közben felfedezem tekintetemmel a belső teret is (a pár oldallal ezelőtti belső leírás gondolom változatlan, nem rendezték át)*

Most hogy a többiek elmentek, minden figyelmemet a lánynak szentelem.
- Há dubd lö magad aztán igyunk ögyet, mög meg is íheztem íne. (Leülés utánalaposan körbe nézek) (morgom félhangosan kicsit)Én is jubban ködvelem a kűházakat, de hát ez vun.

Kissé nehezen férsz el a kicsi ülőpárnán, és az asztalt se találod elég nagynak. Idővel arratéved egy felszolgáló lányka és illedelmesen megkérdezi kértek-e valamit.
- Kíne pá dulog. Ögy nagy asztal, mög huzzá röndes szíkek. Köne míg valami sűt állat, marha vagy valami nagy, pá pofa sűr, mög a lánynak amit kír.
Kissé elkerekedett szemekkel néz rád a lányka, majd sikerül uralkodnia magán.
- Nagyobb aztalunk sajnos nincs, széket pedig egyáltalán nem tartunk, de a többit mindjár hozom, mihelyst a hölgy is rendelt.
*Én is letelepedek az asztal mellé, kissé furcsálom a berendezést, nagy szemekkel rá is csodálkozok a sok újdonságra. Szinte én pirulok bele asztaltársam bárdolatlan kérésébe*
-Természetesen tökéletesen megfelel nekünk ez az asztal és az ülőpárnák is kellően kényelmesek. *mondom a lánykának, majd rápillantok Farkasra, mint ahogy anya szokott a neveletlen gyermekére, ha az szégyenbe hozza*
-Én egy pohár bort kérnék egyenlőre *mosolygok rá a lányra, majd ha már elment, Farkashoz fordulok*
- Mindjárt hozom - mondaj a lány, majd kissé meghajol felétek és távozik.
-Mi szükségetek a papra, tán bajba keveredtetek? *intek fejemmel arra, amerre a papot elkísérték*

A lány fintorgásait észre sem veszem, biztos neki is kényelmetlen az ülés.
- Baj vun mindehul. Ögyet elhagysz, jün a másik. A nagyúúút nem szöreti pár gonusz lílek, uszt űk erűlködnek itten. A mút iccaka föl akartak gyútani mönket, de persze elfuttak min a nyulak, miko udalíptem. A nagyúúú is érzi, hugy azé köll ide az erő, azé fogadut föl engem a bajnukot. Szörintem ha nöm vúttam vóna uttan este, leruhanták vóna űket, osztán akkó must nöm lehetnínek itten.

-Úgy látom ez a bizonyos nagyúr áldhatja a jó szerencséjét, hogy az égiek pont téged irányítottak útjába, mikor a kíséretét felfogadta. Azt legalább tudjátok, hogy kik azok a gonosz lelkek?
- Ha tudnám má nem ílne ögyik sem. De majcsak elűkerülnek mögen, ozt akkú majd mögkapják a magukét. Ha nöm mundják a növüket elűtte, akkó nívtelenűl hallnak mög. Minök érdekel ez tíged? (gyanakvó kifejezés ül ki az arcára)
-Csak keresem az utat, hogy mi módon tudnám meghálálni, hogy megmentettetek, hátha valamilyen úton-módon a nagyúr segítségére, és ezáltal persze a te segítségedre is lehetnék, hogy ráleljünk kik akarnak ártani nektek. Több szem többet lát elv akár itt is működhet.
- Nökem elíg ha elmondud sok imbernek, hogy Ín, Farkas a bajnuk möntettelek mög. Ezzel lö is vun tudva. Ha mög sögíteni akarsz a nagyúúnak akkur völe kell mögállapudnod. Bá...(tekintete a messzeségbe réved)...no mindögy.
Nemsokára kihozzák, amit rendeltetek. A sült ránézésre elég nagy adag, közel az asztal háromnegyedét elfoglalja a tál, amin rajta van, az illata ígértesenek tűnik. Mikor megkóstolod, kissé érdekesnek találod a fűszerezését, de nem kellemetlen csak szokatlan. A bor sem okoz csalódást.

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 07:37..
Old 10-16-2006, 07:34
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Longevity: 99%

Pettyes: körülbelül akkor érsz a Lágy Szellőbe, mikor Farkas és Deneira vacsorához lát.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 07:38..
Old 10-16-2006, 08:15
Pettyes Pettyes is offline
Member

Körbenézek kint, de csak távolságtartóan, hogy megbizonyosodjak róla, hogy valóban ez az a batár, amit eddig kísértem. Ezek után benézek a fogadóba és amikor meglátom Farkasékat, belépek a fogadóba. Körbenézek, akár csak egy utazó lennék, majd odamegyek Farkasékhoz! Természetesen ha itt le kell venni a lábbelit és papucsba bújni, akkor megteszem.
- Üdvözöllek Farkas! Hölgyem! - Biccentek egyet a fejemmel.
- Bocsásd meg, hogy megzavarom a estéd a hölggyel, csak Grent keresem. Megtudnád mondani merre van?
Old 10-16-2006, 08:25
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Bár.. ? ? ? *nézek rá kérdőn, nem értve miért nem fejezte be mondatát, közben bele-belekortyolok a borba is*

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 08:33..
Old 10-16-2006, 09:08
Member

- Annyira azé nöm vagy idögesítű, hugy az egísz estít mögzavard. (mosolyog)
- Űdv níked is hosszúíltű. Grent má ögy ideje nöm láttam, biztun fünt van valahul.

Közben elkezdek zabálni, főleg kézzel, de ha olyan részhez érek, ahol kés kell, akkor előkotrom a zsákomból az evőkésemet, itt fekszik melletem.

Lányhoz: (figyelmen kívül hagyom a kérdését)
- Aztán...csmhm-csmhm mié mászkálsz itten egyedül? Tiádlán...csmhm-csmhm nöm ölég biztunságus höly, ha nöm bánsz júl a ...csmhm-csmhm fegyverekkel.

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 09:51..
Old 10-16-2006, 10:15
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Üdvözletem *biccentek az érkező felé, majd próbálom kibogárszni 2-3 csámcsogás közül mit is próbál mondani nekem asztaltársam*
-Mint már mondottam, társaságot keresek, akikhez csatlakozhatnék, így már nem is lennék egyedül.
*nem kívánok ebbe jobban belefolyni, így csak halkan kortyolgatom tovább a boromat*

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 10-16-2006, 10:44
Member

- A nagyúúhnak ...csmhm-csmhm itt a családja is, nöm hinním, hugy ...csmhm-csmhm egyíb társaság kíne nöki. Persze ha írtesz valami ...csmhm-csmhm hasznus dolughoz, akku löhet. Böhfff. Nöm kírsz ögy maríkkal, ölég furi az íze, de nem russz?

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 10:49..
Old 10-16-2006, 10:56
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Ömm.. egy kicsit elfogadok, köszönöm *és próbálok olyan helyről csípni az étekből, amit nem marcangolt szét két hatalmas kezével az asztaltársam*
-Ha a nagyúr hajlandó beszélni velem, akkor majd kiderülhet, hogy tán még valami hasznomat is lelné a kicsiny csapat az ismeretlen erőkkel szembeni küzdelemben.. Bár gondolom messze nem lehetnék olyan hasznos tagja a társaságnak mint te, a bajnok.. *majd elfojtok egy halk kuncogást utolsó mondatom után*

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 10-16-2006, 11:55
Pettyes Pettyes is offline
Member

Farkaséknak:
- Köszönöm! További jó étvágyat!

Morel nincs lenn a fogadó részben. Farkason kívül más ismerőst nem látsz.
Ez esetben leüllök egy félreeső asztalhoz és megvárom Grent, hátha találkozom vele. Rendelek valami kaját, ha arra jár egy felszolgáló lány és érdeklődöm az árakról.
Nem kell sokat várnod, hogy egy felszolgáló arra járjom.
- Egy vacsora az fél ezüst. Rendel valamit?
- Rendben, akkor egy vacsorát szeretnék kérni. Köszönöm. - biccentek a felszolgáló felé.
Mivel nem határoztad meg mit kérsz, így hoznak neked valamit. Amiről ránézésre csak annyit tudsz megállapítani, hogy valamilyen zöld levélbe csomagolt akármi, egy kis csésze valamilyen szósszal, és egy kupa rizsborral. Az étel illata jó, de éltedben nem láttál még ilyet.

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 12:04..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules