|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

02-02-2006, 15:41
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Jah tényleg és akik megnézték a honlapot annak teccet vagy van esetleg pár tippük?
|

02-02-2006, 17:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
[quote=Ati]Ezt ugye nem egy magyar kereső-optimalizáló oldalról szedted?
Nem Ati
Azoknak már énse hiszek, ez vmi tankönyvből van amit vmikor annó olvastam 
|

02-02-2006, 22:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by track
az biztos, de mint mondtátok legyen jó oldal és járjon kézről kézre nyugodtan nézhetitek ajánlhatjátok és linkelhettek rá megköszönöm 
|
track!
én már 4. éve a Tiszához járok,/Tiszaörvényre/ sátorozni, és nagyon király egy hely, komolyan mondom, voltam és éltem már külföldön is, és sok hely elbújhat a Tisza vadregényes tájai mellett!
Bár ezt lehet, hogy nem ide kellett volna írni
Úgy, hogy aki teheti, az menjen a Tiszához!
|

02-03-2006, 13:28
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Etyekwood
Úgy, hogy aki teheti, az menjen a Tiszához!
|
köcce Etyek, és igazad van nagyon király hely a Tisza szóval ha valakit érdekel szóljon nekem bátran. 
|

02-04-2006, 09:04
|
Guest
|
|
|
|
ha valkinek van valamilyen linke esetleg ahhonnan lehet tanulni webszerkesztést (php, css, html, stb.) tom hogy rákeresek és akkor van, de azért kérdem hogy akinek be is vált és jó. 
|

02-04-2006, 10:14
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
ha valkinek van valamilyen linke esetleg ahhonnan lehet tanulni webszerkesztést (php, css, html, stb.) tom hogy rákeresek és akkor van, de azért kérdem hogy akinek be is vált és jó. 
|
Szerintem első körben döntsd el, hogy mit akarsz, felsoroltál 3 dolgot, én hozzáteszek egy negyediket is: javascript, és akkor pár évig el is leszel. 
|

02-04-2006, 11:44
|
Guest
|
|
|
|
jah tényleg a javascriptet ki hagytam. srry. És mejikkel lehet nagyon *jó* oldalt csinálni?
|

02-04-2006, 19:15
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
jah tényleg a javascriptet ki hagytam. srry. És mejikkel lehet nagyon *jó* oldalt csinálni?
|
ezek eléggé összetartozó dolgok:) mondjuk egy alap html tudásra mindenképpen szükség van, tehát foglalkozz először azzal.. aztán mondjuk egy kis css, mert az praktikus és cuki:)
a javascript szerintem olyasmi, amit csak végső esetben kell használni:), de kössetek belém nyugodtan:) szóval szerintem kb hanyagolhatod..
aztán meg mondjuk php.. vagy java, amit szeretni is lehet:)
*jó* oldalt bármivel, mivel elsősorban a tartalom könnyen érthető tálalása a lényeg, az pedig bármivel megoldható
|

02-04-2006, 19:41
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
No meg attól is függ, hogy hova akarod tenni az oldalt. PHP-t pl szerintem az ilyen ingyenes tárhelyszolgáltatóknál nem nagyon fogsz tudni futtatni, én legalábbis tuti nem hagynám, hogy kispistike a komplett webszervert lehalassza. 
|

02-04-2006, 19:47
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No meg attól is függ, hogy hova akarod tenni az oldalt. PHP-t pl szerintem az ilyen ingyenes tárhelyszolgáltatóknál nem nagyon fogsz tudni futtatni, én legalábbis tuti nem hagynám, hogy kispistike a komplett webszervert lehalassza. ;)
|
na ja, meg először szerintem nem is feltétlenül kell php-vel foglalkozni.. én pl továbbra se nagyon szeretem, mert macerás megoldani h ne legyenek benne baromi nagy hibák:)
eygébként ha már php-vel foglalkozol, akkor minimum h telepítesz magadnak webszervert, és azon szépen tanulgatsz, meg szívsz nagyokat:D
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|