|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

02-02-2006, 20:55
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nekem a terepasztalozás jön be nagyon  kisvasút meg legó  igaz a legoból már kinőttem de nosztalgiázáshoz nagyon jó  meg egy őskori terepasztalt akarok majd egyszer készíteni csak is természetes anyagokból a fák pl bonszájok lesznek, de ez lehet álom marad 

02-02-2006, 22:11
|
Member
|
|
|
|
terepasztal csodás dolog de hely hiányába az is álom..
repteres dioráma ami tervbe volt de álom lett
|

02-02-2006, 22:12
|
Member
|
|
|
|
a Lancester szép gép... én amit sajnálok a B-24es liberator-om volt ami hasonló sorsra jutott
halonlo kategoria a fenti cimen b -17-est láttam
hogy lehet onnét rendelni?,
|

02-02-2006, 22:15
|
Member
|
|
|
|
maradt 1 viking hajom  és kaptam ajándékba 1 destroyert..
csipem még a 65-ös ford pickupot fém modell legalább nem törik
de azt még festeni kell...
|

02-06-2006, 21:11
|
 |
Member
|
|
|
|
én is akartam két diorámát, de még nem adtam fel... persze előbb a nagy álmom teljesítem, nyáron veszek egy TU-95öst.. ha nem hal el a fórum vagy a topic akkor még a készülés közben készítek képet és mutogatom ahogy elkészül  a két dioráma vágyam:
németek kaparnak ki a hóból egy lezuhant gépet, meg egy sztlingrádos tankos kilőtt orosz tankos löveges romvárosos dioráma... szigorúan 2. vh minkdettő persze
Találtam színesképeket a 2. világháborúról:
http://www.ww2incolor.com/
itt lehet aztán böngészni  (remélem nem minősül reklámnak...)
|

02-07-2006, 12:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Váo, de szagértők vagytok  Senki nemakarsz adni festéket, mert van egy republci star destroyerem és megszeretném csinálni csak iylen festnei kell meg minden. a közlei makett boltban meg nem volt festék hozzá

02-07-2006, 13:46
|
 |
Member
|
|
|
|
a sztárvórsz fan...
Quote:
Originally Posted by Half
Váo, de szagértők vagytok  Senki nemakarsz adni festéket, mert van egy republci star destroyerem és megszeretném csinálni csak iylen festnei kell meg minden. a közlei makett boltban meg nem volt festék hozzá
|
hát itt csak egy a baj... a szürkéket (ami kell hozzá ügye) nagyon régen nem használtam már.... lehet hogy jók, lehet hogy nem... amúgy lehet hogy van konkrétan jó színem mert van egy X, Y, és egy A-wingem is 
|

02-08-2006, 19:59
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
én is akartam két diorámát, de még nem adtam fel... persze előbb a nagy álmom teljesítem, nyáron veszek egy TU-95öst.. ha nem hal el a fórum vagy a topic akkor még a készülés közben készítek képet és mutogatom ahogy elkészül  a két dioráma vágyam:
németek kaparnak ki a hóból egy lezuhant gépet, meg egy sztlingrádos tankos kilőtt orosz tankos löveges romvárosos dioráma... szigorúan 2. vh minkdettő persze
itt lehet aztán böngészni  (remélem nem minősül reklámnak...)
|
Senki akkor mondok neked egy nyalánkságot  nem olyan távol tőlünk van egy folyórész a németek télen akartak a jégen átmenni egy tigrissel de beszakadtak a löveg meg fölfelé nézett, ma a helybeliek a lövegre felállva álldogálnak a vízben 

02-09-2006, 02:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sivatagi rohamkukac
nem olyan távol tőlünk van egy folyórész a németek télen akartak a jégen átmenni egy tigrissel de beszakadtak a löveg meg fölfelé nézett, ma a helybeliek a lövegre felállva álldogálnak a vízben 
|
irígykedek!!!  megyek hozzátok és sörözünk a lövegen, nincs mese, ez alól nem bújsz ki te legszebb nyúl a halpiacról  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|