|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-13-2006, 10:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
- Mint említettem Dhart más módon is az épületbe tudom juttatni, és nem csak őt, természetesen ez nem a felderítési szakaszra értendő, kérlek erről ne feledkezzetek meg a tervezés során.
-Nem feledkezünk meg róla. - Feran körbepillant az asztal körül ülőkön.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 11:02..
|

10-13-2006, 11:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Mit tudunk akkor a védelemről? Jöhetnének az eddigi felderítések summázása.
Feran Ryel és Ennar felé fordul. De mielőtt még bármelyikük megszólalhatna Meríín szól:
-Mi talál két ember figyelőt házzal szemben tető. Mit mondtunk Atya. Másik oldal háznak nem tudtunk megy, de szerintünk ott is van szemek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 11:13..
|

10-13-2006, 12:19
|
|
Member
|
|
|
|
-Meríín még említette volt nekem, hogy lő~ és dobófegyverekkel jól el vannak látva, de közelharcra is be vannak rendezkezve. Valószínűleg sokat próbált ritunos harcosokról lehet szó. Kérdés persze, hogy tudnak-e vagy akarnak-e egy belülről induló támadásban védőként részt venni? Ha nem, akkor is számolni kell velünk, hisz kifelel problémát okozhatnak.
Meríín bólogat:
-De ha Íshar menni Dhar és Atya, meg Hajerun velük akkor tudok csinál probléma nincs. Ha kelleni akkor elintéz őrök kint.
-De mi van, ha a külső őrök jeleznek a belsőknek, hogy aki jön azt beengedhetik? Ezt is számításba kell venni. - szól közbe Feran
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 13:00..
|

10-13-2006, 13:03
|
|
Member
|
|
|
|
- Természetesen mindkét felvetés jogos! Ahogy Feran mondta nem vagyok egy mindennapi jelenség és tán az első hullámban kellene menjek, de a másik megoldást is eltudom képzelni, mégpedig úgy, hogy a céh komolyan veszi a megbízóit és egy komoly szállítmányhoz komoly erőt képviseltet, így akár a második hullámban is részt vehetek és semmi feltűnő nem lesz benne tán, hisz a céh biztosra akar menni?! Vagy esetleg rosszul gondolkodom?
Feran elégedett arccal pillant rád:
-Látom mestereid gondot fordítottak elméd csiszolására is.
Ennar is megjegyzi:
-Örömmel látnánk a céh állandó őrei között is. Ha esetleg munkát keres nálunk bármikor kaphat!
Amikor Ryel esecseteli, hogy ő máshogyis betud vinni engem, egy odafordulok, majd egy kicst elmosolyodok és amolyan kérdő pillantást vetek rá, majd ismét visszafordulok és a további beszélőket figyelem a terv kialakításánál, esetleg ha lenne valami felvetésem, hogy elmondhassam.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 13:30..
|

10-16-2006, 09:45
|
|
Member
|
|
|
|
Örülök, hogy Ferán eddig elégedett velem.
Ennar felé:
- Örömmel elvállalok majd munkát Önöknél is, de most jelenleg van feladatom és erre kell koncentrálni. Azonban biztos lehet benne, hogy majd felkeresem Önöket is.
Az öreg mosolyogva bólint:
-Köszönöm. Örömteli lesz céhünknek a nap mikoron szerződést kötünk. Most pedig, ha nincs több kérdésük, én távoznék inkább. Nehéz már nekem a sok izgalom és hosszú az út hazáig.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 11:08..
|

10-16-2006, 11:12
|
 |
Member
|
|
|
|
- Ennar úr, ha nincs ellenére kikísérném - majd a többiekre nézve folytatom - engedelmükkel távoznék egy rövid időre, de sietek vissza.
Kikíséred az öreget az ivóig és utánna mikor visszatérsz becsukod az ajtót.
Feran megvárja míg helyetfoglalsz és belekezd:
-Nos tehát Hölgyem és uraim. A dolgok amiket feltétlenül tisztáznunk és megtárgyalnunk kell. A behatolás vagy a felderítés lesz holnap? Kik vesznek részt benne? Más. Úgy vélem mindanyiunkat megfelelő védelem veszi körül, az elmére ható mágiák elől, de Dhar esetében kissé bizonytalan vagyok. - Dhar felé fordul - rendelkezel szellemi erőkkel mik megvédik elméd a támadásoktól?
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 11:31..
|

10-16-2006, 11:34
|
|
Member
|
|
|
|
Felállok mikor Ryel távozik, majd visszaülök.
Feran Úr említette, hogy az objektum őrzői jelenleg nem érik el a vezetőiket, ami némi kiigazítás után Ennar Uraság részéről a tartós időtartamot is elnyerte. A csoport mely jelenleg uralja a raktár tud segítséget kapni kívülről, vagy máshonnan? Például ha egyik tagjuk eltűnik hirtelen, mit tesznek ha észreveszik? Van erre sejtelmünk?-Valószínüleg vannak még külső őreik és eselegesen páran, akik a többi khmm... féllel, gazdáik egykori vetélytársaival, társaival próbálnak megegyezést kieszközölni. Ha valamelyikük eltűnik valószínüleg ugyanazt gyanítják, mint mások. Rossz helyen volt rossz időbe és elnyelte a feledés. Persze, ha valami módon meg vannak jelölve, vagy mágikus úton kapcsolatban állnak ez megnehezíti a helyzetet de véleményem szerint ha egyszerre csak egyikük tűnik el nem keltene gyanút.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 11:45..
|

10-16-2006, 11:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha ez a beszélgetés akkor zajlik, mikor már én is ott vagyok, megkérdezné az Atyától:
- Atyám, pontosan mit ért az alatt, hogy az egyikük hirtelen eltűnik?
/ókyr töredék/
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|