|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-11-2006, 19:01
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Attila nem foglalnád össze melyik irányban érdemes ragozni a dolgot?
|
... amint utolérem a topicot olvasásban... 
|

10-11-2006, 20:04
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Írjatok lassabban srácok
Bár konkrétan a témához nem tudok hozzászólni, mert a számokhoz nem értek, és fiatalság bolondság...
Ha nehezedik a felfedezés, az semmiképp nem lehet visszamenőleges hatályú, azaz nem vonatkozhat azokra akik már felfedeztek magasra. Sajna én nem tartozok ezek közé  Ennélfogva azért a katincsok vagy a pénz számát is úgy nézzétek, hogy nem csak Sergék akarnak tovább fedezni, hanem utol is kell érni őket, és mint modták többen, helyenként muszáj felfedezni.
Nekem még van hátra pár hekim, aztán a továbbiakban abszolút nem érint a téma...
|

10-12-2006, 00:10
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nekem még van hátra pár hekim, aztán a továbbiakban abszolút nem érint a téma...
|
nem az a cel, hogy mindenki a sajat erdekszferaja fele terelje a valtoztatast. a cel az, hogy a jatekot minel jatszhatobba tegyuk, es megakadalyozzuk a orszagok felfedezessel torteno felhozasat, anelkul, hogy mas jatekosok karara legyen. mert az tenyleg nem ferr, hogy egy kis orszagot felvisznek max hektarszamra semmi ido alatt. ha max hektarszamot akar, az harcoljon meg erte, ne uljon zsebredugott kezzel, mikozben a klantarsai pakoljak meg penzzel a szukseges katonak felvasarlasahoz, es az uresek felepitesehez.
|

10-12-2006, 11:22
|
Member
|
|
|
|
na én pl fedezek az A-ban. viszont egyáltalán nem tömnek a klántársak pénzzel. én megharcolok az elemi erőkkel azért hogy fedezni tudjak 
sztem nem kéne a fedezést nehezíteni, mer van, aki csak úgy tud előre haladni... van pl egy varis ori. gondoljatok bele, annak mekkora szenvedés előrébb jutni. íjászokkal, és semmi tolvajjal milyen esélye lenne, akkor ha mégjobban nehezítenék a felfedezést???
meg van olyan, aki nem tud egész nap a gép előtt ülni, csak mondjuk napi egyszer. az épít egy védekezős orit, beáll termelni, tekit írni, és napi pár hekinként lépdel feljebb...
|

10-12-2006, 11:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
meg van olyan, aki nem tud egész nap a gép előtt ülni, csak mondjuk napi egyszer. az épít egy védekezős orit, beáll termelni, tekit írni, és napi pár hekinként lépdel feljebb...
|
1. Ezentúl is így lesz csak lassabban fog haladni. Ne is várja el, hogy úgy halad majd mint aki egésznap ráér Hódítózni!
2. Az már a klántársaidon múlik, hogy vajon segítenek e neked a felfedezésben vagy sem.Ha nem az a ti klánotok problémája. Egy jól szervezett klán elemi érdeke, hogy segítsen ebben a varisnak, törpének stb-stb...
|

10-12-2006, 11:42
|
Member
|
|
|
|
itt most csak az A-ról beszélünk, vagy minden csopiról???
de lényegtelen...
sztem meg nem kéne ilyeneken vitatkozni. nekem semmi bajom a jelenlegi helyzettel. MINDENKI LEGYEN EGYENLŐ!!! senkit nem kéne máshogy kezelni mint a másikat. egy mindenkire ugyanaz a szabály legyen érvényes.
akinek van hatalmas orija, fasza klánja, az megérdemli, hogy élvezze az előnyeit ,amiért hosszú évek alatt megdolgozott...
és ne pedig egy új szabály miatt ugyanúgy kelljen tovább szenvednie, mint eddig, csak mer némelyeknek nem teccik, hogy másoknak jól megy a játék, és gyorsan haladnak. ők azé haladnak ilyen gyorsan, mer megalapozták azt azzal, hogy a többi csoportban szarrá loptak mindenkit, meg fosztogattak, meg piacoltak napi x millió órában...
most meg mindent, amit eddig felépítettek, azt meg semmibe vennék azzal, hogy leszabályozzák nekik még a levegővételt is, csak mer nekik nagyobb orijuk van, és ezért nem vagytok egyenlők velük esélyekben.
NEKI AZÉ VAN NAGYOBB, ÉS SIKERESEBB ORIJA, MER MEGDOLGOZOTT ÉRTE!!!
teperjetek két évig, akkor majd ti is úgy fogtok feljlődni, mint ők.
Ez az igazi magyar mentalitás: neki jobban, megy mint nekem. Tehát nehezítsük meg a dolgát, hogy neki se legyen má jobb mint nekem. nem pedig azon gondolkoztok, hogy neki miért megy ilyen jó, és nektek hogy mehetne jobban... ez a ha nekem nem megy, neki se menjen mentalitás tipikus magyar felfogás, és úgy látom, hogy az élet minden területére kiterjed. még a szórakozásra is.
|

10-12-2006, 11:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
itt most csak az A-ról beszélünk, vagy minden csopiról???
de lényegtelen...
sztem meg nem kéne ilyeneken vitatkozni. nekem semmi bajom a jelenlegi helyzettel. MINDENKI LEGYEN EGYENLŐ!!! senkit nem kéne máshogy kezelni mint a másikat. egy mindenkire ugyanaz a szabály legyen érvényes.
akinek van hatalmas orija, fasza klánja, az megérdemli, hogy élvezze az előnyeit ,amiért hosszú évek alatt megdolgozott...
|
Ennek mi köze a témához?
Ha valakinek jó klánja van és segít annak ezentúl is könnyebb lesz, mint annak akinek nincs ilyen. Ha valaki eddig 2 milliárdból fedezett fel mert ennyi tartalék volt mögötte akkor X hekit tudott haladni szemben azzal akit segített a klánja és ő 10x-et haladt ugyanannyi idő alatt. Ha a szabály változik akkor az X kevesebb lesz valóban, DE a 10x ugyanúgy tízszer annyi lesz mint eddig!!! Te szoktál néha gondolkodni mielött baromságokat firkálsz?
|

10-12-2006, 11:55
|
Member
|
|
|
|
nem értem mi problémátok van a fedezéssel...
most pontosan írd már le... mer lehet az a baj, hogy alapjában nem értem a problémát. előbbrejutásnak van két módja: fedezzen, vagy harcoljon.
mindenki eldöntheti melyiket választja. mit kell ezen itt kiakadni, hogy ő most napi 10% fel tud fedezni... te is tudsz annyit ütni, sőt még többet... napi 6 támadás, az bőven több mint 10%...
szóval még akkor a fedezősöket kéne segíteni ezek alapján... 
|

10-12-2006, 12:00
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Ne offoljuk szét a témát, azt hiszem abban egyetértünk, hogy a felfedezés jelenlegi formájában nem kedvez a játék egészének. Ezzel valószínüleg nem ért egyet a jelenlegi top érthető okokból, valamint az, aki nem tudja miről van szó.
Maradjunk a témánál. Köszi. 
|

10-12-2006, 12:08
|
Member
|
|
|
|
jó...
felfedezésre javaslat : hagyjuk így ahogy van
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 155 (0 members and 155 guests)
|
|
Posting Rules
|