Quote:
Originally Posted by Serg
Bocs de a VIP hétvégi mellett van egy katipiac mentes játék a sima hétvégi tehát van választási lehetőséged és szerintem a kati piac lehet a stratégia része is szóval nem sebész módra kell megoldani a problémákat (ha valami rossz akkor kivágjuk)
Utalnak?Légy szemfüles!Csípd el!Anno is utaltak mégis sokszor végeztem 30k feletti pontértékkel az élen ,de már akkor is jobban zavart az utalásnál amikor 4 mf ori véletlenszerűen nekem állt és érdekes módon előbb a varisabb levitte a tolik készülijét a tolisabb lelopott ezek után és amikor kellően gyengének éreztek akkor jöttek a hadik!Ehez képest a piaci utalás egyáltalán nem zavart sőt igyekeztem hasznot húzni belőle!Néha meg kifejezetten jól jött a piac ha nem fért el a sereg!Tehát az véleményem az hogy a VIP hétvégiben maradjon a katona piac
|
A sima hv-t végig kell ülni(na legalábbis sokat itt lenni) mig a vip hv-ban ott a helytartó:P
Meg amit mondasz az annyira fárasztó

Hogy neked áll tolis varis meg anyám tudja még ki:PHa első vagy mindneki ugy alakítja az oriját ugyis,hogy legalább 1 dologban legyözzön...
Ja és katonipaiccal ugyanezt 1 ember megoldhatja,hogy legyöz toliban variban és még be is üt

Meg irod, hogy el lehet kapni az utalást hát erröl a véleményem:
Nekem mind1 az ,hogy X-nek lesz 3k egységgel többje és lealáz mindnekit vagy Z elkapja elöle azt a 3k egységet és ő áláz le mindenkit.
Na akkor ne legyünk sebészek javítsunk a dolgon csak 45k legyen a minimum ár

Utalni így nem lehetne annyira bár még ez is egy kicsit hogy is mondjam