Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-02-2006, 12:30
Axa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Senki
egy ártatlan poénra azért nem kell harapni, amúgy meg sejtsd ki belőle az iróniát is: mit akarsz? hogy kiválassza a helytartó, hogy mi kevésbé értékes és lefokozzon annyi embert, amennyit elloptak csak hogy ne menjen el a sereg? szerintem bőven elég hogy elad annyi katonát amennyi elmenne. nem lenne jó, ha a helytartó akkora előnyt adna annak aki fizeti, amekkorát csak az kaphat aki éjjel nappal nem alszik. te azt akarod most elérni gyakorlatilag, hogy aki fizet az marhanagy előnyhöz jusson ahoz képest aki nem. jó, lehessen a helytartó profi játékos, de akkor egybutított verzió is kell azoknak akik nem vippelnek, de akkor meg akinek elg a buta verzió, az már nem fizet VIP-et és akkor a játék veszti el önfentartó képességét. Mit szeretnél jobban: olcsóbb VIPet és azt hogy aki nem tudja így se fizetni, az se legyen hárányban vagy azt hogy aki fizetni tudja, az legyen nagyon nagy előnyben és az sérthetetlen legyen.... ez kicsit kb olyan mintha a börtönbüntetést akarnád pénzel kiválthatóvá tenni, mert ezzel aki gazdag azt nem érheti nagy baj ittas vezetésnél....
*való igaz.. olyankor nem ad el a helytartó... az én tévedésem sorry! *
Hmmm. nem sértődtem meg a poénon, csak nem értem, hogy minek kell komoly topicban poénkodni. csak erre hívtam fel a figyelmed. Amivel egyébként ugyanúgy offoltam én is

A felvetésedre. Asszem ez már akkor is vita volt, amikor a VIP-et bevezették, szal ne kezdjük el megint. Az az SMS nem egy nagy összeg, ha mondjuk egy esti hamburgerezéshez, vagy kocsmázáshoz hasonlítod az összeget. Az ember egy kedves hobbira nem sajnál ennyit, ha meg annyira nem kedves neki, hogy áldozzon rá, akkor az országát sem sajnálja túlzottan, ha a kézivezérlés miatt őt továbbra is kár éri. (semmivel sem nagyobb, a változtatás a nem VIP-eket nem is érintené közvetlenül)
Emellett teljesen egyetértek veled abban, hogy ne adjon túl nagy előnyt. És itt azért két dolog ütközik. Tudod nagyon jól, hogy mi megy, ha valakinek meg szeretnénk szerezni a tekercseit. Jól kinyírjuk az országát, elmegy mindene, ha nem tudta piacra tenni, majd ellopjuk a tekercseket. Azután rávetik magukat a hiénák és ha nem voltak jó szövijei, akkor elég jól padlóra tettük. Az ő baja, miért nem volt mindig online. Az illető lehet, hogy pár hónapja már ügyetlenkedik a játékban, de most végképp elmegy a kedve a talpraállástól.
Ezzel szemben, ha a helytartó megmentené az egységeit, akkor csak a tekercseket vesztené el és lenne módja talpraállni. (talán még visszavágni is)

Szal én nem érzem azt, hogy a VIP szolgáltatások ne tudnának ilyen irányba is fejlődni.

Last edited by Axa; 02-02-2006 at 13:06..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules