|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

10-08-2006, 00:09
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Hadi sarc
Üdv.
Kerestem, de nem találtam hasonló témát, tehát:
Be kéne vezetni egyfajta küldhető hadisarcot, naggyából úgy mint a karavánt. Vannak olyan varis orik, akik katonai segítséggel nem tudnak fosztogatni, viszont varijaikkal rá tudnák kényszeríteni a cél országot a behódolásra.
Az persze nem azt jelenti, hogy csak varik örülnének ennek. Egy hadis ori is kérhet hadisarcot a további mészárlások felfüggesztésében.
Várom a hozzászólásokat.
|

10-08-2006, 04:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

10-08-2006, 08:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Most nem olvasok utána, de ez a jksz miatt lett elvetve asszem. Regelek egy orit 200 hekire, és amint kijövök védelem alól megsarcolom az 1k hekin termelőket, akik megrettennek, és töltik belémfele a pénzt  Nem biztos, hogy sok kezdő túlélné az 5-dik szintet 
|

10-08-2006, 11:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Ezt ki lehetne védeni. Mondjuk azzal, hogy csak egy bizonyos terület felett legyen ez az opció elérhető, vagy csak ha benne vagy az első X%-ban.
Vagy talán ami a leg ész-szerűbb, hogy csak bizonyos távolságon belülre lehessen sarcot küldeni. Pl.: 2-3 kör, vagy 3-4 kör távolságig. Így a 200 hekin élőket nem zavarnák az 1k hekisek.
|

10-08-2006, 11:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Siriann
Ezt ki lehetne védeni. Mondjuk azzal, hogy csak egy bizonyos terület felett legyen ez az opció elérhető, vagy csak ha benne vagy az első X%-ban.
Vagy talán ami a leg ész-szerűbb, hogy csak bizonyos távolságon belülre lehessen sarcot küldeni. Pl.: 2-3 kör, vagy 3-4 kör távolságig. Így a 200 hekin élőket nem zavarnák az 1k hekisek.
|
Szerintem, ez akkor is zsarolás...

10-08-2006, 11:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Szerintem, ez akkor is zsarolás...
|
Ezzel az erővel akkor a háborút is tiltsuk be, mert akkor az sem fer...
|

10-08-2006, 12:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Asszem félreértetted 
Nem zavarják az 1k hekisek a 200 hekiseket, hanem támogatják. Ami pillanatnyilag tiltott, eztán tök legálisan megoldható lenne. Mer ugye szabály azt nem tiltja, hogy én csak nálam nagyobbaktól félhetek 
|

10-08-2006, 12:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezzel az erővel akkor a háborút is tiltsuk be, mert akkor az sem fer...
|
Hozzá a lopást és az ártózást is, nameg a piacon csak szabott árak legyenek 
Mégis, hogy gondoltad?
Pl az 5-ös szinten akinek van 500 hekije az sarcolhat? A 499 hekis pedig legyen kussban?
Erre tudod mit csinálnék?
Alapitanék egy szövit, egyik ori beáll 501 hekire a másik 3 pedig az áldozat mellé, mondjuk 300 hekinél. majd irnák neki fizess vagy szétszedlek.
Szerencsétlen azt se tudná ki fog menni rá mert a fenti sarcoló oriig talán el se lát és teljessen ki lenne szolgáltatva a lenti tagoknak.
Nem tudom, hogy Te kezdőként örülnél-e ilyen játékos társaknak 
|

10-08-2006, 12:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Hozzá a lopást és az ártózást is, nameg a piacon csak szabott árak legyenek 
Mégis, hogy gondoltad?
Pl az 5-ös szinten akinek van 500 hekije az sarcolhat? A 499 hekis pedig legyen kussban?
Erre tudod mit csinálnék?
Alapitanék egy szövit, egyik ori beáll 501 hekire a másik 3 pedig az áldozat mellé, mondjuk 300 hekinél. majd irnák neki fizess vagy szétszedlek.
Szerencsétlen azt se tudná ki fog menni rá mert a fenti sarcoló oriig talán el se lát és teljessen ki lenne szolgáltatva a lenti tagoknak.
Nem tudom, hogy Te kezdőként örülnél-e ilyen játékos társaknak 
|
Akkor marad a távolság korlát. Akkor csak a közeli orik sarcolhatnak. Így egy feljebb járó nem fog egy kezdőt sarcoltatni, mint ahogy most sem támadnak 53647 körrel lejjebb lévő orikat.
VAGY
A sarcért katonákat kell küldeni, akik "elhozzák", így számolni kell az útközbeni halálozással. Akkor szintén nem sarcoltatnának 53647 körrel lejjebb.
A sarcoltatott "kijelöl" egy bizonyos összeget/mennyiséget, meg a sarcoltatóját. A sarcoltató pedig katonákat küld érte, melynek száma a sarc mennyiségének függvényében változik. Így korrekt lenne.
|

10-08-2006, 13:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor marad a távolság korlát. Akkor csak a közeli orik sarcolhatnak. Így egy feljebb járó nem fog egy kezdőt sarcoltatni, mint ahogy most sem támadnak 53647 körrel lejjebb lévő orikat.
VAGY
A sarcért katonákat kell küldeni, akik "elhozzák", így számolni kell az útközbeni halálozással. Akkor szintén nem sarcoltatnának 53647 körrel lejjebb.
A sarcoltatott "kijelöl" egy bizonyos összeget/mennyiséget, meg a sarcoltatóját. A sarcoltató pedig katonákat küld érte, melynek száma a sarc mennyiségének függvényében változik. Így korrekt lenne.
|
A távolságot miképp gondolod?
Körben vagy pontban számolva?
Az 5-ös szinten pl 150 pont különbség aholmost vagyok az majdnem 5 kör.
Tehát nyugodtan megsarcolom a 8-10 körre lévőt, felhúzok pár épületet mellette vagyok, behajtom a lét majd bontok.
Nagyon jól lehetne arra is használni amit Synk mondott, igaz furcsán jönne ki hogy egy épp védelem alól kijövő ori megsarcol 200 millára egy már hónapja ott lévőt, de már láttunk sok furcsaságot itt.
Az útközbeni elhullás pedig bele lenne kalkulálva a sarcba maximum.
Szerintem az 5leted Ati szavaival itélve: felejtős.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|