Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-04-2006, 09:44
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Iarwain dúga az más. Tűlem mögkaphatud a dúgait. De ne add a síketet, amit mögmundtam azt mögmuntam. Ehhöz tarsd mogad.

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 09:47..
Sponsored Links
Old 10-04-2006, 09:49
Pettyes Pettyes is offline
Member

- Nos az ajánlatod elfogadom, de csak ha 2 fogadó is lesz, vagy a szabadban kell velem elfogyasztanod a sört, mert ahogy hallottad távol kell tarsam magam a megbízodtól, nem mintha nagy kedvem lenne velük tovább szívni a levegőt! Iarwain, mégha nem is ismertem megérdemelné, hogy megemlékezünk/emlékezek róla, amit meg is fogok tenni! Bár Farkas tán nem akar majd velem inni, amit megértek, akkor is csak köszönettel tartozom neki! A dolgait átvenném, ha lehet! Remélem, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy találkozzunk törp uram! Most viszont látni szeretném a levelet, mert mindjárt itt a hajnal és nem szeretnék a táborban maradni a szükségesnél tovább!
Old 10-04-2006, 09:55
Member

- Ne félj nem akarok semmit a táborban immár! Nem akarom zavarni köreitek és hallottam amit mondtál nekem, nem vagyok süket, de a fenyegetés nem a legjobb tanácsadó! Ezt jobb ha megjegyzed! Nem tudhatod mit tud ellenfeled csak azért mert nem válaszol! Nem akarok bajt, így lezártnak szeretném tekinteni a beszélgetést!

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 10:06..
Old 10-04-2006, 10:07
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Longevity: 99%
Exclamation

A beszélgetés során írjátok oda, a karakteretek kinek válaszol, úgy könnyebb lesz áttekinteni a történéseket!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 10-04-2006, 10:11
Member

- Aztán hugyan gondultad eztet ki? Itten settenkedsz majdan mögöttünk?
- Jubb ha itten maradc a szemünk elűtt, hugy lássuk tiszta vugy, nöm a támadúakkal cimburáltál.
- A nagyúúal meg békülj ki, me ha jól gondolum, küzös az ellensígetek. Aki Iarwaint gonosz mágiával megűte, annak a nagyúúha is fáj a fuga. Külünben nem bírelt föl vúna öngem, a bajnukok bajnukát.

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 10:14..
Old 10-04-2006, 10:25
Member

-Akár utánatok settenkedve, akár elöttetek menve, nekem mindegy, de mindig szemmel tartottalak volna benneteket! Ha valóban kiderül, hogy közös az ellen biztosíthatlak, hogy hozok neked pár fejet onnan! A táborban szívesen maradok, de erről ha jól tudom nem Te döntesz! Hajlandó vagyok bocsánatot kérni, tán nem a legmegfelelőbb hangnemet választottam, de attól még amit gondolok a megbízótokról nem változik!
Old 10-04-2006, 10:32
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Alysium-nak:
-Valóban ojan kis kaszái voltak. Fennt vannak a cuccai a kis szekéren. A páncélja és minden holmija ami nála volt, kivéve amiben eltemettük.
Ha Néked nem kell akkor viszont az egyik kis kamáját, vagy hogy hívják elkérném tőled. szeretném tanulmányozni, mert ijen fegyverrel még nem találkoztam. Meg aztán fegyverkovácsként jól jönne mintadarabnak. A sörözést meg megoldjuk valahogy.

Farkasnak:
- Ne légy ojan morgós cimbora. Gondolj a sörre meg egy jó adag frissen sült húsra. Alysium meg szerintem tekeregjen nyugodtan a környékünkön. Ha ellenünk lenne, akkor is midegy, mert már megismerjük, ha meglátjuk. Ha meg velünk van akkor jól jön egy távolabbról figyelő szem akiről ráadásul a támadók nem tudják, hogy velünk van.
Old 10-04-2006, 10:53
Member

Gren-nek:
- Ahogy gondolod! Tanulmányozd, de inkább csinálj egy másolatot, vagy vésd az elmédbe, mert majd visszavinném a cuccait a mesterének, elvégre élete egy részét vele töltötte és jobban is ismerte, sajnos! Adjon végső megnyugvást majd mestere neki, ő tudja, hogyan kell végső nyugalomba engedni egy ilyen harcost!
Old 10-04-2006, 11:24
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Megvakarom (persze óvatosan) a fejem, a bárdot visszateszem a hátamra és utánna válaszolok Alysium-nak:
-Ha megmondod hol lakik a messtere elküldhetem néki később. Mert mint látod - körbeintek a kezemmel - nincs túl sok kovácsműhely a környéken. Persze, csak ha megfelel így neked.
Old 10-04-2006, 11:31
Member

Gren-nek:
-Ín jubban örülník ha itt lenne kézközelbe, mintha valahol a könyíke kúszálna csak zavargálná az űröket. No meg a gyáva fíreg tűzbüvölők csak izlelgettek minket, nöm mörtek megharculni velünk, biztus vissza jűnnek míg.
Talán megíjednek egy setítben látó íjásztúl, főleg ha el is találja őket a hegyesfülű oszt akko vagy idejűnnek megharculni, vagy elhúznak haza.

Alysium-nak:
Majd röggel a Nagyúúú eldűnti merre lögyél, addig legyíl úgy, hugy lássalak.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Posting Rules