Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-27-2006, 20:05
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Malbodrus kérdésére csak egy mosolyt vetek!
- Kedves Malbordus, valóban a nagybátyja vagyok, de sajnos nem tudok róla semmit, Ti bizonyára többet beszéltetek vele, mint én, hiszen nekem alkalmam sem volt vele találkozni!
- Ahogy hallhattad Farkastól én is ezt kérdeztem, hogy mit tudtok róla! A húgom sok évvel ezelőtt beleszeretett egy féreg életűbe, amit a család nem nézett jó szemmel, de azt hiszem neked nem kell mondjam milyen az, ha egy hosszúéletű keveredik egy khmmm, emberrel! Egy ideig tartottuk a kapcsolatot aztán megszakadt és úgy határoztam megnézem mi történt velük! Iarwainról csak annyit tudok, hogy remek fegyverforgató volt, jól bánt a fegyvereivel, semmit többet!
- A kijelentésedre pedig a válaszom valóban nem a Ti feladatotok megkeresni bárkit is vele kapcsolatban, ez az én feladatom lesz, de úgy érzem szorosan összefügg veletek ez a személy, így úgy döntöttem, hogy veletek tartok és kiderítem ki volt az! Nem kell elfogadnotok személyem sem, én csak árnyékotok leszek utatok során!
- Ha a megbízótok ráér majd szeretnék vele beszélni, amennyiben lehetséges!
Ezek után felpattanok Foltosra, ha nincs senkinek további mondani valója, akkor még egy pár percet állok ott, majd a tábor melletti erdősorhoz húzódom és ott megállok!

Last edited by Chris; 09-27-2006 at 21:19..
Sponsored Links
Old 09-28-2006, 06:56
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Longevity: 99%

Miután alaposan bekötöztem magam odamegyek Alysiumhoz.
-Üdv. Én vizsgáltam meg
Iarwaint a halála után. Egy néhány óra alatt ölö fegyverméreg végzet vele. Nem tudjuk ki sebesítette meg. Az biztos ,hogy nem az orkok voltak ,ahhoz késön halt meg. Volt nála egy viasszal lezárt pergamen lap , amire az volt irva, hogy Ip shi Keung. Nem tudom mond-e ez neked valamit.
Old 09-28-2006, 08:40
Member

- Üdvözöllek én is idegen! Bocsáss meg, hogy így nevezlek, de a neved nem tudom és a társaid nem szeretik, ha lebarátozzák őket! Az én nevem Alysium! Köszönöm az információkat! Szóval az egyik legrosszabb halál érte utol az unokaöcsém, ami egy harcost érhet, a méreg!
Azonban orkokról nem tudtam, de ha nem az orkok sebezték meg, akkor ki lehetett?! Fura, de köszönöm! A név amit említettél nekem, nos vele találkoztam, ő Iarwain tanára, aki útbaigazítást adott nekem Iarwain felöl. A levél neki szól, tehát lehet, hogy fontos lehet, esetleg emiatt ölték meg! Felbontottátok? Ha nem megnézhetném?
Old 09-28-2006, 08:56
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

-Iarwain és a lövele várhat. Az élűké még a törep. Inkább kifelí figyöljetek, me löhet, nem möntek messziiire a tűztáncultatók.
Old 09-28-2006, 09:42
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

A nagyúr egyszercsak megszólal, amit kis idő után a nő lefordít nektek:
- A gyermek mindenféleképp meg kell találni! Ő lenni család ezen ágának utolsó sarj, én kicsikém. Kinek lenni milyen ötlet, hogyan kezdeni? Az nagyúr próbálkozni maga mód, de lehet ez nem lenni elég, kelleni segítség.
A nő hangján halatszik, hogy nagyon aggódik, szinte kétségbe van esve.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 09-28-2006, 10:26
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

-hát ín a vajákussághuz nöm írtek, de ha a támadúk vutak a lurkórablúk, akkó el köll ígyett kapni, azt addig verni, amíg elmundja huvá vitték.
Old 09-28-2006, 16:10
Theros
Guest

Longevity: 0%

Én mondom a "nagybácsinak",hogy felőlem beállhat a csapatba,de erről úgy sem én fogok dönteni.Elnézést kérek a többiek nevében is,ha túlságosan távolságtartóak vagyunk,de ki tudja kiben bízhatunk,hiszen még egymást sem igazán ismerjük.
- Örülök Malbordus, hogy így vélekedsz! Legalább a fajtársak tartsanak össze!
Ezzel elindulok és körbejárom a környéket mégegyszer hátha találok még nyomokat.

A környék mit jelent körül belül? Mekkora körben nézel szét?

Last edited by Chris; 09-29-2006 at 08:41..
Old 09-28-2006, 17:20
Member

Nem szólok semmit, várom a többiek cselekedetét!

Last edited by Chris; 09-28-2006 at 18:12..
Old 10-04-2006, 07:43
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Meghökkenve nézek a kísértetet játszó asszonyra:
-Mijen gyereket ijesztgetni? Én nem ijesztgettem senkit. Viszont volt valami villódzó hőfolt a batár környékén míg odavoltak Asszonyomék. Azt mivel nem akartam bajt és az egy félig alvó Stancilon kívül senkit nem láttam, hát kiáltottam a többiek után, hogy gyöjjenek már azt nézzük meg eggyütt miaz. Nem akartam, hogy megint felrobbanjon valami. Amikor nem jött senki akkor meg óvatosan odamentem ahol villogott az az eltünős valami, de csak nyomokat találtam, mintha valaki kuporgott volna ottan. Eszem ágában sem lenne egy kis kölköt ijesztgetni, főleg nem ha a megbízómhoz tartozik.

- A magyarázatod elfogaható. Legközelebb jobban figyelni történésekre! Gyermek élete a családunk számára mindennél fontosabb lenni, ő lenni utolsó sarj. Most távozhatni! - mondja azzal visszamegy a batárhoz.

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 07:50..
Old 10-04-2006, 08:03
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Meghajolok az Úrnő előtt:
-Köszönöm és elnézését kérem. A jövőben igyekszem elkerülni a hasonló eseteket.
Az Úrnő nyomában visszabaktatok a táborba és megkeresem az új "társunkat". Odaállok elé és végigmérem.
-Te ki vagy?
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules