Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-25-2006, 18:20
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default 1. kör

Azonnal felkapom a rövidkardom,másik kezemmel próbálom kidörzsölni az álmot a szememből,majd a ügyesebbik kezembe veszem a nyílpuskát.Pásztázom a terepet,hogy 50mes körzetbe látok e idegen alakot.
Mintha látnál valakit kilépni egy fa mögül, ekkor egy lángoszlop csap fel előtted, de elég gyors vagy hogy kitérj előle.

Akkor várok!

Egy pokrócot leöntök egy tömlő vízzel, aztán azt felpakolom a batár tetejére, majd felugrok rá, hogy lenyomjam és eloltsam vele a tüzet.
Ez eltart két körig.

Farkas lassan tér magához, majd felméri a terepet, és keresi az ellenséget, miközben előveszi a fegyvereit.

Eloltom a kezem. Aztán a sátram égö részeit megpróbálom olyan helyre juttatni a kardommal ahhol nem okozhat kárt. A tábortűz helyére vagy az útra.
Az anyag gyorsan ég, így mire eloltod a ruhaujjad már szinte az egész sátor ég, valamennyire sikerül arrébb löknöd az anyagot az út felé, viszont a ruhaujjad ismét meggyullad.

Marek a hátasok felé igyekszik, hogy megnyugtassa őket.

Stancil pánikba esve a szekér alá bújik.

Következő kör!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 09-25-2006 at 18:29..
Sponsored Links
Old 09-25-2006, 19:02
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Default 2. kör

A jobbik kezembe veszem a kardom és elindulok arrafelé ahol láttam az alakot.
Ehhez meg kell kerülnöd a batárt, amit csak az út felöl tudsz, ugyanis a másik oldalon kötél, van kifeszítve és hegyes karók vannak a fölbe szúrva. Köv kör elejére odaérsz.
Mikor kiérsz a batár mögül egy tűzlabda közeledik feléd, nem sikerül kitérned előle 4 Fp.

Közben a batár fölött 5 méteres körben tűzeső kezd esni, Aúú: 2 Fp, viszont a batár máshol is meggyullad, sőt a ruhád is.
Farkas ruhája is lángrakap, és 5 Fp sebzést szenved el.

Amikor látom, hogy lassan elég a tábor, leszállok Foltosról bemegyünk a fák közé és így közelítjük meg. Morel kis szekere felöl közelítünk, de a fák között haladunk! Az íjjam készenlétbe, pásztázom a tábort és a környéket is!

Aúú-nak még tart az előbb megkezdett cselekedete.

Hangosan szitkozódok, és ha nem tudom csapkodással eloltani a ruhámat, akkor meghempergek. Utána ha nincs még harc (látható ellenfél) akkor páncélt öltök és leöntöm magam vízzel közben vadul forgatva fejem keresem az ellent.
Ez az egész kb két körig eltart.

Egy -a hintó közelében lévő- fához kötöttem ki a lovamat, és oda is telepedtem a fa tövébe. Miután felijjedtem a csatazajra a nyílpuskához kapok, és magamhoz veszem, és nézek körbe merről jött a támadás... A tűzgolyókat látva azonnal leadok abba az irányba egy lövést, amerről sejtem hogy jött, ezután mozgásba kezdek, nehezebb cépontot adva a támadóknak. Újratöltök, közben próbálom felderíteni a támadókat a társaimról is próbálok információt szerezni. (Ki merre van, ki sérült meg súlyosabban, esetleg figyelem őket merre mozognak hátha ők már tudják merről, kitől jött a támadás)
Kívül vagy a barikádon, nem nagyon látsz be, de látod, hogy nagyúr a batár tetjén oltja a tüzet, Marek elmegy a lovak felé, az elf elmegy melletted, kicsit később Morel is, közben azt hallod, hogy Farkas káromkodik:
-A rohadás álljún belítek, gyávi fírgek, tulnátok csak ide a rusnyi pofátokat, letípni lábatukat és azzal vernílek agyon titeket. A ragya verní ki pofátukat, a lepra bújna belítek, esne ki összes fugatok, egy kivételível, az meg fájni mindig...
Grenről és Capulloról nem tudsz semmit.

Miközben eloltom a kezem megkerülöm a szekeret. Elöremegyek az úton 10 métert, majd a tábor körül körbe kezdek haladni óvatosan lopakodva, rejtözködve és a környezetemre alaposan figyelve. A kardom és a hárító tőröm készenlétben van.

Köv kör!

Last edited by Chris; 09-28-2006 at 11:42..
Old 09-25-2006, 19:44
Theros
Guest

Longevity: 0%
Default 3. kör

Továbbindulok abba az irányba,ahol az alakot láttam és amikor látom hogy elém lép megkérdem tőle hogy mit akar tőlünk,majd ezzel rá is támadok...
Felé lendíted a kardod, de ő kitér, majd támad is egyből vissza is támad, és megsebesít (10 Fp) Közben a másik alak egyre hátrál, és a tűzgolyó is el kezd hátrálni vele, és eltalál hátulról 5 Fp, valamit a ruhád a hátadon meggyullad.

Petteys: ahogy közelebb érsz jobban megtudod figyelni a tábort, viszont a szembelévő erdősávot valamelyest takarja a batár, és a szekér.
Kb. 20m-re a tábortól hagyom Foltost a fák között és egyedül folytatom tovább az utam! Mivel arról az oldalról, amelyikről érkeztem, illetve amelyiken haladok még nem láttam senkit, ezért folytatom a tábor eleje felé az utamat!

Ekkor kivágódik a batár ajtaja, ami nagyot csattan Farkason (nem lesz bajod tőle, csak meglepődsz), majd egy sikítozó gyerek esik ki az ajtón, a nő utána kap, de a rés kicsi, nem tud utána menni. Érthetetlen nyelven kiabálni kezd, közben a gyerek a tábort megkerülve északi irányba futni kezd az erdő felé.
Pettyes: a gyerek pont feléd fut.

Leugrom és utána iramodom, hogy elkapjam.
Utána vetődsz, ő fut, ahogy bír, aztán egyszercsak valami nagy sötétség vesz körül téged, és a gyereket is. Majd ez pár szívdobbanás múlva szétoszlik, és a földön hasalva tapasztalod, hogy a gyerek sehol sincs.
Bekiáltok a kocsiba a feleségemnek, hogy segítsen megtalálni, majd becsukom a szemem és elkezdek hallgatózni.
A nő oda megy melléd, és mond valamit, amit a többiek nem értenek.

Miután magamhoz térek a meglepetésből, utána kiálltok:
-Így setétben látú minjen utána, mielűtt iltűnik.

Nem tudom merről jövök, de ha északról és a gyerek felém fut, akkor elrejtőzködöm és megvárom, amíg közel ér!
Te is látod, amit e batár tetején lévő férfi a gyerek után vetődik, majd valmai sötétség ereszkedik rájuk, amin nem látsz keresztül, majd a sötét eloszlik, de a gyerek sehol.

-Dartun fekete seggíre nem lösz ez így jú!
(követem a nagyúrt)

Rohanok az elf és Morel után, közben pedig a nyílpuskát a hátamra "dobom" és a karomat veszem elő.

Morel folytatja, amit elkezdett.

Köv kör!

Last edited by Chris; 09-25-2006 at 19:47..
Old 09-25-2006, 20:04
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%
Default 4. kör

Amikor látom hogy kigyulladtam,elkezdek futni,majd bukfencezve,vetődve próbálom eloltani a ruhámat.Ha elég gyors vagyok akkor leszúrom a rövidkardomat annak a fának a tövébe,amelyikre fel akarok mászni,ha nagyon gyorsan tud követni,akkor megfordulok és a kardommal próbálom vele felvenni a küzdelmet.
Utánad súlyt, és eltalál (4Fp), majd ő is elkezd hátrálni a másik után.
A tűzgolyó is utánad megy, de valahogy sikerül elhajolnod előle. A hátadon nagyjából eloltottad a tüzet, itt-ott még parázslik.

A következő akció meglepően érint! Mivel mágia lehet a háttérben, ezért gyorsan körbetekintek az én oldalamon, hogy látok-e valamilyen alakot, ez kb. 50m, ha nem, akkor rejtőzködve maradok, mivel leszögezem magamban, hogy nem sokat tehetek jelenleg ez ügyben és ha most fedem fel magam, akkor igen csak rosszul jönne ki!

Látod, hogy a batár tetejéről leugrott férfi, és a nő feléd közelednek. A nő odahajol a férfihoz, erre ő kardot ránt, majd a nő elé lép.

Egyenlőre bízom képességeimben és rejtőzködve maradok!, Ha egyértelmű jelét látom, hogy ez bármilyen okból nem sikerült, akkor elkezdek visszafelé, a lovam felé haladni gyors léptekben, közben füttyszóval jelzek neki, hogy előbb találkozzunk!

-Nagyúúú, bújjon el, me ezek a nyamvudtak mágiávval jűnnek. Majd mi mögkeressük a lurkót.

Pettyes: a férfi elkezd megkerülni téged, a nő a helyén marad, és érzed hogy téged néz.
Köv körben reagálhatsz.

Rohammal támadok Malbordus támadójára. Futok ahogy csak bírok, hogy miután varázsolt az elfre ne legyen ideje rám is.
Eltalálod, de ő meg sem próbál támadni, gyorsabb tempóba fut az ellenkező irányba.

Morel folytatja, amibe belekezdett.

Last edited by Chris; 09-28-2006 at 11:43..
Old 09-25-2006, 20:08
Pettyes Pettyes is offline
Member

Akkor a fent írtak lépnek érvényben! Mivel elég jól boldogulok az erdőben gyors futásba kezdek Foltos felé! Ő is elég jól boldogul a fák között, így remélem, hogy hamar találkozunk! Felpattanok rá és kivágtatok az útra vele! Ott ismét kezembe vezsem az íjjam és felhúzva várom követőmet!
Old 09-25-2006, 20:09
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Látva a Nagyúr reakcióját én is készen létbe helyezem a fegyvereimet és követem szorosan, próbálom előzni is ha lehet.
Old 09-25-2006, 20:17
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Közben dél felől nagy fényességre lesztek figyelmesek, és távolodó futás zaja üti meg a fületeket.
/ókyr töredék/
Old 09-25-2006, 20:18
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Irány dél felé a fényességhez.
És születnek emberek.
Old 09-25-2006, 20:23
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

A harci köröknek vége, mindenki írhat, ahogy jól esik.
/ókyr töredék/
Old 09-25-2006, 20:28
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Ki megy még a fény irányába?
/ókyr töredék/
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules