Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 22:13
Enkidu
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Marek mindenkinek bemutatkozik, megjegyzi az arcokat és barátságosan mosolyog.
- Ki az a Stencil, aki látni akar? - kérdezi aztán.

Last edited by Chris; 09-14-2006 at 07:23..
Sponsored Links
Old 09-14-2006, 08:34
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

-Egy fiatal fiú. Állítólag Eyla-ban ismerkedtetek meg. De hagyjuk, gyertek megkeresitek majd később, addig nézzük meg a többieket.
Maldobrus-nak biccentek és megígérem, hogy szólok. Aztán bevezetem Farkast és Marek-et a fogadóba Capullo szobájába. Bekopogok aztán benyitok

Capullo az ágyban fekszik és pihen. Elég rossz bőrben van.
Old 09-14-2006, 22:01
Enkidu
Guest

Longevity: 0%

- Jaaa, az a kis lurkó! Jól van, ő biztosan meg fog találni - vigyorodik el Marek.
Old 09-15-2006, 06:52
Member

-Üdv Capullo! Ezek itten, Emberevő Farkas (mutatom a nagydarabt) és Marek (mutat Marek). Ők is velünk jönnek.
- Üdv néktek, Capullo don Abruzzi vagyok. Mit látjátok a tegnapi csete-paté hagyott rajtam némi nyomot - mondja keserű mosollyal.
(Látjátok, hogy a fickó elég sápadt, az inge alól kötés kandikál ki, és a keze is fel van kötve.)

Végigmérem Capullot.
-Látom nem vagy formában. Remélem azért mielőbb sikerül gyógyítót szereznünk neked. Farkassal eltemettük Iarwaint. Este valószínüleg nem fogok őrködni, bár ki tudja. Leszek veled itt jó? Ételt italt hozzak? De most megyek megkérdem Morelt, tud-e neked meg nekem valami gyógyítást művelni.

Last edited by Chris; 09-15-2006 at 07:30..
Old 09-15-2006, 12:23
Member

Kilépek az ajtón és Morel szobájához vezetem új társainkat. Bekopogok ott is és neki is bemutatom őket. Aztán megkérdem:
-Nem tudnál valamicskét gyógyítami Capullon meg rajtam?

Megvárom Morel válaszát és ha nemleges akkor kimegyek megkeresem Orel-t a bárdod, hátha ő tud segíteni, és neki is bemutatom a társainkat.
Morel valószínűleg csak annyit tud tenni, hogy átkötözi a sebeiteket. Oler kinn zenél a fogadó előtt.
Oler-nek is bemutatom túj társainkat, aztán megkérdem:
- A tefajta vándormuzsikások valamit értenek a varázsláshoz is nem úgy-é? Tudnál nékem és Capullo-nak segítni valamelyest? Inkább Capulonak kellene, mert nagyon rossz bőrben van.
(te sem vagy jobban)

Miután bemutattad Olernek a többieket, Marek bemegy a fogadóba egy bádogedénnyel és egy fakanállal jön ki.
- Megyek a földszinti ablakhoz örködni, ezt itt ni - lendítem meg az edény - azért viszem, hogy elég nagy zajt tudjak csapni, ha baj van. Ezt ajánlom nektek is - mondom majd az ablak felé veszem az irányt.
Utána elfoglalom a helyem az ablak mellett, kikészített és kiélesített késekkel, valamint egy bádog edénnyel vagy meg egy fakanállal, hogy könnyen tudjak zajt csapni, ha valaki be talál jönni az ablakon.

Last edited by Chris; 09-16-2006 at 13:33..
Old 09-15-2006, 21:14
Chaos Chaos is offline
Junior Member

A kopogásra kinyitom az ajtót és üdvözlöm az új társaimat. Láthatóan elégé ki vagyok merülve. Grent behuzom a szobába és leültetem az ágyra. Az ajtót becsukom ,így a többiek kint maradnak.
-Ha nem haragszotok ,de a gyógyítás négyszemközti elfoglaltság. Majd késöbb még találkozunk.
Grenhez fordulok.
-Most maradj ülve egy kicsit. Gren én csak vajákos és felcser vagyok. Gyógyítani nem tudok, csak arra vagyok képes ,hogy bekötözzelek, enyhítsem a fájdalmad. A többit az anyatermészet végzi. De persze az én munkám gyorsít valamelyest a dolgokon csak nem túl sokat.
Beszéd közben elöszedem a kötszereim és a gyógynövényeim, majd nekilátok bekötözni.
-Szeretnék elmondani valamit amit úgy gondolom inkább ránk tartozik mint az új társainkra, ugyanis ök nem ismerték
Iarwaint. Miután vége volt a tüznek én még visszamentem folytatni a félbeszakadt vizsgálatomat és arra jutotam ,hogy mágikus néhány óra alatt ható méreg végzet vele. Az biztos ,hogy nem az orkok fegyveréröl származik annál gyorsabban hat. Meglehetösen kimerültem ,ezért nem szóltam eddig a dologról. Néhány kérdés nem hagy nyugodni. Egy ha fegyverrel megsebesíteték miért nem vert riadót? Illetve ,ki és hogyan mérgezte meg. Kettö arról volt szó ,hogy sogroniták lesznek döntö töbségében az ellenfeleink és hozzájuk illik is az amit az istállóban müveltek ,de ez nem az ö müvük tehát egy harmadik ellen is kavarja a szálakat.

Last edited by Chris; 09-16-2006 at 13:31..
Old 09-16-2006, 10:42
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

- Vun valaki alfűnük? Hány űr kell íccakára?
Ezt kitől kérded, és mikor?
Grent megvarom az ajtotol tavolabb, ha majd kijon (Morel szobájából) tole kerdem.

Last edited by Chris; 09-16-2006 at 13:32..
Old 09-18-2006, 08:24
Member

Morel-nek:-Magam is úgy vélem, hogy valami erősen nem stimmel. Az első kérdésedre még adható egy válasz: Túl büszke volt, hogy kiáltson. Illetve valószínüleg azt hitte sikerült legyőznie az ellenfelét. A másodikra nehezebb. Talán az égett sebbe került valami méreg. Nem ismerem ki magam a varázslatok között, de szerintem a kígyóhitüek tudnak olyan trükköt amivel tüzes dolgokkal mérgeznek. Akit megégetnek az elsőre úgyis a tűzre gondol, és mire eszébe jut, hogy memérgezték, már késő.
Előhúzom az Iarwainnál lelt levelet és gondolkodva forgatom az ujjaim között:
-Ezt nála találtam. Nem bontottam, fel, de ki tudja tán segítene valamit. Lehet, hogy egy régi haragosa végzett vele.
Morel: viasszal lezárt pergamen lapot kapsz Grentől, amire ez van írva: Ip shi Keung.
Megvárom mit reagál és csak miután megbeszéltük megyek ki Farkashoz.

Kijövetel után Farkasnak:
- Szerintem fél éjel őrködj a nagyúrék előtti folyosón. Sajnos jómagam és Capullo nem sok akadályt képezhetnénk az esetleges támadókkal szemben. Éjközépkor szólj Oler-nek, hogy váltson le. Most pedig Maldobrus-nak az elfnek, hogy kezdünk.
-Még valami! Ha bárki, érted? Bárki rádtámad, vagy gyanúsat észlelsz azonnal üvölts és verdd fel a fogadót! Ne kockáztassunk. Ha a büszkeségedre apellál, vagy dühíteni kezd akkor se csinálj semmit míg valaki közülünk fel nem ébred.
-Júl van ürködik itten ni. Ni aggódlyál csináltam má ilyet elígszer. Ha mögtámadnak, üvültök majd röndesen.
Elindulok Capullo szobálya felé. Benyitok:
-Ma én leszek véled ha nem probléma.

Capullo láthatóan mélyen alszik, így a kérdésedre nem érkezik válasz.
Old 09-18-2006, 08:35
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Default P.sz. 3736, Arel 4. havának 01. napja, a Kéklunír órája

Felébredtek, mindenki ott, ahol épp elaludt...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 10-04-2006 at 14:31..
Old 09-18-2006, 09:29
Member

Miután felébredtem gyorsan körbepillantok a szobában. Ellenőrzöm Capullo-t, mijen állapotban van. Valamivel talán jobban néz ki, de még mindig gyengének látszik, és nehezen mozog. Az ágyból is alig bír felkelni. Majd rendbeszedem magam és kimegyek a folyosóra, körbenézni történt-e valami az éjjel. Látszólag semmi nem történt az éjjel.
Lemegyek és a fogadóstól kérek reggelit két személyre. Felviszem és Capullo mellett megreggelizek, az adagját odaadom neki. Miközben felfelé tartasz az étellel, látod hogy a nagyúr és a családja épp lefelé tart az étkező helyiségbe. Aztán kimegyek és előkészülök az útra. Összepakolom a cuccaim és közben minden társunknak köszönök és érdeklődök történe-e valami az éjjel.

Last edited by Chris; 09-18-2006 at 09:33..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules