|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-22-2006, 06:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
attol, hogy nem olyan keves az a toli, de nem is eleg ahhoz, hogy tolisokat lopjak :P
|

09-10-2006, 09:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek?
Köszke!
|

09-10-2006, 12:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek?
Köszke!
|
Már megszolalni nem igazán merek mert lefujgatnak mindent  Mert bármit irok be mindig vari-toli-hadsereg terén is tökéletesen védettséget akarnak bár nem tom,hogy azt,hogy érik el pl egy félelffel és ha félelf akkor gondolom lopni is akarnak:P:P
Amugy szerintem sokkal jobb az oriás mert az elfnek vari-tolinak kell lennie ahoz,hogy a varikat ne nyirják nála ki 
25-30% templom azért nem árt ha van(persze lehet több is)  Torony 10-14%körül+22-26%barak  A barakban elitek és így még nincs annyira éheztetve az ori
most tudom mi jön bemásolnak egy 30%templom 14%torony 26%barakos orit  De már gyorsan előre megirom,hogy nem lehet mindenböl annyi % kissé éheztetös orival nem 
|

09-10-2006, 15:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha simán varis akarsz lenni ,akkor 30% meg afeletti templom, többi meg ahogy fér. Ha mellette seregezni is szeretnél, akkor 20-25% templom, és elit vagy íj-elit felállás. Óriás varissal 15% toronnyal, meg annyi barakkal amennyit csak ve tudsz szorítani éheztetés nélkül már elég védett vagy a seregek ellen is. Tolik ellen nyilván nem, de arra meg ott a szieszta. Éheztetni szerintem varis orit elég veszteséges, temérdek az egység, és rettenetes sokat esznek,
Ja igen, és állj át óriásra. Egyrészt jobban fér, másrészt lehangoló mikor 30k varidból egy sorozattal 6k-t leszednek, és ha reggel balhéba keveredsz, estére már a hadisok is beártóznak...
|

09-12-2006, 08:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Köszi a válaszokat!
Sikeres hódítást mindenkinek!
Sziasztok!
|

09-12-2006, 09:49
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
unalmas varis-oriás?:)
Sziasztok!
Varisnak mindenkép az oriás a legjobb. 5-ös 4-es szinteken kb. anyi vari kell mint amenyi az értéked és akkor te vagy a top. Toli anyi hogy a hadisok ne férjenek be tolikkal csak a tolis. Ja és a varikat lehet lopni is ha elég ügyes vagy meg egy két hadist is. Ij-torony és szövi támadásokkal terület szerzés illetve aktiv teljes kronika figyelés kitámadások reményébe (ez a kat morál miatt is kell).
Mivel senki nem lát be az oridba ezért mehet az aktiv piacolás és nyugodtan ki tudsz termelni bármely szinten 40-50k bála gabonát illetve még többet a piacról.
Ja és az unalmasság ellen ott vannak a többi orik illetve a szövieid akik szivesen háboruzgatnak/lopnak. 1-2 hetente egy jo kis szövi háboru egyböl izgalmasabbá teszi ezt az orit is 
|

09-15-2006, 15:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Érdekes.
Mi az hoyg nem latnak?
Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog.
|

09-15-2006, 16:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hát..azért én Mcload belekötnék néhány dologba 
Az erteked 80%-nyi varazslo eppen eleg  En mondjuk 55 templomot hasznalok 200 hekin, amibe 7700 varazslo fer el  5% kocsma es ijj elit felallasba nyomatom a dolgokat 
S hetente 1-2 szovihaboru teszi izgalmassa a dolgokat, nem a 1-2 heti 
|

09-15-2006, 16:15
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Érdekes.
Mi az hoyg nem latnak?
Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog.
|
Azért egy kezdő tolis még nem fogja annyira nézegetni az orid felépítését, és abból sztem nem sokmindent fog levonni. Azért egy éplistából sokminden kiderül. De egy kezdő még inkább a gömbre alapozik, és nem méri fel az ellent. 
|

09-15-2006, 16:26
|
Member
|
|
|
|
hát nem tom Toti de szerintem Mcload nem kezdőről beszélt  mer egy kezdő nem szokott szövi háborúzni  ha meg már nem kezdő akkor nincs miről beszélni de szerintem az a legjobb ha van gömb és ép.lista stb. minden együtt 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|