Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-22-2006, 06:46
exair exair is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

attol, hogy nem olyan keves az a toli, de nem is eleg ahhoz, hogy tolisokat lopjak :P
Sponsored Links
Old 09-10-2006, 09:26
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek?
Köszke!
Old 09-10-2006, 12:51
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
Originally Posted by fefe013 View Post
Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek?
Köszke!
Már megszolalni nem igazán merek mert lefujgatnak mindentMert bármit irok be mindig vari-toli-hadsereg terén is tökéletesen védettséget akarnak bár nem tom,hogy azt,hogy érik el pl egy félelffel és ha félelf akkor gondolom lopni is akarnak:P:P
Amugy szerintem sokkal jobb az oriás mert az elfnek vari-tolinak kell lennie ahoz,hogy a varikat ne nyirják nála ki
25-30% templom azért nem árt ha van(persze lehet több is)Torony 10-14%körül+22-26%barakA barakban elitek és így még nincs annyira éheztetve az ori
most tudom mi jön bemásolnak egy 30%templom 14%torony 26%barakos oritDe már gyorsan előre megirom,hogy nem lehet mindenböl annyi % kissé éheztetös orival nem
Old 09-10-2006, 15:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Ha simán varis akarsz lenni ,akkor 30% meg afeletti templom, többi meg ahogy fér. Ha mellette seregezni is szeretnél, akkor 20-25% templom, és elit vagy íj-elit felállás. Óriás varissal 15% toronnyal, meg annyi barakkal amennyit csak ve tudsz szorítani éheztetés nélkül már elég védett vagy a seregek ellen is. Tolik ellen nyilván nem, de arra meg ott a szieszta. Éheztetni szerintem varis orit elég veszteséges, temérdek az egység, és rettenetes sokat esznek,
Ja igen, és állj át óriásra. Egyrészt jobban fér, másrészt lehangoló mikor 30k varidból egy sorozattal 6k-t leszednek, és ha reggel balhéba keveredsz, estére már a hadisok is beártóznak...
Old 09-12-2006, 08:09
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Köszi a válaszokat!
Sikeres hódítást mindenkinek!
Sziasztok!
Old 09-12-2006, 09:49
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%
Default unalmas varis-oriás?:)

Sziasztok!

Varisnak mindenkép az oriás a legjobb. 5-ös 4-es szinteken kb. anyi vari kell mint amenyi az értéked és akkor te vagy a top. Toli anyi hogy a hadisok ne férjenek be tolikkal csak a tolis. Ja és a varikat lehet lopni is ha elég ügyes vagy meg egy két hadist is. Ij-torony és szövi támadásokkal terület szerzés illetve aktiv teljes kronika figyelés kitámadások reményébe (ez a kat morál miatt is kell).
Mivel senki nem lát be az oridba ezért mehet az aktiv piacolás és nyugodtan ki tudsz termelni bármely szinten 40-50k bála gabonát illetve még többet a piacról.
Ja és az unalmasság ellen ott vannak a többi orik illetve a szövieid akik szivesen háboruzgatnak/lopnak. 1-2 hetente egy jo kis szövi háboru egyböl izgalmasabbá teszi ezt az orit is
Old 09-15-2006, 15:11
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Érdekes.

Mi az hoyg nem latnak?
Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog.
Old 09-15-2006, 16:04
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Hát..azért én Mcload belekötnék néhány dologba
Az erteked 80%-nyi varazslo eppen eleg En mondjuk 55 templomot hasznalok 200 hekin, amibe 7700 varazslo fer el 5% kocsma es ijj elit felallasba nyomatom a dolgokat
S hetente 1-2 szovihaboru teszi izgalmassa a dolgokat, nem a 1-2 heti
Old 09-15-2006, 16:15
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Érdekes.

Mi az hoyg nem latnak?
Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog.
Azért egy kezdő tolis még nem fogja annyira nézegetni az orid felépítését, és abból sztem nem sokmindent fog levonni. Azért egy éplistából sokminden kiderül. De egy kezdő még inkább a gömbre alapozik, és nem méri fel az ellent.
Old 09-15-2006, 16:26
Burning Burning is offline
Member

hát nem tom Toti de szerintem Mcload nem kezdőről beszélt mer egy kezdő nem szokott szövi háborúzni ha meg már nem kezdő akkor nincs miről beszélni de szerintem az a legjobb ha van gömb és ép.lista stb. minden együtt
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules