|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :) |

01-26-2006, 20:24
|
 |
Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Location: -
Posts: 618
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok
Bár nem vagyok cukrász és pék sem, de nagyon szeretek sütni .
Szivesen adok recepteket, aki szeretne pár finomságot sütni 
|

01-26-2006, 20:58
|
Junior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nekem valami csokis sutemeny recept kene ha valaki segitene 
|

01-26-2006, 22:43
|
Junior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
hát abból sok van
Nemtudnád egy picit konkrétabban? 
|

01-26-2006, 23:55
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
szasz
egy csokis wiskys tortám van ha erdekel
vagy csokis dios brownie

|

01-27-2006, 06:00
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Mézzel töltött rémisztett sün
Hozzávalók: 1/2 kg méz
1 db sün
1 db ilyesztő álarc
Elkészités: Éjjel lakhelyén keressük meg az állatot. Az álarc segitségével megrémitjük. Miután a sün kellően megijedt, egy hirtelen, gyors, határozott mozdulattal megtöltjük mézzel.
Tálalás: Római tálban tálaljuk. A tüslékre lehet elhelyezni almát, ami a naturalizmus feelingjét érezteti.
Mézzel töltött becsinált sün: Ez esetben álarc nélkül járunk el, aminek következtében a sün a kellő reakciót produkálja. Miután ez megtörpént, analóg módon járunk el.
Jó 8vágyat hozzá. 
|

01-27-2006, 08:56
|
Senior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
__________________
Remedy
|

01-27-2006, 09:32
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Remedy
bélszinbol csinald!
csinalsz egy olyan pácot mustár feherbors(örölt)
jo vastagon bekened vele a hust es olajba rakva 2-3 napot pacolod

|

01-27-2006, 10:11
|
Junior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Torta recept: 1/2 óra csók, 5 dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán 2 tojás, 15 perc kevergetés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab!!! Na, megcsináljuk?
|

01-27-2006, 22:00
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
|
Így: "Pincér! Kérnék egy jó, finom, jol atsutott, puha marhasteaket!"

|

02-10-2006, 18:10
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
|
ha igazán jó marhasültet szeretnél, el kell döntened, hogy frissensütöd, vagy egyben a húst.
mert a felsált inkább egyben ajánlom.
ha viszont hírtelen sütöd ki, akkor a bélszint, vagy a laposhátszint javaslom.
keverj össze mustárt egy kevés borsal és ezzel kend be a húst, amiket beteszel olajba pácolódni. Ebben pácold legalább 1-2 napig. és hírtelen kell sütni, mert, ha lassan sütöd, akkor kiszárad. Sózni ebben az esetben nem szabad előre, mert a marhahús megkeményedik tőle. Csak sütés után sózd!
A porhanyóssága nagyban függ a a hús minőségétől.
csalni is tudsz! vegyél húspuhító fűszersót, sózd be vele a hátszínszeleteket, kend be a mustárral és 1 órácskára tedd olajba. Aztán forró serpenyőben, gyorsan süsd ki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT +1. The time now is 11:24.
 |
|
|
|
|
|
|