Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Receptek
Register Stats Members List Today's Posts

Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2006, 20:24
Mona's Avatar
Mona Mona is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: -
Posts: 618
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Sziasztok

Bár nem vagyok cukrász és pék sem, de nagyon szeretek sütni .
Szivesen adok recepteket, aki szeretne pár finomságot sütni
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 01-26-2006, 20:58
szekely szekely is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

nekem valami csokis sutemeny recept kene ha valaki segitene
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2006, 22:43
Csigusz:P Csigusz:P is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Activity: 0%
Longevity: 99%
Cool hát abból sok van

Nemtudnád egy picit konkrétabban?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-26-2006, 23:55
X csucsika
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Default

szasz
egy csokis wiskys tortám van ha erdekel
vagy csokis dios brownie
Reply With Quote
  #5  
Old 01-27-2006, 06:00
Gyötrelem
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Thumbs up Mézzel töltött rémisztett sün

Hozzávalók: 1/2 kg méz
1 db sün
1 db ilyesztő álarc

Elkészités: Éjjel lakhelyén keressük meg az állatot. Az álarc segitségével megrémitjük. Miután a sün kellően megijedt, egy hirtelen, gyors, határozott mozdulattal megtöltjük mézzel.

Tálalás: Római tálban tálaljuk. A tüslékre lehet elhelyezni almát, ami a naturalizmus feelingjét érezteti.

Mézzel töltött becsinált sün: Ez esetben álarc nélkül járunk el, aminek következtében a sün a kellő reakciót produkálja. Miután ez megtörpént, analóg módon járunk el.

Jó 8vágyat hozzá.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2006, 08:56
Remedy Remedy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
__________________
Remedy
Reply With Quote
  #7  
Old 01-27-2006, 09:32
X csucsika
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Default

Remedy


bélszinbol csinald!
csinalsz egy olyan pácot mustár feherbors(örölt)
jo vastagon bekened vele a hust es olajba rakva 2-3 napot pacolod
Reply With Quote
  #8  
Old 01-27-2006, 10:11
szekely szekely is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Torta recept: 1/2 óra csók, 5 dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán 2 tojás, 15 perc kevergetés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab!!! Na, megcsináljuk?
Reply With Quote
  #9  
Old 01-27-2006, 22:00
Dzalkai
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Talking

Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
Így: "Pincér! Kérnék egy jó, finom, jol atsutott, puha marhasteaket!"
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2006, 18:10
Kata
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Default

Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
ha igazán jó marhasültet szeretnél, el kell döntened, hogy frissensütöd, vagy egyben a húst.
mert a felsált inkább egyben ajánlom.
ha viszont hírtelen sütöd ki, akkor a bélszint, vagy a laposhátszint javaslom.
keverj össze mustárt egy kevés borsal és ezzel kend be a húst, amiket beteszel olajba pácolódni. Ebben pácold legalább 1-2 napig. és hírtelen kell sütni, mert, ha lassan sütöd, akkor kiszárad. Sózni ebben az esetben nem szabad előre, mert a marhahús megkeményedik tőle. Csak sütés után sózd!
A porhanyóssága nagyban függ a a hús minőségétől.

csalni is tudsz! vegyél húspuhító fűszersót, sózd be vele a hátszínszeleteket, kend be a mustárral és 1 órácskára tedd olajba. Aztán forró serpenyőben, gyorsan süsd ki.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:24.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Design partly based on Hódító's design by Grafinet Team Kft.

Contents and games copyright (c) 1999-2020 - Queosia, Hódító

Partnerek: Játékok, civ.hu