|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2016, 06:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rheia
Ez igaz, csakhogy én arra céloztam, hogy ha a nem annyira aktív játékosok rájönnek, hogy még kevésbé tudnak haladni a játékban, mert az aktívakat plusz előnyhöz juttatták, elmegy a kedvük a játéktól és abbahagyják, ami senkinek sem jó.
A közel múltban B-ben szabira ment az összes szövim, mert rájöttek, hogy nem fognak tudni olyan aktívak lenni, hogy topba jussanak. Ez pár hónapja volt, azóta se jöttek vissza. És akkor nem volt meglepetés az esemény..
Persze lehet, hogy felfújom a dolgot, mindenesetre felesleges lenne plusz előnyhöz juttatni azt, aki már alapból tapos a kicsiken. Mondom ezt úgy, hogy én aktívnak tartom magam.
|
"Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"
Idézet a kezdőlapról...
asszem ebben az egy mondatban benne van a játék lényege...
ami nem az, amiről Te írsz....
|

05-08-2016, 18:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
"Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"
Idézet a kezdőlapról...
asszem ebben az egy mondatban benne van a játék lényege...
ami nem az, amiről Te írsz....
|
A játék lényege maga a játék. Sokféleképpen lehet értelmezni, de olyannal még nem találkoztam, aki azt hiszi, meg lehet nyerni a játékot.  Ha többen hiszik ezt, talán szlogent kellene változtatni.. 
De még ha így is lenne.. nem hiszem, hogy a nagy többség azt támogatná, ami Poolnak a legkényelmesebb. Ehhez hasonló, önző ötleteket én is ki tudok találni.
Lehetne pl. Pool hónapja, amikor minden országnak le kell adnia Poolnak bizonyos hekit, mert addig, míg nem tette meg, 20%-al gyengébb minden az országában. Hátha segítene legyőzni mindenkit.. 
Rheia (#556175)
|

05-08-2016, 20:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rheia
A játék lényege maga a játék. Sokféleképpen lehet értelmezni, de olyannal még nem találkoztam, aki azt hiszi, meg lehet nyerni a játékot.  Ha többen hiszik ezt, talán szlogent kellene változtatni.. 
De még ha így is lenne.. nem hiszem, hogy a nagy többség azt támogatná, ami Poolnak a legkényelmesebb. Ehhez hasonló, önző ötleteket én is ki tudok találni.
Lehetne pl. Pool hónapja, amikor minden országnak le kell adnia Poolnak bizonyos hekit, mert addig, míg nem tette meg, 20%-al gyengébb minden az országában. Hátha segítene legyőzni mindenkit.. 
|
Nem kell személyeskedni azért, mert nem tetszik más véleménye.
Gondoltam, jobban feldobná a játékot egy ilyen lehetőség, de ha Te csak ennyit tudsz belőle leszűrni, akkor hagyom is a témát, innentől nem szólok hozzá, lezártnak tekintem...
|

05-11-2016, 10:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
egy stratégiai játékba szerintem nem férnek bele a random dolgok. pont erről szól ez az egész, hogy ki tudsz e fejleszteni egy olyan stratégiát az adott hónapra, amivel erősebb lehetsz a többieknél. nem arról, hogy az első nap le tudjam rabolni könnyebben azt, aki pont nem ér rá..
(nekem csak a lovas+al van gondom, így is sok a szabis A-ba most 3-4 full elf klán szabizott el. így is sok a szabis, így semmi értelme.)
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|