Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-21-2015, 00:29
Farkas Farkas is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 53%
Arrow 2.0

Üdvözletem Mindnekinek!

Az imént feltöltöttem a szokott helyre a program 2.0-ás változatát.

Javításra került az operációs rendszerek hibája ami így annyi kényelmetlenséget okoz azoknak akik eddig is tudták használni, hogy az eddig telepített LV RunTime-Engine nem lesz jó a jelenlegi és az elkövetkező verziókhoz. Sajnos ezt a 32 és a 64 bites rendszerek közötti átjárhatatlanság okozza azon a felületen amiben a programot írom.

Az olvass el fájlt is frissítettem ott mindenki megtalálja a jelen verzióhoz jó Engint, ha ez felrakjátok ugyan úgy mint az előzőt akkor továbbra is menni fog a progi frissített változata is. A régit ettől természetesen ugyan úgy lehet használni de ha változtatok valamit a jövőben akkor azt 32 bites platformon fogom fejleszteni, hogy 32 és 64 bites oprendszerekkel rendelkezők egyaránt tudják használni a programom.

Egyenlőre a hírnév és érték figyelő rész még nicns készen de annak is nekiállok amint időm engedi.

A 2.0-ás változatban kicsit optimalizáltam a futást illetve beraktam felugró ablakokat ha valmi hibát érzékelne a program. Ezen kívül csak a fent említett változás történt.

Remélem nem vettem el a kedveteket a kezdeti nehézségekkel a program használatától, örülnék neki ha minél többen használnánk, hogy a hibái kiforjanak és egy igazán hasznos kis programot bocsáthassak közkincsre.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules