|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-23-2014, 11:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Hát.. regeltem egy új orit nem olyan rég, hogy megnézem mi a helyztet az ötödik csoportban.. Ez általános minden nagy csoportban, hogy alig van többszemes nem szabis ori? Nekem 14-et sikerült megszámolnom az egész csoportban..

12-23-2014, 13:23
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Hát.. regeltem egy új orit nem olyan rég, hogy megnézem mi a helyztet az ötödik csoportban.. Ez általános minden nagy csoportban, hogy alig van többszemes nem szabis ori? Nekem 14-et sikerült megszámolnom az egész csoportban..
|
Amikor a "gonosz többszemesek" szóbakerülnek, akkor az ezt a hatalmas mennyiséget jelenti. Ha megnézed a pontlistát, akkor ÖSSZESEN nincs ezer többszemélyiségű ország, akik ráadásul eloszlanak a szintek és a csoportok között. Ennek a FELE csak két személyiséggel rendelkezik.
Továbbra se tartom reálisnak a "gonosz többszemesek" kiáltásokat.
|

12-23-2014, 15:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor a "gonosz többszemesek" szóbakerülnek, akkor az ezt a hatalmas mennyiséget jelenti. Ha megnézed a pontlistát, akkor ÖSSZESEN nincs ezer többszemélyiségű ország, akik ráadásul eloszlanak a szintek és a csoportok között. Ennek a FELE csak két személyiséggel rendelkezik.
Továbbra se tartom reálisnak a "gonosz többszemesek" kiáltásokat.
|
Kicsit más miatt érdekes nekem ez.. Eddig nem nagyon voltam a mostanában történő nagyobb 1/A-s változások mellett, mert esetleg nagyon levinné ott a létszámot.. de így már nem vagyok benne biztos.. 

12-23-2014, 15:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Kicsit más miatt érdekes nekem ez.. Eddig nem nagyon voltam a mostanában történő nagyobb 1/A-s változások mellett, mert esetleg nagyon levinné ott a létszámot.. de így már nem vagyok benne biztos.. 
|
Az első "fél" fordulás teljes személyiségért gondolat teljesen járhatónak tűnik.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-28-2014, 11:41
|
Junior Member
|
|
Longevity: 62%
|
|
Már hónapokkal ezelőtt volt egy gondolatom,hogy az A-ban a top 30% helyett inkább pontban,vagy hekiben lenne megadva a minimum teljesitmény!pl 600ezer pont,vagy 12k heki!
Az ujraindulásos dologgal egyáltalán nem értek egyet,se az A ban se más szinteken.Ugyanis nem azért vagyok itt évek óta,hogy a 0-ról kezdjem!
Sőt,ha ilyen lenne a hód,nem is játszanék!
Őszintén megvallva,ha most kellene elkezdenem hóditózni biztos nem vágnék bele,ugyanis sok időt elvesz az életemből! De ha már megvannak az orik,nem hagyom abba
Az A-ra lenne mégegy ötletem,aminek a nagy orik biztos nem örülnének,
A klánba lehetne csinálni egy max.pontszámot pl 3-4milló pont lenne a maximum,ezzel a nagy klánok szétválnának,és több kisebb csoportban kellene lenniük,talán több lenne a támadás is,főleg klánszinten!
Az a változás is tetszik hogy fél szem helyett egészet kapjon az első fordulásért!
sok olyan orival találkozom,hogy még fent a 2-be se tudja hogy sok dolog miért van,vagy mire való!
Ismerek olyat,aki már 8-10 orit törölt,mert a 2-ben mindig leverték,és belefáradt! Igaz,hogy orkként annyi bányája volt,hogy egy törpe is megirigyelhetné!
Ezt a mentorosdit kicsit lehetne tovább gondolni!
|

12-28-2014, 13:54
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rocchess
Már hónapokkal ezelőtt volt egy gondolatom,hogy az A-ban a top 30% helyett inkább pontban,vagy hekiben lenne megadva a minimum teljesitmény!pl 600ezer pont,vagy 12k heki!
|
Dehát abban van... Csak nem ennyire durva, hanem 4000 hektár a kedvezményes fordulás, 9000 hektár a teljesértékű.
|

12-28-2014, 17:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rocchess
Az ujraindulásos dologgal egyáltalán nem értek egyet,se az A ban se más szinteken.Ugyanis nem azért vagyok itt évek óta,hogy a 0-ról kezdjem!
Sőt,ha ilyen lenne a hód,nem is játszanék!
Őszintén megvallva,ha most kellene elkezdenem hóditózni biztos nem vágnék bele,ugyanis sok időt elvesz az életemből! De ha már megvannak az orik,nem hagyom abba
Az A-ra lenne mégegy ötletem,aminek a nagy orik biztos nem örülnének,
A klánba lehetne csinálni egy max.pontszámot pl 3-4milló pont lenne a maximum,ezzel a nagy klánok szétválnának,és több kisebb csoportban kellene lenniük,talán több lenne a támadás is,főleg klánszinten!
Az a változás is tetszik hogy fél szem helyett egészet kapjon az első fordulásért!
sok olyan orival találkozom,hogy még fent a 2-be se tudja hogy sok dolog miért van,vagy mire való!
Ismerek olyat,aki már 8-10 orit törölt,mert a 2-ben mindig leverték,és belefáradt! Igaz,hogy orkként annyi bányája volt,hogy egy törpe is megirigyelhetné!
Ezt a mentorosdit kicsit lehetne tovább gondolni!
|
600k pont az miért jó? most kevesebb a top30 is.. vagy te ezt kevésnek érzed? 
Biztos sok ütés lenne, ha 3-4 milla lenne a max.. beütik 4 millán a másikat és szétesik a klán? Ki játszana így? Mire motiválna ez? Mert arra, hogy felmenjek magasra tuti nem, mert ki akar 3 fős klánban játszani? Plusz ezzel ellehetleníted a régi ismerősök együtt játszását is..
|
|
Posting Rules
|