|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-22-2014, 02:16
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Te voltál 1. klán tagja én távolról sem.. de nekem kapásból lenne pár ötletem én mit csináltam volna fordított helyzetben.. 
Az, hogy 1 ori távolozgat az régi szabi mellett miért nem volt megoldható? Ugyan úgy fullra lehet töltve minden ori, csak 3 nap szabival kell kezdeni.. Éjszakai szabi marad, ha 3 nap után bejön az az egy ori, tehát tökéletesen megvalósítható ez módosítás után is..
De, ha ezt vki letolja egyedül 2-3 évig..
Szerintem, már 1-2 hónap után sem tudnád összeszedni a tagokat, ha vki rátok áll hirtelen.. De ettől független ugyanúgy megoldható marad a jelenlegi módosítás javaslat után is..
Kérdésedre válaszolva, szerintem ezzel nincs semmi baj.. erre kicsit szerencsésebb esetben 99%os stratégiát lehet készíteni.. 
De egyébként általában miért lehet ez egy klán célja, hogy egy ember maradjon bent a többi meg szabin? Fejtsd ki, miért is olyan hihetetlen jó dolog ez az adott klánnak?
Én max támadás előkészítésre látom használhatónak, morál ne essen le, aki lengette, lovak bent legyenek stb, igazából max kényelmi dolog, különösebb jelentőségét nem látom, hogy attól kéne félni ez lesz az általános..
|
Azert amire az elf is jo. Jatek nelkul forgathatod b-bol az orszagokat csak igy kb teljesen eselytelen, hogy beverjenek. Ne kelljen mar magyaraznom miert lehet most tokeletesen megcsinalni mig regen nem.. Most ha tudod hogy nem tudsz lenni siman elszabizol estere es ha 2-3 orszag felvaltva csinalja kb a klanszabi sem fogy el soha. Nem ez volt a celja a valtoztatasnak, a mostani korrekcioval kb csak arra lehetne hasznalni amire ki lett talalva. Az esti alvasok igy is biztositva lesznek annak aki tenyleg arra hasznalja, csak a kiskapuk lesznek kizarva.
|

03-22-2014, 10:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Azert amire az elf is jo. Jatek nelkul forgathatod b-bol az orszagokat csak igy kb teljesen eselytelen, hogy beverjenek. Ne kelljen mar magyaraznom miert lehet most tokeletesen megcsinalni mig regen nem.. Most ha tudod hogy nem tudsz lenni siman elszabizol estere es ha 2-3 orszag felvaltva csinalja kb a klanszabi sem fogy el soha. Nem ez volt a celja a valtoztatasnak, a mostani korrekcioval kb csak arra lehetne hasznalni amire ki lett talalva. Az esti alvasok igy is biztositva lesznek annak aki tenyleg arra hasznalja, csak a kiskapuk lesznek kizarva.
|
De kelljen magyaráznod, mert ez egy hatalmas butaság..
Ajjaj érő olvasás, érő olvasás..  Leírom neked még egyszer:
Elteszem 3 napra szabira a klánt, majd bejön 1 ori és ott vagyunk, ahol most, akár ez az egy minden éjjel arra használja a szabit, amire ki lett találva(ami alapból Aban egy baromság, mert klánszabi miatt nem lehet semmire használni..) klánszabi 3 nappal előbb fogy el, nem nagy különbség.. Ettől független ez egy mondvacsinált probléma, mert ténylegesen nem reális, hogy ilyen klán tartósan létezzen, vagy ha igen, az a többiek hibája, hogy nem reagálnak rá semmit..

03-22-2014, 12:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Megint elég sok szövetségi támadás van...
Nem biztos, hogy az új szabadságos megoldás hibája volt, hogy éppen nem ért rá senki.
|

03-22-2014, 13:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Akár
Megint elég sok szövetségi támadás van...
Nem biztos, hogy az új szabadságos megoldás hibája volt, hogy éppen nem ért rá senki.
|
ezekre gondolsz??
2014-03-22 03:00:17 Éjszakai baglyok (#4580) támadást indított Elsterberg (#4585) ellen, de a csatát elvesztette.
2014-03-21 23:00:19 A gyűrű szövetsége (#4592) támadást indított Wasabi (#4583) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 315 hektár földet.
2014-03-20 21:00:15 Bátor a gyáva kutya (#4584) támadást indított OLYMPIAKOSZ (#4562) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 879 hektár földet.
2014-03-19 01:00:16 Chemotox (#4371) támadást indított A császár csatlósai (#4594) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 238 hektár földet.
2014-03-19 01:00:16 Chemotox (#4371) támadást indított A császár csatlósai (#4594) ellen, de a csatát elvesztette.
2014-03-19 01:00:16 Chemotox (#4371) támadást indított A császár csatlósai (#4594) ellen, de a csatát elvesztette.
2014-03-18 18:00:15 A gyűrű szövetsége (#4592) támadást indított mákszem (#4566) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 273 hektár földet.
2014-03-18 14:00:15 A gyűrű szövetsége (#4592) támadást indított hahaha (#4588) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 146 hektár földet.
2014-03-18 12:00:16 Chemotox (#4371) támadást indított Chevreuse (#4587) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 207 hektár földet.
2014-03-18 12:00:16 Chemotox (#4371) támadást indított Chevreuse (#4587) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 178 hektár földet.
2014-03-18 09:00:15 A gyűrű szövetsége (#4592) támadást indított A császár csatlósai (#4594) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 277 hektár földet.
2014-03-18 08:00:15 Éjszakai baglyok (#4580) támadást indított mákszem (#4566) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 308 hektár földet.
2014-03-18 01:00:16 A gyűrű szövetsége (#4592) támadást indított Chevreuse (#4587) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 241 hektár földet.
2014-03-16 21:00:17 Éjszakai baglyok (#4580) támadást indított hahaha (#4588) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 340 hektár földet.
egy értelmes ütés sincs benne
|

03-23-2014, 13:10
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
ezekre gondolsz??
egy értelmes ütés sincs benne
|
Én úgy vélem, minden klánütés értelmes. Valahol mindenki elkezdi. Nem hinném, hogy az első klánütésed több ezer hektáros volt.
Ha mégis, gratulálok a szerencsés és kivételes helyzetedhez.
Továbbra sem érzem azt, hogy az éjszakai szabadság bevezetése a nagy klánütések hiányának az oka.
Inkább az elkényelmesedés, a hasonló erejű szövetségektől tartás, mindenki mindenki barátja már odafent és csak a kicsiket üssük inkább ( de a kicsik még nem értek fel oda, hogy érdemes legyen ütni őket ).
Vagy az is lehet, mindenki készül épp valamire. Egy nálam sokkal okosabb és tapasztaltabb játékos azt mondta, egy klánütésre a rákészülés sokszor több hónapot vesz igénybe...
De a legfőbb ok továbbra is szerintem a csoport alacsony létszáma...
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Akár For This Useful Post:
|
|

03-23-2014, 18:13
|
|
Member
|
|
|
|
Ami engem jobban zavar ennél az új szabadságos rendszerben, a hadisok túlzott védelme.
Ha valaki tolvajjal/varázslóval akciózik, meg kell várnia, míg visszatölt a készültsége, és utána mehet csak szabira. Ez extrém esetben akár 16-17 óra is lehet.
Ha egy hadis támad, akkor mire hazaér a sereg, már mehet is vissza szabira.
Én vagy visszaállítanám a toli/vari akciónál is a 3 órás minimumot korlátozás nélkül, vagy a hadinál is beállítanék valami korlátozást pl sereg hazatérése után 3 órával mehessen csak szabira...
|
|
The Following User Says Thank You to Akár For This Useful Post:
|
|

03-23-2014, 20:10
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
De kelljen magyaráznod, mert ez egy hatalmas butaság..
Ajjaj érő olvasás, érő olvasás..  Leírom neked még egyszer:
Elteszem 3 napra szabira a klánt, majd bejön 1 ori és ott vagyunk, ahol most, akár ez az egy minden éjjel arra használja a szabit, amire ki lett találva(ami alapból Aban egy baromság, mert klánszabi miatt nem lehet semmire használni..) klánszabi 3 nappal előbb fogy el, nem nagy különbség.. Ettől független ez egy mondvacsinált probléma, mert ténylegesen nem reális, hogy ilyen klán tartósan létezzen, vagy ha igen, az a többiek hibája, hogy nem reagálnak rá semmit..
|
Ez mindaddig van így az általad írt 3 napos szabadsági rendszerben, ameddig nincs barakkon felüli egységtartalék. Onnantól nem mehet el a klán szabira. Ha viszont van, akkor 1-2 ország bent léte mellett gyönyörűen figyelhető az egység, és csak kicsit kell visszajönni a játékosoknak, kirakni a plusz egységet, és mehet is vissza. Nem ugyanaz a helyzet.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-29-2014, 22:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Mar megint felesleges dolgokrol megy szerintem a vita. Itt a valasz mindenre.
Quote:
Originally Posted by Akár
De a legfőbb ok továbbra is szerintem a csoport alacsony létszáma...
|
Helyeslem a beirast es nem csak azert mert ismerlek.
Igen leapadtak a tamadasok, nemcsak a szovi de meg az egyeni is. Az utobbi evekben mindig olyan konnyitesek vagy valtozasok lettek megszavazva ami miatt az anno 800 koruli letszam az Aba lecsapodott a jelenlegi 200 valamennyire. Ez miatt allandoan ugyan azok ellen harcolunk, mar annyira ismerjuk egymas stilusat, hogy megyek de minek hacsaknem hogy eggyet szorakozzunk az unalom eluzese celjabol.
Elobb utobb elerjuk, hogy nem marad senki az Aba csak azok akik amugy is evek ota mar ott vannak. Mas ha eltart egy-egy szovi ellen hosszabb ideig a haboru es arrebb allunk, es mas amikor 100x 'mar megint te vagy mellettem' jo nehany ev utan mar elveszik a lelkesedes ha mindig ugyan az a kilatas.
En inkabb otleteket szeretnek latni barkitol az Abol ami novelne a letszamot. Ami meghozna mindenki kedvet hogy hosszabb idore erdemes lenne az Aba maradni mindenkinek, es nem csak azert mert nem tudja valaki teljesiteni a fordulasi kovetelmenyt hanem azert mert jol erzem magam az Aba es nem akarok elmenni. De semmi ilyen valtozast meg senki nem hozott fel. Mindig csak konnyitunk a kenyelmen es azoknak akik ott vannak amugyis.
Elkenyelmeskedtunk? Lehet, de megszavaztatok ra az okot.
Tovabbra is helyeslem hogy az Aba az utesek megszaporodasat a letszam novelesevel tudnank elerni, nem pedig mindenfele kenylemi, szabis, es mas konnyitesek altal, de ahhoz ugye kellenenek otletek, hogy a jatekosok ne ugy gondolkozzanak, hogy na megint az Aba fogok ragadni hosszabb ideig, hanem...(es ide kellene az otlet, hogy miert)
|

03-29-2014, 22:28
|
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ghosti
Mar megint felesleges dolgokrol megy szerintem a vita. Itt a valasz mindenre.
Helyeslem a beirast es nem csak azert mert ismerlek.
Igen leapadtak a tamadasok, nemcsak a szovi de meg az egyeni is. Az utobbi evekben mindig olyan konnyitesek vagy valtozasok lettek megszavazva ami miatt az anno 800 koruli letszam az Aba lecsapodott a jelenlegi 200 valamennyire. Ez miatt allandoan ugyan azok ellen harcolunk, mar annyira ismerjuk egymas stilusat, hogy megyek de minek hacsaknem hogy eggyet szorakozzunk az unalom eluzese celjabol.
Elobb utobb elerjuk, hogy nem marad senki az Aba csak azok akik amugy is evek ota mar ott vannak. Mas ha eltart egy-egy szovi ellen hosszabb ideig a haboru es arrebb allunk, es mas amikor 100x 'mar megint te vagy mellettem' jo nehany ev utan mar elveszik a lelkesedes ha mindig ugyan az a kilatas.
En inkabb otleteket szeretnek latni barkitol az Abol ami novelne a letszamot. Ami meghozna mindenki kedvet hogy hosszabb idore erdemes lenne az Aba maradni mindenkinek, es nem csak azert mert nem tudja valaki teljesiteni a fordulasi kovetelmenyt hanem azert mert jol erzem magam az Aba es nem akarok elmenni. De semmi ilyen valtozast meg senki nem hozott fel. Mindig csak konnyitunk a kenyelmen es azoknak akik ott vannak amugyis.
Elkenyelmeskedtunk? Lehet, de megszavaztatok ra az okot.
Tovabbra is helyeslem hogy az Aba az utesek megszaporodasat a letszam novelesevel tudnank elerni, nem pedig mindenfele kenylemi, szabis, es mas konnyitesek altal, de ahhoz ugye kellenenek otletek, hogy a jatekosok ne ugy gondolkozzanak, hogy na megint az Aba fogok ragadni hosszabb ideig, hanem...(es ide kellene az otlet, hogy miert)
|
Szerintem az is gond, hogy erősen benne van az emberekben, hogy ne veszítsenek földet, mert néhány hónapig, akár 1-2 évig kellett termelnie, hogy oda kerüljön.. Plusz persze el is kényelmesedtek.. 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|