|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-26-2014, 20:07
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
A 2. meg azért nem valami jó, mert a régieknek van jó pár országa, így még nehezebb lenne a torlódást megoldani
|
nehogy már ez szempont legyen... olyanra kellene a játékot fejleszteni, hogy ne két tucat országgal játszon az ember, hanem egy darab is elég legyen.
a "lefordulás"-t, a szabályos multizást én továbbra is az A csoport "játékélményén csődjelzőnek" tekintem. (mivel pontosan az unatkozó A-sok elharapózó "kisorizó" multizásai után lett bevezetve, legalizálva...)
Inkább azon kellene "agyalni" hogy az A-ban olyan legyen a játék, hogy mindenki oda "akarjon" menni és ott akarjon maradni játszani.
|

01-26-2014, 20:40
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
olyanra kellene a játékot fejleszteni, hogy ne két tucat országgal játszon az ember, hanem egy darab is elég legyen.
|
Úgy érzem, hogy ez semmiképp nem lehet szempont. Van, aki napi fél órát akar játszani, és van, aki napi 24 órát. Most mindkettőt nagyon jól lehet. Nem hiszem, hogy ezen bármit is változtatni kellene.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

01-26-2014, 20:51
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
nehogy már ez szempont legyen... olyanra kellene a játékot fejleszteni, hogy ne két tucat országgal játszon az ember, hanem egy darab is elég legyen.
|
Ez igaz. Én dolgozom, de sok szabadidővel rendelkezem. Telóról is szoktam játszani. De egy ori is eléggé lefoglal. Gondolkozok egy másodikon, de kettőnél több, az már valami rovására menne.
Ha rajtam múlna, max. 5 orija lehetne valakinek, anarchot is beleértve, szabisokat is beleértve. (Sőt, én azt, aki nem anarchba regisztrál, nem helyezném át oda szabályszegés esetén, hanem törölném.) Minek több? Szerintem... Ha valaki szívvel csinálja, akkor egy is elég. A csoportokba meg létszám kell, hogy legyen ellenség. És nem szabisok. Ez olyan, mint amikor valaki otthon nagytakarít, de aztán semmit sem dob ki, mert jó lesz még valamire. Gondolom így van a szabis orik nagy része is. De valójában csak vannak és a helyet foglalják...
|

01-26-2014, 21:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bumburnyák
Ha rajtam múlna, max. 5 orija lehetne valakinek, anarchot is beleértve, szabisokat is beleértve. (Sőt, én azt, aki nem anarchba regisztrál, nem helyezném át oda szabályszegés esetén, hanem törölném.) Minek több? Szerintem... Ha valaki szívvel csinálja, akkor egy is elég. A csoportokba meg létszám kell, hogy legyen ellenség.
|
A két kiemelt mondatod közül válassz egyet, mert ezek szöges ellentétben vannak egymással.
|

01-26-2014, 21:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A két kiemelt mondatod közül válassz egyet, mert ezek szöges ellentétben vannak egymással.
|
Nincsenek. Sok új játékos kell kevés országgal, nem kevés sok országgal.
|

01-26-2014, 21:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nincsenek. Sok új játékos kell kevés országgal, nem kevés sok országgal.
|
Ezért zárjuk ki a sok játékos sok ország lehetőséget is?!
|

01-26-2014, 21:49
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezért zárjuk ki a sok játékos sok ország lehetőséget is?!
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de saját példámból kiindulva, egy is leköt, pedig van szabadidőm és munka közben is rá tudok nézni. Másodikon gondolkodom. Azért írtam ötöt, ha valakinek tényleg sok szabadideje van. Akkor kb. ennyit lehet szívvel csinálni. De többnek mi értelme?
|

01-26-2014, 22:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nem tudom, ki hogy van vele, de saját példámból kiindulva, egy is leköt, pedig van szabadidőm és munka közben is rá tudok nézni. Másodikon gondolkodom. Azért írtam ötöt, ha valakinek tényleg sok szabadideje van. Akkor kb. ennyit lehet szívvel csinálni. De többnek mi értelme?
|
Értem, hogy nem tudsz többre figyelni a normál életviteled mellett. Akkor Neked annyi a max, amennyit nyugodt szívvel bevállalsz. De ezért nem hiszem, hogy mást korlátozni kellene. Másnak más az életvitele, több országot be tud vállalni. Vagy éppen csak egyet, és azt is csak a lassú csoportban. Ezt mindenki el tudja dönteni saját magának.
A meglátásod szerint ennek bármiféle korlátozása milyen pozitív változást jelentene?
|

01-26-2014, 22:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
a "lefordulás"-t, a szabályos multizást én továbbra is az A csoport "játékélményén csődjelzőnek" tekintem. (mivel pontosan az unatkozó A-sok elharapózó "kisorizó" multizásai után lett bevezetve, legalizálva...)
Inkább azon kellene "agyalni" hogy az A-ban olyan legyen a játék, hogy mindenki oda "akarjon" menni és ott akarjon maradni játszani.
|
Lehet játszani kellene A-ban Neked is kicsit, nem hónapok óta 100k-n SZK-zni és lenne élményed...
|

01-26-2014, 22:38
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Ez a pár oldal egyébként nem ötletekről szólt, hanem arról, hogy pár játékosnak mi nem jó, mert bibíííííí.
Ha ezt elolvassa vki kivülálló, no, az aztán majd kedvet kap játszani...
inkább arról írnátok, mi tetszik és azt erősíteni, nem csak fikázni...
minden játékban vannak szar dolgok, sőt az életben is, mégis "játszunk"...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|