Quote:

Originally Posted by  Padlócsempe

Simán meg tudnák tenni, hogy műsorra tűzik a német bajnokikat, ahogy műsorra tűzik a spanyolt, olaszt, vagy angolt is. 
. 

| 

Ja majd 2015 után mert addig az EUROSPORT -é a jog..Egyébként meg a német kupát a sport 1 közvetíti és a német bajnokit is közvetítette csak épp nem akart vagy tudta / ezt ki tudja ?/ kifizetni a köv 3 évre a jogdíjakat..
Egyébként meg addig míg csak dumálnak a magyar fociról, hogy így kéne meg úgy kéne és közben az U21 még Albániától is kikap  most meg Ausztriától 4-2 re  addig nem tudom miről is beszélünk..Csak meg kell nézni mondjuk, hogy a német harmadosztályban  milyen körülmények között fociznak és  itt Nálunk...Ott Műfüves pálya villanyfény  nálunk meg  még mezre is alig van pénz  és lyukas az öltöző fala...
De Ne menjünk olyan mélyre  csak hasonlítsunk össze  egy magyar bajnoki meccset sebességeben játékosok technikai tudása , nézők száma  és maga a mérkőzés élvezhetősége  szerint..Megegyezhetünk abban  kb annyi a különbség a Német, Olasz , Angol , Francia, Holland  bajnokságok javára mint ha pl összehasonlítanánk egy Trabantot  egy Mercedesszel, vagy egy BMW-  vel... 
Én nagyon szeretem a magyar focit a szívem csücske évtizedek óta a Bp.Honvéd  és  reinkarnációi  jelenleg  Budapest Honvéd...De a meccseik  néhány kivételével NÉZHETETLENEK...Egyszerüen megjegyezhetetlen nevű okombák  danilók  csarék  turék  meg szavicsok mivicsok kakicsok játszanak az edző Rossi és  fogalmam sincs hogy ad taktikai utasítást nekik,  miért játszik egy olyan külföldi aki gyakorlatilag felbukik a labdába és nem tud egyeneset rúgni bele..De ugyanez a helyzet  a többi csapatnál is akembik adamsek  meg mit tudom Én kik fociznak  Nálunk  Trinidad és Tobagóból !!! igazolunk játékosokat  de volt példa arra is hogy játszott a magyar bajnokságban valami isten háta mögötti helyről igazolt játékos  meg mindenki emlékszik még TULIO esetére  az Ujpesttel  amikor    egy elhízott brazil eljött ide haknizni...
A magyar foci  szerintem stagnál egy igen mély gödör alján  és  tehet bárki bármit addig amíg a játszóterek meg nem telnek  focizni AKARÓ gyerekekkel itt bizony semmi sem lesz..