|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-17-2013, 23:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
1. hiába várod, nem fog feljebb menni.
Rengetegen csinálják, hogy szabin csücsülnek (ez most még bátorítva is van), és amikor föléjük mész 6-7 körrel, elkezdenek piszkálódni. Akár van értelme, akár nincs. (Kicsit naívnak érezlek, ne haragudj...)
|
én tapasztaltam ilyet. nem volt vicces és nem akart feljebb jönni az ellen szövi. leújráztunk, hogy el tudjuk intézni őket, erre szabadságra menekültek. normál módon is nagy károkat tudott okozni 3x erősítéssel alulról tönkretesz bárkit.
|
|

11-19-2013, 14:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
normál módon is nagy károkat tudott okozni 3x erősítéssel alulról tönkretesz bárkit.
|
Szerintem is. Ha ez bejön, bár csúnya dolog, de lehet regelek egy félelfet, hogy az utána jövő panaszkodó levelek és fórumbeírások meggyőzzék Atit, hogy ez így nem jó.
Ha pl. a kezdők fórumon jön egy olyan kérdés, hogy "alulról 5 körről egy szövis félelf irtózatos károkat okoz az országomban, mit tehetek?" kb nem is lehet rá mit válaszolni a "szabizz el"-en kívül. És persze még az árnyakat is erősítsük, hogy tolival + helyezéskülönbséggel is esélytelen legyen védekezni. Szerintem teljes agyrém. És akkor már nem is említem, hogy hatalmas stratégiai előny, hogy látja mire jön az adott sereg.
Last edited by Remedy; 11-19-2013 at 14:02..
|

11-20-2013, 07:12
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem is. Ha ez bejön, bár csúnya dolog, de lehet regelek egy félelfet, hogy az utána jövő panaszkodó levelek és fórumbeírások meggyőzzék Atit, hogy ez így nem jó.
Ha pl. a kezdők fórumon jön egy olyan kérdés, hogy "alulról 5 körről egy szövis félelf irtózatos károkat okoz az országomban, mit tehetek?" kb nem is lehet rá mit válaszolni a "szabizz el"-en kívül. És persze még az árnyakat is erősítsük, hogy tolival + helyezéskülönbséggel is esélytelen legyen védekezni. Szerintem teljes agyrém. És akkor már nem is említem, hogy hatalmas stratégiai előny, hogy látja mire jön az adott sereg.
|
Ott volt erre a javaslatom, az az elv, hogy azonos méretű ország a kb vele azonos méretűvel szemben tudjon alvilági akciót indítani... ez a 10k limit lent elengedi az alvilágot, felső csoportokban meg leláncolja...
De nem értem a reagálásokat, miért ne lehetne az alvilággal is erős akciókat csinálni?
A föld az érték, amíg alvilággal azt nem lehet szerezni, addig úgyse lehet elég erős az alvilági akció...
|

11-20-2013, 08:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
Ott volt erre a javaslatom, az az elv, hogy azonos méretű ország a kb vele azonos méretűvel szemben tudjon alvilági akciót indítani... ez a 10k limit lent elengedi az alvilágot, felső csoportokban meg leláncolja...
De nem értem a reagálásokat, miért ne lehetne az alvilággal is erős akciókat csinálni?
A föld az érték, amíg alvilággal azt nem lehet szerezni, addig úgyse lehet elég erős az alvilági akció...
|
Remek lenne ha még földet is lophatna a feles! Így is el fognak tünni az orkok, mert esélytelenek lesznek.
|

11-20-2013, 10:19
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
Remek lenne ha még földet is lophatna a feles! Így is el fognak tünni az orkok, mert esélytelenek lesznek.
|
szegény orkok... olyan rosszul megy nekik.
Quote:
A-ban, mivel ott a föld az érték, akár nullára is lophatsz, ha nem bírsz beverni, de téged leföldellek.
|
Quote:
Remek lenne ha még földet is lophatna a feles!
|
...és semmi ilyet nem kívántam...
Last edited by Artista; 11-20-2013 at 10:21..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|