Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-08-2006, 19:52
Debilke Debilke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

5 W-ben történt velem az eset
orkkal játszom, pár héttel ezelőtt fosztottam egy hullát, később kb. 250 támadóval nekem jött, én 7 sereggel hazakísértem. Diplomban egész szövit keresett ellenem, és a zöldje sem volt túl barátságos, lényege most élvezkedejek, nemsokáig lesz rá lehetőségem.
Ki tudja miért harci kedve alábbhagyott, majd 2 napja látom pontlistában, felettem van, sok pénz, hát akkor hagyszóljon 2 fosztás.

Erre kaptam egy üzit

---------- (#372----) - 2006-09-07 12:46:42

csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

aranyos
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-08-2006, 21:52
solven solven is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

aranyos
És ha most a törpémmel akinek 100 varija van (mert tegnap regeltem), meggömbözök egy hullát, akkor az varisnak számít?
Old 09-08-2006, 22:04
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
teleportkapu
Ömm, ez mi is lenne? Azt hiszem helye lenne a hódító szlenges topicban
Reply With Quote
Old 09-09-2006, 11:36
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Annó 3 éve csináltam egy gömbit és elmentettem.
Ez akkor varisnak számit?

Faj hulla, személyiség Varázsló
íj 700
varázsló 2100
tolvaj 400
ja és 270 hekin álldogált
Old 09-09-2006, 16:01
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Írok már én is ide valamit
Még az régebben az angol verzióban kicsit felhuzott valaki olyan akivel mnt-m volt(csak vele volt )elkezdtem felbontani rá 2órára már az orit kitörtölte(még nem bomlott fel az mnt csak elkezdtem bontani)pedig elég nagynak hitte magát keménykedet 1vs1-ben engem simán legyőz stbaz orit mégis kitörölte már akkor amikor az mnt-t kezdtem felbontaniléptem ki a a szöviböl meg minden,hogy mf-ként megyek neki,hogy ne legyen baj az 1vs1-gyel de hát törölte magát
Reply With Quote
Old 09-09-2006, 17:01
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%
Question Miért loptál le?

Sziasztok!

Lehet ez csak nekem vicces, de 5-be van egy csomó ori, ami 30-35 raktárral és mellé rengeteg bányával játszik. A jó tolisnak nem kell bánya alapon én belölük építkeztem és nemsokára jött az üzenet: Miért loptál le, hisz én is bányásztam? Erre ment a válasz: Mert nekem nincs bányám

Volt egy másik, hasonló szituval, de az fenyegetett, hogy ezt megbánom, meg ilyenek, én meg írtam neki: A te raktárad az enyém is, de az enyémhez semmi közöd
Reply With Quote
Old 09-09-2006, 19:46
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

nekem is van egy jó storym ))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! és bummm lottófőnyeremény őmlöttek a tekik

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem miért tenném saját hibáiból tanul az ember
Reply With Quote
Old 09-09-2006, 22:09
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
regget.

a 39 ház 1 óriásnak nem létxükséglet 200ha-n xó ha levisszük 36ra (amibe alapból 60al több fér mint kéne, + kajáná a tullépés) akkor a maradék 3at átrakva rakira 6körös lecc, ami meg lazán megoldható napi 4 etetéssel.
xó eléggé életképes, bár mind pénzigényes
4. tényleg érdekes.
érdekesnek érdekes a 4., de megoldható...
csak soksok pénz és idő kell hozzá
Reply With Quote
Old 09-10-2006, 07:03
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
nekem is van egy jó storym ))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! és bummm lottófőnyeremény őmlöttek a tekik

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem miért tenném saját hibáiból tanul az ember

1. tanulj meg olvasni ha ez nem megy akkor ne forumozz
2. ne itéld el a másikat ha te még nála is rosszabb vagy(gondolok itt a hv tevékenységeidre)
Na legyen még egy sztori
Hol volt hol nem volt volt 1x egy hvVolt valami D betüs játékos már a nevére nem emléxem pontosanPedig mult héten volt Ez a D betüs játékos furcsa modon 5x ütött egy olyat akinek addig volt védeleme elég nagyAkire rátámadt legyen S betüs a beceneve és K betüs az orineve
D elmondta valakinek msn-en,hogy a megnyitották neki az orit,hogy bemenjen 5 sereggelValaki elmondta nekem,hogy D elmondta Én D-töl megkérdem tagadja tagadja 5perc mulva elismer 1nagyon de nagyon szabályos megmozdulást10perc mulva még 1-etMég5perc és letilt Msn-rölJa és a vége a legjobb leszedték a toprol ugyhogy végig vezetett és aztmondja elromlott a gépe pedig még probált gömbölni éjjel
Elég vicces volt akkor ez az egész

Last edited by Harcosok; 09-10-2006 at 07:07..
Reply With Quote
Old 09-10-2006, 08:17
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Offtopic, de én az ilyenek miatt nem játszok soha hv-t
Amúgy szerintem ez nem ide tertozik srácok! Benézek, mondom biztos lesz vmi jó poén aztán mindenhol a sárdobálást látom.Csináljatrok egy párbajt, ahol lerendezhetitek a próblémát
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules