|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-14-2013, 12:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
továbbra sem hiszem, hogy sok feles fog szaladgálni 2B-ben
|
Szerintem lesznek, még A-ban is. Nagyon jó support orit lehet belőle csinálni majd, pl. csak képzeld el ahogy 50% készültséggel legyilkolja az íjaid, a másik 47%-kal meg kitekiz... mindezt a szövi- vagy klántárs seregének beérkezése előtt, közben meg azt hiszed, hogy simán véded aztán jön a piros 
|
The Following User Says Thank You to Sequator For This Useful Post:
|
|

11-14-2013, 12:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Ha a cél az, hogy a feljebbi csoportokban legyenek félelfek nem lehetne esetleg szintenként erősíteni a tulajdonságaikat hasonlóan a hullákhoz?
Akkor legalább a kezdők meg lennének kímélve.
|

11-14-2013, 14:44
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Ha a cél az, hogy a feljebbi csoportokban legyenek félelfek nem lehetne esetleg szintenként erősíteni a tulajdonságaikat hasonlóan a hullákhoz?
Akkor legalább a kezdők meg lennének kímélve.
|
Ezt már leírta Ati (szerintem a nyitóhsz-re válaszul), hogy az a hulla sajátossága más fajnak nem lesz ilyen.. 

11-14-2013, 14:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Ezt már leírta Ati (szerintem a nyitóhsz-re válaszul), hogy az a hulla sajátossága más fajnak nem lesz ilyen.. 
|
Oké! Csak azért hoztam fel, mert 5ik szinten a 10% körüli félelf nem kevés. Tudom, hogy egy másik fórum témája az új játékosok becsalogatása, de ide is kívánkozott egy megjegyzés erről. Szerintem érdemes a mások játékára gyakorolt hatást is mérlegelni a félelf erősítésénél.
|

11-14-2013, 14:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Oké! Csak azért hoztam fel, mert 5ik szinten a 10% körüli félelf nem kevés. Tudom, hogy egy másik fórum témája az új játékosok becsalogatása, de ide is kívánkozott egy megjegyzés erről. Szerintem érdemes a mások játékára gyakorolt hatást is mérlegelni a félelf erősítésénél.
|
A 9,1% szerintem nem sok.. félelf a két tolis faj egyike.. plusz össz 8 faj van.. tehát a 12,5% alatti azt jelenti, hogy átlag alatti 
(arról nem beszélve, hogy sokszor a kezdők választják be akik csak véletlen böknek rá egy fajra.. plusz ott az elhagyott orik is ötödiken..  )
5. szinten emlékeim szerint az átlagos pénz valami 40 milla körüli volt, vagy valami ilyesmit írt anno Ati..  tehát nem igazán fogja az 5. szintet borítani ez a változás, sokkal inkább magasabb szinteken jelent változást..

11-14-2013, 14:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Szerintem lesznek, még A-ban is. Nagyon jó support orit lehet belőle csinálni majd, pl. csak képzeld el ahogy 50% készültséggel legyilkolja az íjaid, a másik 47%-kal meg kitekiz... mindezt a szövi- vagy klántárs seregének beérkezése előtt, közben meg azt hiszed, hogy simán véded aztán jön a piros 
|
Ez aztán tényleg reális lehetőség 
Mennyin 2k hekin? mert 4k felett első célpont lesz a feles.. aki meg együtt tud mozogni a klántársával, mindig előnyben lesz.. ez a katit leölöm kv előtt most is megoldható, mégis elég ritkán fordul elő..
Nagy hekin meg, mikor már 50-100k-t kell fokozni az ütéshez nem gondolod, hogy kétszer annyit fog valaki fokozni egy kis katigyilkolásért.. 

11-14-2013, 14:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
ez a katit leölöm kv előtt most is megoldható, mégis elég ritkán fordul elő..
|
Ha 3x hatékonyabb lesz és még 50%ot tekizni is tud utána, nem lesz az olyan ritka a változtatások után  De igazából ezzel nincs is bajom. Ami nem tetszik az a területes bankvédelem...
|

11-14-2013, 15:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Ha 3x hatékonyabb lesz és még 50%ot tekizni is tud utána, nem lesz az olyan ritka a változtatások után  De igazából ezzel nincs is bajom. Ami nem tetszik az a területes bankvédelem...
|
Ez nem reális.. egy feles klánütésnél hátrány(még védeni sem az igaz, arra ott az elf), egyéniben sem igazán tud haladni.. kicsit élezett elfet már házfreen, is alig üt be..  Tehát max fedezni lehet, ami meg nem 2 fillér, ha 4k fölé akarom fedezni, 9k-ig az milliós mennyiségű katit igényel..
Tehát nem reális ez a stratégia nagy hekin..  Kicsin meg van annyi célpont, hogy ne kelljen ezt használni.. 

11-14-2013, 17:58
|
Junior Member
|
|
Longevity: 76%
|
|
sztem a bank atlopast hanyagolni kellene.1 kezdo jatekos osszekuporgatott vagyonat 1 perc alatt ellpojak es mar abba is hagyta a jatekot.bocs a helyesirasi hibakert, de mar nem vagyok szomjas 
Last edited by jampi; 11-14-2013 at 18:04..
Reason: Maradjunk a témánál. A többi nem ide való. Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|