|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-17-2013, 04:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Lehet, hogy a feles nem életképes felsőbb csoportokban, de ez abból adódik amit már mondtam, hogy az évek alatt a szövik egyre nagyobb ütőerőt állítanak ki. Régen orkot nem láttál ennyit, ma már minden szöviben van szinte.
Ha a felest akarjátok felsőbb csoportokban látni, akkor a hadi erejét kell erősíteni szerintem... de ezen azért el kéne gondolkozni, hogy tényleg akarjátok-e...
|

10-17-2013, 06:14
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
Ha a felest akarjátok felsőbb csoportokban látni, akkor a hadi erejét kell erősíteni szerintem... de ezen azért el kéne gondolkozni, hogy tényleg akarjátok-e...
|
Nem a felest, hanem a tolvajakciókat.
|

10-17-2013, 06:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Én nem szeretnék kigyúrt, enyveskezű, kan félelfeket látni Hódító szerte...
mint az életben... de itt inkább orkoknak nevezném őket...
Ati: azt lehet tudni, hogy mi lesz a félelfekből a fentebbi csoportokban? Netán ork?
|

10-17-2013, 06:49
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
Ati: azt lehet tudni, hogy mi lesz a félelfekből a fentebbi csoportokban?
|
Nincsenek ilyen statisztikák.
|

10-17-2013, 08:09
|
Junior Member
|
|
Longevity: 60%
|
|
Pacsi, már ne is haragudj, de butaságokat irkálsz.
Nézzük meg mit tud kezdeni egy feles egy hadival?
Jelenleg minden 'értelmes' hadis ország annyi bankot tart, hogy kényelmesen megtudják védeni a pénzüket. ---- Pénzlopás kilőve.
Tekercsek terén, ha óriás vagy gnóm az illető, akkor szinte semmit nem tud elhozni ismét a feles, ha ork vagy törpe, akkor meg valóban 1-2 fajtából tart bent tekit vagy akár több fajtából de keveset, megint nem éri meg lopni.
Maradt a raktár és rúna lopás. Raktárra törpöt 'lophat', ha fent van a raktárkulcs, a többiek meg akkor tartanak bent a raktáraikban anyagot, ha épp kezdeni akarnak vele valamit. Ergó nagyon nagy mázli kell a felesnek, hogy valamit is ellopjon a raktárakból. A rúna lopás pedig nagyjából vicc, abból nem lehet megélni.
Azonban tételezzük fel, hogy te mégsem figyeltél és tudott tőled lopni. 4 körről alulról. Miért is tudott lopni? Mert nem figyeltél és bent hagytál valamit.
Már bocs, de ez csak a te hibád, nem figyelsz, akkor meg is ütnek.
Ezzel neked meg az a problémád, hogy nem tudod megtorolni? De megtudod, ha annyira fájt, lebontasz és megütöd, de még csak le sem kell bontanod, ha bátor vagy kimehetsz 4 körre is.
Ergó te megtudtad torolni. Lehet, hogy utána szabizik, lehet hogy nem lesz bent pénze, de az azt jelenti, hogy figyel, amiért meg is érdemli, hogy ne tudd elhozni a pénzét. Másrészt, ha nem tarthat bent pénz, sokkal kevésbé lesz mobil, ami egy felesnél is fontos. Viszont te bizonytalan időre el tudod őt szabiztatni, mert fél a megtorlástól. Ergó tönkretetted a játékát...
Ő mit tud csinálni fordított esetben? Gyilkolhat a jelenleg semmit nem érő katonagyilkolással. Esetleg gyilkolhat az amúgy is kevés varidból, gyújtogathat házat, ami ellen autovédelem kapcsolódik be - de ezeknél az akcióknál az egyetlen pénzszerzési lehetőségét nulláza. Esetleg rád tol egy pár rengést, ami ha épp felette vagy nem túl ésszerű dolog. Ezidő alatt te kb. 2-3-4x megmészárolhatod. Kinek fájt jobban? Ki nem tud védekezni?
Nem hinném, hogy te...
Azt kéne észrevenned, hogy hasonló aktivitás mellett ő neked nem tud kárt okozni, míg ő tök mindegy mennyit van online, te akkor is szét tudod szedni az országát.
Ha szerinted ez így jól van, akkor keress egy olyan játékot, ahol van 2 faj, akik pont ugyanazt tudják csinálni egymással... viszont engedd meg azoknak, akik nem így szeretnének játszani, hogy kibontakozhassanak.
Köszöntem!
Last edited by Tomka; 10-17-2013 at 18:47..
|
The Following User Says Thank You to Tomka For This Useful Post:
|
|

10-17-2013, 10:14
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomka
..
Azt kéne észrevenned, hogy hasonló aktivitás mellett ő neked nem tud kárt okozni, míg ő tök mindegy mennyit van online, te akkor is szét tudod szedni az országát.
..
|
Azért ez nem igaz.. ha a feles egy tapasztalt, jobb játékos, az ork/törpe/gnóm egy kevésbé jó játékos, és mindkettő mf, akkor nem olyan biztos, hogy az utóbbi jön ki jobban "nagy" hekin..
Szerintem a felesnek nem a kár okozás a nagy baja hanem hogy nem tud megélni, vagy csak sokkal nagyobb erőfeszítésekkel tud annyi elérni, mint egy törpe napi 2-3 belépéssel..
Én a felest max akkor választanám be felsőbb szinteken, ha valami nagyon brutális fajjá válna, pláne a jelenlegi játékos létszám >> piac, tartalék csökkenés mellett.. 

10-17-2013, 10:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 60%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Azért ez nem igaz.. ha a feles egy tapasztalt, jobb játékos, az ork/törpe/gnóm egy kevésbé jó játékos, és mindkettő mf, akkor nem olyan biztos, hogy az utóbbi jön ki jobban "nagy" hekin..
|
Ez így van de én alapvetően nem azt nézem, hogy az egyik jobb/rosszabb játékos, mert ha azt nézném, akkor a leírtak egyike sem állná meg a helyét.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|