Quote:
Originally Posted by none
Hát.. ha én szerverleállás előtt indítok és leáll a körváltás szerverleállás alatt.. De mi van, ha én azért mentem ki akkor, mert akkor érek rá és nem 6-8 óra múlva, vagy csak szimplán éjjel megyek ki a hiénák miatt? Ha leáll a körváltás és teszem azt 12-kor folytatódik, az nagyon csúnyán meg tud szívatni..
|
Akinek kinnt van olyankor azt hidd el figyeli mikor lephet be. Az enyem is kinnt volt ha ez megnyugtat

meg ha be is utnek a foldet vissza tudod utni de tobb millio eluszott egyseget nem tudsz vissza gyartani egy konnyen. Mindenki a foldert van ketsegbe esve. Fold nem er semmit ha nincs mivel megvedeni.
Aztan mi van ha kimentel es jonnek is es lemennek a korok ugy hogy nen tudod mi van . Vagy epp elszallt minden mielott inditottad volna a kisero sereget vagy pont az ijjakat vetted volna be vedeni? Az Aba meg az is megeshet hogy raallok valakire szovivel de elszalt minden mielott a sereg indul. Lemegy ugy minden hogy te nem tudtal semmire reagalni.
Itt nem egy ket szemelyrol van szo hanem hogy nem volt senkinek lehetosege reagalni ra.