Quote:
Originally Posted by yogibear
Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem !
gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni
Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !!
|
Én igazából azt nem értem, hogy mért is van ez a szabi alatt is gömbözhető kiskapu. A szabi azért lenne, hogy ha nem érsz rá, ne kallódjon az ori. És nem arra, hogy mindenféle varival ügyeskedjenek. Az lenne a jó, ha nem járna le semmi vari, de nem is lehet hozzáférni sehogy a szabin lévő orihoz. Gömbbel sem. Elég az is, ha sokat szabizol ellépnek tőled, mert az aktív tud fejlődni, piacozni. Kell még több?
Ahogy korábban olvastam. Tényleg nem emiatt fognak idejönni játszani a tili-toliból. Én újként azért jöttem ide, mert a tili-toli játékokat, ha komolyabban játszod, akkor non-stop tili-toli lesz belőle.
És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac?