|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-18-2013, 17:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Ami pont annyi előnyt ad neki, mint pl a gnómnak, hogy szabi alatt "végtelen ideig" lophatatlanok a tekercsei. Mellesleg minden faj faji varija "végtelen ideig" fent lehet, nem csak az elfé. Hogy a többieknél ez mindegy, mert a szabi úgyis helyettesíti? Hát pont ez a lényeg. Hogy eddig az elf nem élvezte ezt a kényelmet.
|
Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?
|

09-18-2013, 18:45
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sucó
Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?
|
Tudod mit, van egy korszakalkotó ötletem, ami biztosan tetszeni fog az igazságérzetednek. Mivel az elf faji varija az, hogy nem láthatóak az egységei, de ezt szabi alatt elveszíti, legyen lopható a gnóm tekercse szabi alatt, ha leesett a kulcs. Na, mekkora ötlet?! Miért legyen előny a gnómnak a kulcscsal egyenértékű hatás a szabi alatt?
És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van.
De én itt befejeztem ezt témát.
|
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post:
|
|

09-19-2013, 11:56
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Tudod mit, van egy korszakalkotó ötletem, ami biztosan tetszeni fog az igazságérzetednek. Mivel az elf faji varija az, hogy nem láthatóak az egységei, de ezt szabi alatt elveszíti, legyen lopható a gnóm tekercse szabi alatt, ha leesett a kulcs. Na, mekkora ötlet?! Miért legyen előny a gnómnak a kulcscsal egyenértékű hatás a szabi alatt?
És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van.
De én itt befejeztem ezt témát.
|
Nem helyettesíti, megkapja helyette a gnómét a te elméleted szerint.. így viszont neki 2 is lesz 

09-19-2013, 19:49
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Felhasználható szabadság: 99.756 kör
juhúú 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|