Quote:
Originally Posted by Bukta
Húú, bakker!
Ha itt tartasz, hogy az kérdés, hogy gyerek v. hód, az tényleg gáz...
És nem viccből, hanem komolyan!!!
|
egy nap 24 órából áll mindenkinek. Szerencsés esetben csak 10 órát dolgozok, 1,5-öt utazok, szeretnék mondjuk úgy átlag 6-ot aludni...
maradt 6,5 óra. tisztálkodásra, bevásárlásra, esetleg szórakozásra, GYEREKKEL FOGLALKOZNI.
ha ebből csak 4 órát akarsz hódítózni, akkor ez bizony nem a Neked való játék!!!
Ja arról, hogy elmenjél úszni, vagy biciklizni arról ne is álmodj!!
Az ember életében az idő előrehaladtával történnek változások. Pl 18évesen kezdtem a játékot, most vagyok 29. Természetes, hogy más dolgokat tartos fontosnak az életben. Keresem a megoldást arra, hogy maradhassak aktív játékos, erre megkapom az arcomba: EZ NEM A NEKED VALÓ JÁTÉK.
hát ezek után mit lehet mondani?
Ati, ha az orikon rajta lévő VIP körök árát visszakapom, akkor máris abbhagyom. Ha meg nem kapom, és már előre kifizetteem, akkor legyen már annyi jogom, hogy a véleményem leírása után nem lehurrogást kapok, hanem scak pár pillanat erejéig gondold át, hogy azt amit írtam, vajon miért írtam le. nem csak úgy fecsegek bele a nagy világba, és dobálózok a szavakkal felelőtlenül... Mindennek oka van, és tapasztalati oka van, amit írok... és biztos, hogy nem egyedül vagyok a problémával, hisz ezért jött létre ez a topik. De ezzel gyakorlatilag mindenkit arcon köptél, aki hasonló cipőben jár mint én. Nem értem miért kell csodálkozni rajta, hogy egyre csökken az aktív játékosok száma