|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-14-2013, 12:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt hogy érted?
|
A klánszabi nagyon nehezen gyűlik most. Ha a klánban lévő országok külön jogosultak rövid szabira, akkor a klán is szabira menne, ezzel klánszabi intézménye megszűnne.
|

06-14-2013, 12:36
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pacsi
A klánszabi nagyon nehezen gyűlik most. Ha a klánban lévő országok külön jogosultak rövid szabira, akkor a klán is szabira menne, ezzel klánszabi intézménye megszűnne.
|
Ja hogy így. Ezt nem tartom jó ötletnek, hiszen így egy 1 napos klán, sok régi játékossal rögtön többéves szabira mehetne. Akkor meg minek álltak össze egyáltalán szövetségbe?
|

06-14-2013, 12:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ja hogy így. Ezt nem tartom jó ötletnek, hiszen így egy 1 napos klán, sok régi játékossal rögtön többéves szabira mehetne. Akkor meg minek álltak össze egyáltalán szövetségbe?
|
Ja! Lehet az a problémád ezzel, hogy azt gondolod, hogy akkor a klánok nem lennének rákényszerítve a folyamatos jelenlétre? Na igen. Pont azokért kampányolok akik szeretnének 1A ban is játszani, úgy, hogy ez ne jelentse a pihenési idejük feladását. (De mi a manóért menne egynapos klán rögtön szabira?) Ezt azzal lehetne kiküszöbölni, ha a rövid szabi idejének számítása a legfelső szinten újra kezdődne...
Last edited by Pacsi; 06-14-2013 at 12:53..
|

06-14-2013, 13:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Legalább a játék tetejét, ahol elvileg a legjobb játékosok vannak, ne rontsuk el ilyen extra könnyítésekkel szerintem.

06-14-2013, 13:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Legalább a játék tetejét, ahol elvileg a legjobb játékosok vannak, ne rontsuk el ilyen extra könnyítésekkel szerintem.
|
Szerintem pedig 1/A is nyerne vele, mivel sokkal többen játszanának ott is.
A másik, hogy attól, hogy lenne rá mód, a lehetséges klánlétszám miatt, kevesebbszer élnének a szabi lehetőségével, mint alsóbb csopikban, bár az is igaz, hogy többször mint jelenleg. Ettől függetlenül hosszútávon nézve (szerintem) több játékos és több klán lenne. Ami ugyebár jó 
|

06-14-2013, 13:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Szerintem pedig 1/A is nyerne vele, mivel sokkal többen játszanának ott is.
A másik, hogy attól, hogy lenne rá mód, a lehetséges klánlétszám miatt, kevesebbszer élnének a szabi lehetőségével, mint alsóbb csopikban, bár az is igaz, hogy többször mint jelenleg. Ettől függetlenül hosszútávon nézve (szerintem) több játékos és több klán lenne. Ami ugyebár jó 
|
Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott... Ezenkívül a mostani célpontok közül is rengeteget szintén nem lehet majd beütni. Ez meg semmiképp nem jó.

06-14-2013, 13:39
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott... Ezenkívül a mostani célpontok közül is rengeteget szintén nem lehet majd beütni. Ez meg semmiképp nem jó.
|
Nem értünk egyet, több dolog miatt sem, de a legfontosabb:
A javaslat megítélése szerintem azon múlik, mennyi embert hozna vissza a játékba, de most csak 1/A-t tekintve, ha visszatérne 50-100 ori 1/Aba, akkor a javaslat pozitív (persze csak ha jól ki van találva)  viszont, ha csak 5-10 ori tér vissza, akkor egyértelműen negatív..

06-14-2013, 13:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott...
|
De melyik a jobb, ha eleve üthetetlen, mert klánon kívül van, vagy ha viszonylag aktív, aminek az "ára" (?), hogy időnként leszabizik pár órára?
Quote:
Originally Posted by none
Mások hosszú távon szabiztak: vannak, akik idővel vissza szeretnének térni, csak valami miatt nem tudnak/nem akarnak most játszani, nekik ez a javaslat negatív.. vannak, akik azért szabiztak, mert nem akarnak mindig lenni/ nem tudnak mindig lenni, nekik segítene ez a javaslat, és vannak, akik csak "megszokásból" azonosítanak.. 
|
Akit ismerek és mára már abbahagyta, az mind azért, mert túl sok időt kellett volna a hódra szánni. Van barátom, akit próbáltunk rávenni, hogy próbálja ki. De már attól frászt kapott, hogy megemlítettük neki, hogy néha éjjel vannak szöviháborúk, így a kipróbálás szintre sem sikerült eljutnia.
|

06-14-2013, 15:13
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Ebbe belegondoltam egy kicsit jobban.
Ha általánosítunk, hogy ne kelljen túlbonyolítani mindent, akkor A-ban két dolog történhet:
1, többet lehetnek bizonyos országok szabin. Ezidő alatt a szövetség egészének ereje csökken, klánszinten sokkal sebezhetőbbek lesznek. Ez nemhogy megnehezíti, hanem megkönnyíti a támadásokat. Éppen emiatt lehet ugyan élni vele, de nem biztos, hogy célszerű ezt túl sűrűn tenni.
2, ha életbe lép a klánszabi, akkor az igen hamar el is fogy. Naponta kapsz 2 kör klánszabit, és szabin vagy 8 kört. Ha felélted, akkor ez napi 2 kör klánszabit jelent. Ez megintcsak nem a legkívánatosabb helyzet.
Ezek miatt azt gondolom, hogy ez az A csoportban különösebb változást nem hozna a kezdeti káoszon túl, amikor még nem biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy pontosan mit is csinál.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|