|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-10-2013, 22:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Mit kell ezen vizsgálni? Bankos termelő oriból sehogy ne lehessen kivenni a pénzt? Így is már eléggé le van "egyszerűsítve" a játék.. Tekiíróba legalább vari kell, meg vip, de ebbe még az sem kéne, sőt szinte kati sem.. 200 hekiről úgyis max leveri 1-2szer földre aztán elég ránézni pár hónap múlva az orira, amikor csorogna..
|
én próbáltam annyira irronikus lenni, amennyire csak lehet. E szerint énis úgy gondolom, hogy túl sok védelmet ad az a néhány bank... főleg nagyobb hektáron. 200 hekin legalább kell 10%-nyi bank, hogy rendesen védve legyél, de 3-4000 hektáron? 20 bankot tartani nem nagy kunszt... ha oda is kéne 10% bank, hogy a pénzem védve legyen,akkor már meggondolnám, hogy mennyit tartok bent...
ha akarom magamnak azt a luxust, hogy bármikor sereget cserélgessek 1500 hektáron a B csoportban, vagy akár orrba-szájba eressszem a lovasaimt támadás után, akkor bizony kelljen már valami kockázatot vállalni ennek fejében, vagy nevezzük áldozatnak... valamit valamiért...
|

06-10-2013, 23:00
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
én próbáltam annyira irronikus lenni, amennyire csak lehet. E szerint énis úgy gondolom, hogy túl sok védelmet ad az a néhány bank... főleg nagyobb hektáron. 200 hekin legalább kell 10%-nyi bank, hogy rendesen védve legyél, de 3-4000 hektáron? 20 bankot tartani nem nagy kunszt... ha oda is kéne 10% bank, hogy a pénzem védve legyen,akkor már meggondolnám, hogy mennyit tartok bent...
ha akarom magamnak azt a luxust, hogy bármikor sereget cserélgessek 1500 hektáron a B csoportban, vagy akár orrba-szájba eressszem a lovasaimt támadás után, akkor bizony kelljen már valami kockázatot vállalni ennek fejében, vagy nevezzük áldozatnak... valamit valamiért...
|
Így sem lehet elf klánokat beütni, egyéniben tanyás elfet is kb csak ork üti át.. tehát továbbra sem érzem, hogy jobb lenne a játék tőle.. persze jól átgondolt formában lehet, de arra lassan semmi esélyt nem látok, hogy megvalósuljon.. 
A tolik átlopják részben a bankokat arról beszéltünk, de hogy bárki átlopja azt nem támogatom, mert az rosszabbá tenné a játékot, nem jobbá..
Bár őszintén szólva, én addig nem látom értelmét a módosításnak, míg nem áll meg, vagyis inkább fordul vissza a játékosok fogyása.. 

06-11-2013, 08:50
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
én próbáltam annyira irronikus lenni, amennyire csak lehet. E szerint énis úgy gondolom, hogy túl sok védelmet ad az a néhány bank...
|
Ha nem azt gondolod, amit írsz, akkor kérlek, hogy ne a megbeszéléseket offold szét, itt ezt nem szoktam túl jó szemmel nézni. Van egy csomó beszélgetős téma, ha csak úgy általánosságban szeretnél beszélni, akkor kérlek, hogy azokat használd. Köszönöm.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-11-2013, 11:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem azt gondolod, amit írsz, akkor kérlek, hogy ne a megbeszéléseket offold szét, itt ezt nem szoktam túl jó szemmel nézni. Van egy csomó beszélgetős téma, ha csak úgy általánosságban szeretnél beszélni, akkor kérlek, hogy azokat használd. Köszönöm.
|
ti nem beszélitek a magyart??
pont, hogy a témához szóltam hozzá, csak nem direkt módon írtam le, a gondolatomat, hanem némi irróniával. De attól még a beírásom mondanivalója szorosan a témához kapcsolódik. Attól mert valaki nem érti, még nem biztos, hogy én vagyok a hüle...
|

10-07-2013, 08:46
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|