|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-22-2013, 22:59
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 62%
|
|
Nem értem
Hogy van ,hogy mikor elmentem szabadságra volt adott mennyiségű aranyam és mikor visszajöttem szabadságról még kevesebb volt mint azelőtt?Sőt ,még többnek kellett volna lennie.Viszont nem lépett be senki helyettem a szabadságom ideje alatt,hogy esetleg elköltse.
|

04-23-2013, 07:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kormorán
Hogy van ,hogy mikor elmentem szabadságra volt adott mennyiségű aranyam és mikor visszajöttem szabadságról még kevesebb volt mint azelőtt?Sőt ,még többnek kellett volna lennie.Viszont nem lépett be senki helyettem a szabadságom ideje alatt,hogy esetleg elköltse.
|
A szabadság nem gátolja meg a már folyamatban lévő támadásokat.
Ha szabadságra mész, akkor új támadás nem indítható az országod ellen, de ami már elindult, az még mind be fog ütni. Ezzel országod javai (fosztogatás), de akár területei (földszerzés) is csökkenhetnek.
Ha szeretnéd tudni utólag, hogy milyen események történtek az országodban a szabadság ideje alatt, akkor kapcsold be az e-mail értesítéseket, ezzel az országodat érintő történésekről e-mailben értesítést kapsz, és a leveleket akár sokkal tovább is megtarthatod, mint ameddig a Hódítón belül az események látszanak.
|

04-27-2013, 21:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Azt tudom,hogy a folyamatban lévő támadások beütnek.Sőt be is van kapcsolva az e-mail értesítés,de nem kaptam semmilyen értesítést bármilyen támadásról.
Azelőtt,hogy elmentem szabadságra, maradt a piacon kinn árum.Annak az árunak egy részét eladtam,a másik részét visszahozták (de nem rabolta el rablóbanda).Amikor visszajöttem szabadságról nem találtam a visszahozott árut a raktárban és a piaci eladásból származó pénzt sem.Sőt kevesebb pénzem volt,mint mielőtt elmentem szabadságra.Fogalmazhatunk úgy is ,hogy se pénz ,se posztó.Egyébként már tapasztaltam hasonlót korábban.
Ezeket tudom,be is van kapcsolva az e-mail értesítés.
Nem támadtak meg ,ezért nem is csökkenhetett a pénzem.Amikor elmentem szabadságra ,akkor maradt a piacon árum.Annak egy részét eladtam ,a másik részét visszahozták (nem rabolták el).Ennek ellenére kevesebb pénzem lett és a visszahozott áruk sem voltak a raktárakban.Na, akkor ez hogy van?
Last edited by Ati; 04-30-2013 at 08:25..
|

04-30-2013, 08:29
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Szabadság alatt a fent leírt az egyetlen módja annak, hogy kevesebb legyen a pénzed.
Egyéb lehetőségek:
1, Nem voltál végig szabadságon. Te, vagy a nevedben valaki más, aki ismeri a belépőadataidat, belépett.
2, Ha a jelenség nem a "kevesebb lett", hanem a "nem lett több", akkor elérhetted a maximum pénzt, ilyenkor bármennyit adsz is el a piacon, egyetlen arannyal sem nő az országod vagyona.
|

04-30-2013, 22:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Szabadságon voltam és senki nem lépett be helyettem,mivel 72 órán belül nem tud belépni.Ha esetleg meg be is lépett volna valaki más ,akkor meg én nem tudtam volna visszajönni abban az időben, amikor visszajöttem ,mivel az kitolta volna 72 órás minimum várakozási időt.
A maximum pénzösszeget meg biztos ,hogy nem értem el (legalábbis úgy tudom hogy a kb. 1.090.000 arany még nem a maximum)
E-mail értesítést meg csak arról kaptam,hogy visszajöttem és elmentem szabadságról.De ezekről meg 2-2szer kaptam értesítést.
|

05-01-2013, 08:05
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Szabadságon voltam és senki nem lépett be helyettem,mivel 72 órán belül nem tud belépni.Ha esetleg meg be is lépett volna valaki más ,akkor meg én nem tudtam volna visszajönni abban az időben, amikor visszajöttem ,mivel az kitolta volna 72 órás minimum várakozási időt.
A maximum pénzösszeget meg biztos ,hogy nem értem el (legalábbis úgy tudom hogy a kb. 1.090.000 arany még nem a maximum)
E-mail értesítést meg csak arról kaptam,hogy visszajöttem és elmentem szabadságról.De ezekről meg 2-2szer kaptam értesítést.
|
és mennyivel volt kevesebbed mikor visszajöttél?
|

05-04-2013, 17:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Amikor elmentem szabadságra kb 93 ezrem volt,mikor visszajöttem meg kb 67 ezrem volt.De míg szabadságon voltam a piacon maradt árumat megvették.Ebből kb 1 millió kellett volna ,hogy jöjjön.
|

05-06-2013, 11:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Amikor elmentem szabadságra kb 93 ezrem volt,mikor visszajöttem meg kb 67 ezrem volt.De míg szabadságon voltam a piacon maradt árumat megvették.Ebből kb 1 millió kellett volna ,hogy jöjjön.
|
Quote:
|
honnan tudod, hogy megvették?? mint leírtad nem kaptál róla értesítést.. az a 26k arany simán elmehetett adóra abban a körben amikor elmentél szabadságra.
|

05-06-2013, 13:32
|
Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
honnan tudod, hogy megvették?? mint leírtad nem kaptál róla értesítést.. az a 26k arany simán elmehetett adóra abban a körben amikor elmentél szabadságra.
|
Az 5. szintről beszélünk, nem? 26k zsold egy körben??? Főleg úgy, hogy 93k van otthon összesen??? minimális esélyt látok rá.
Raktáraid tele voltak? Elfolyhatott a meg nem vett áru, hazafelé is elrabolhatták.
|

05-06-2013, 13:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Az 5. szintről beszélünk, nem? 26k zsold egy körben??? Főleg úgy, hogy 93k van otthon összesen??? minimális esélyt látok rá.
Raktáraid tele voltak? Elfolyhatott a meg nem vett áru, hazafelé is elrabolhatták.
|
lehet, hogy figyelmetlen voltam, de én nem találom az infót, hogy melyik szintről van szó.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|