|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-04-2013, 15:12
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én továbbra is azon az állásponton vagyok ezzel kapcsolatban, hogy nem hiszem, hogy külön szabályozást igényel egy olyan jelenség, ami átlag 2 évente néhány napra jelentkezik.
|
Ezt ki tudnád fejteni bővebben is? Mert nem értem.

04-04-2013, 15:39
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt ki tudnád fejteni bővebben is? Mert nem értem.
|
A 2 évet a témában utolsó hozzászólás dátumához képest írtam. Nem tartom ennyire számon, de túl sűrűn nem fordul elő a jelenség.
Vannak, léteznek, az átlagos csoportelsőnél nagyobb országok, akik csak időlegesen lépnek be, például egy azonosítás erejéig, mint a jelen esetben. Belépnek, ott vannak pár napot, ismét eltűnnek.
|

04-04-2013, 16:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A 2 évet a témában utolsó hozzászólás dátumához képest írtam. Nem tartom ennyire számon, de túl sűrűn nem fordul elő a jelenség.
Vannak, léteznek, az átlagos csoportelsőnél nagyobb országok, akik csak időlegesen lépnek be, például egy azonosítás erejéig, mint a jelen esetben. Belépnek, ott vannak pár napot, ismét eltűnnek.
|
Az első szerintem csak szerencse, hogy ilyenek a játékosok (Nem rosszindulatúak, esetleg irigyek a sok személyiségre).
Értsem úgy, hogy ha ez gyakran előfordulna esetleg, vagy az ország nem tűnne el, elgondolkodnál valami megoldáson?
Jelen esetben az a pár nap mennyi lehet, 2 hét?

04-04-2013, 17:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Értsem úgy, hogy ha ez gyakran előfordulna esetleg, vagy az ország nem tűnne el, elgondolkodnál valami megoldáson?
|
Megoldás most is van, eddig még egy ország se maradt huzamosabb ideig ilyen helyen. Ennek a túlszabályozását nem érzem indokoltnak.
|

04-05-2013, 22:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
3/I-ben is majd lécci nézz már rá az első országra (aki SZ), ha lesz időd, mert nem hiszem, hogy az az 1% foglalkoztatottság és a 300.000 népesség nem kibaszásból lett létrehozva...
Előre is köszönöm!
|

04-05-2013, 23:40
|
Administrator
|
|
|
|
Emlékeztetek mindenkit, hogy a megbeszélések témában vagyunk. A témák szétoffolásának, teljesen más témákról való beszélgetésnek, személyeskedéseknek, egymás torkának esésnek itt nincs helye.
Köszönöm.
(Az érintett üzenetek törölve.)
|

04-06-2013, 13:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
3/I-ben is majd lécci nézz már rá az első országra (aki SZ), ha lesz időd, mert nem hiszem, hogy az az 1% foglalkoztatottság és a 300.000 népesség nem kibaszásból lett létrehozva...
Előre is köszönöm!
|
Köszönöm a gyors "ügyintézést"....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|