| 
 | 
       
       	   
       	   	
	   	   	   	   
	   	   	   	          
	   
	   	   
        | 
	  	   	          
	   
	   
	   
       
	
   | 
	
		Hódító / Queosia forum 
                http://queosia.com 
                http://hodito.hu
	 | 
 
 
 | 
 
       
	
		
	
	
		| Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :) | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
		 
	 
 
	
	
		
	
	
	
		
		
		
			
			 
			
				11-26-2012, 00:43
			
			
			
		  
	 | 
 
	
		
		
		
			  | 
			
			
				
				
				 Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Jan 2007 
					Location: Budapest 
					
					
						Posts: 2,965
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 94% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
			 
			
		
				
		
		
	Quote: 
	
	
		
			
				
					Originally Posted by  Remedy
					 
				 
				Ez meg milyen butasag, milyen ize van egy wernesgrunernek meg egy budweisernek osszeontve? :P 
			
		 | 
	 
	 
 
	Quote: 
	
	
		
			
				
					Originally Posted by  Bukta
					 
				 
				elfelejtettem odaírni, de mindenkiből kinézem, hogy legjobb, ha azonos sörökből van készítve... :-) 
			
		 | 
	 
	 
 Black and tan: fél egység ír vörös sör, fél egység ír fekete sör
 
Legjobb akkor ha a vörös sörre csorgatod rá a feketét, mert akkor még a 2 réteg is elkülönül. általában kilkeny és guiness a 2 alkotó elem. egyszerüen imádom!!!  
		
	
		
		
		
		
		
		
			
				__________________ 
				Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  
 
 
 
			 
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
 
 
 
	
		
			| 
				
					The Following 3 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
				
			 | 
			
			
		 
		 |  
	 
  
	 
	
		 
	 
 
	
	
		
	
	
	
		
		
		
			
			 
			
				11-26-2012, 07:27
			
			
			
		  
	 | 
 
	
		
		
		
			
			| 
			
				
				
				 Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Jul 2011 
					Location: Felsőörs 
					
					
						Posts: 177
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 72% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
			 
			
		
				
		
		
	Quote: 
	
	
		
			
				
					Originally Posted by  Kutyuleee
					 
				 
				Black and tan: fél egység ír vörös sör, fél egység ír fekete sör 
 
Legjobb akkor ha a vörös sörre csorgatod rá a feketét, mert akkor még a 2 réteg is elkülönül. általában kilkeny és guiness a 2 alkotó elem. egyszerüen imádom!!! 
			
		 | 
	 
	 
 Asszem egy próbát megér, bár nem tudom, hol kérhetnék ilyet magamnak, itt a közelben...  
		
	
		
		
		
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
 
 
 
	 
	
		 
	 
 
	
	
		
	
	
	
		
		
		
			
			 
			
				11-26-2012, 11:57
			
			
			
		  
	 | 
 
	
		
		
		
			
			| 
			
				
				
				 Junior Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Nov 2010 
					
					
					
						Posts: 16
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 75% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
				 
				Aperol Spritz
			 
			 
			
		
				
		
		Aperol Spritz 
pohár: Tumbler vagy borospohár 
hozzávalók: 
Fehérbor, vagy prosecco 3 rész 
 -Aperol 2 rész 
 -Szóda 1 rész 
 -Narancsszelet 
elkészítés: 
A hozzávalókat tumbler- vagy borospohárba jégkockákra öntjük, majd egy szelet narancsot teszünk bele. 
		
	
		
		
		
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
 
 
 
	
		
			| 
				
					The Following User Says Thank You to Bedo For This Useful Post:
				
			 | 
			
			
		 
		 |  
	 
  
	 
	
		 
	 
 
	
	
		
	
	
	
		
		
		
			
			 
			
				12-03-2012, 19:47
			
			
			
		  
	 | 
 
	
		
		
		
			
			| 
			
				
				
				 Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Aug 2008 
					Location: Dunakeszi 
					
					
						Posts: 415
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 86% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
			 
			
		
				
		
		Flaming Lamborghini 
 
0,5 cl Grenadine 
2 cl Sambuca 
2 cl Metaxa 
1 cl Galliano v. vanília likőr 
1 cl overproof (magas alkoholtartalmú) rum 
+ őrölt fahéj
 
Elkészítése:
 
Az alapanyagokat Y-pohárba, bárkanál segítségével a fent írt sorrendben egymásra rétegezzük. Szervírozásnál az italt meggyújtjuk, és szívószálat adunk hozzá, fogyasztás közben fahéjat szórunk rá.
 Egészségetekre!   
		
	
		
		
		
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
 
 
 
	
		
			| 
				
					The Following 4 Users Say Thank You to Rynok For This Useful Post:
				
			 | 
			
			
		 
		 |  
	 
  
	 
	
		 
	 
 
	
	
		
	
	
	
		
		
		
			
			 
			
				01-17-2013, 22:40
			
			
			
		  
	 | 
 
	
		
		
		
			
			| 
			
				
				
				 Junior Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Nov 2010 
					
					
					
						Posts: 16
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 75% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
				 
				Red Angel
			 
			 
			
		
				
		
		- 2 Friss Eper 
- 4cl Mézes Vilmos 
- 1cl Cukorszirup 
- Áfonyalé a feltöltéshez 
 
A Collins-os pohár alján törjük össze az epret, öntsük rá a cukorszirupot (vagy esetleg barnacukrot is használhatunk), majd tegyünk rá törtjeget és pár jégkockát. Végül öntsük fel a többi hozzávalóval. 
		
	
		
		
		
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
 
 
 
	 
	
		 
	 
 
 
	
		
    
    
    
    
    
	
	
		| 
			Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
		 | 
	 
	
		| 
			 
		 | 
	 
	 
    
		
	
		 
		Posting Rules
	 | 
 
	
		
		You may not post new threads 
		You may not post replies 
		You may not post attachments 
		You may not edit your posts 
		 
		
		
		
		
		HTML code is Off 
		 
		
	  | 
 
 
	 | 
	
		
	 | 
 
 
All times are GMT +1. The time now is 10:44. 
		 
	 
 
 
     	   	     	  |  
 
  
  	   
  	   	    | 
  	   	           | 
 
 
	   
	   	    | 
	   	    
  | 
   	   	   
   	   	          
 | 
 
  |