|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-31-2012, 17:25
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az eredeti felvető nincs mostanság itt a fórumon, ezért nem tudjuk konkrétan megkérdezni, de szerintem kifejezetten ez volt a célja.
Ez a téma foglalkozik kifejezetten a félelfekkel, itt azért kanyarodtunk el megint a bankok és a pénz irányába, mert az a fő kérdés, hogy a károkozáson kívül egyáltalán mi az, ami érdemben lopható.
|
Mivel ebben a témában írt, gondolom az ebben a témában felvetett bank-átlopás javaslatra gondolt. Vagy legalábbis merem remélni, hogy nem ide írja amit a másik témába szeretett volna.
|

10-31-2012, 17:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 66%
|
|
A +varázslat helyett inkább valami olyasmi legyen, hogy amikor a feles nyitja a kaput a másik országra, akkor a bankok max. X%át védik a pénznek. Így a nem tolisok sem szenvednek akkora kárt, mert egyből tudják majd, hogy ki a meglopójuk, tehát ha a feles pénzre akar menni, akkor nem tudja felhasználni a szövisét, szerintem ez így korrekt.

10-31-2012, 18:12
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pirostraktor
A +varázslat helyett inkább valami olyasmi legyen, hogy amikor a feles nyitja a kaput a másik országra, akkor a bankok max. X%át védik a pénznek. Így a nem tolisok sem szenvednek akkora kárt, mert egyből tudják majd, hogy ki a meglopójuk, tehát ha a feles pénzre akar menni, akkor nem tudja felhasználni a szövisét, szerintem ez így korrekt.
|
A kapu utolsó körében kv előtt 1 sec-el is le lehet tudni a lopást, akkor aztán keresgélhet 
+ varázslat helyett az árnyak kibővítése egyszerűbb.
Olyan meg nem lenne szerencsés, hogy külön varázslat legyen egy fajnak, amit másra varázsolhat, mert másnak akkor miért ne legyen ilyen?
|
|
The Following User Says Thank You to Barbara For This Useful Post:
|
|

10-31-2012, 20:56
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Meg hat a valamire valo jatekosok 9 koronte neznek kaput magukon, igy sose lophat senki buntetlenul
|

10-31-2012, 21:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Még egy gondolatot fűznék hozzá. Egy dologban mindenki egyetért szerintem, hogy a fajivarik, minden országra egyediek. Ha egy változtatás miatt egy faj fajivarázslata sérül, a többié nem, akkor az már a jelenlegi "egyensúlyt" megbontja. A fél-elf fajivarijának a megváltoztatása szerintem jó irány lehet, plusz kaphatna hozzá több véderőt is, de más faj fajivarijához nem nyúlnék.
|

10-31-2012, 21:45
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 10%
Longevity: 94%
|
|
Én a bankok alkalmankénti átlophatóságát tartanám a jó iránynak, ezt pedig csak a Fél-elf-nek tenném lehetővé. Hogy faji varázslattal vagy -sajátossággal, tulajdonképpen teljesen mindegy.
Katonai erősítést már csak azért sem adnék, mert az izenetben kapott éplisták alapján számomra világossá vált, hogy ilyen téren a játékosokban van a hiba, akik teljesen kiszolgáltatottra építik az országukat.
Srácok, ha valaki tökéletesen defenzív felállást választ, abból is a gyengébbiket, ráadásul másokat megrövidítve szeretne megélni (tolis), akkor ne csodálkozzon, hogy a jogos reakció fájdalmas, esetenként elsöprő.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|