Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Szeretnéd e ha a tábornok személyiséget erősítenénk?
Igen, támogatom a javaslatot. 44 57.89%
Igen de találjunk ki valami mást. 3 3.95%
Nem. Jó ez így. 29 38.16%
Voters: 76. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2012, 12:44
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Hasznos lett volna, hogy ha magához a témához is hozzá szólsz, de sebaj. Hátha a következő hozzászólásod arra is kiterjed.

Lehet én vagyok eltévedve, vagy rossz csoportokban járok, esetleg teljesen más játékkal játszunk, de elég ritka az a hadis aki első(vagy második) szemnek beválasztja a gazdálkodót, vagy a stratégát.(Főleg az első három szinten.)

Amit a tolvajokról írtál meg.... 8-10% tanyával -10% kaja termeléssel tuti beválasztanád a gazdálkodót, ugye? A túlélőt meg az választja aki kisebb költségvetésből igyekszik túlélni a játékot, ami egy tolvajnál halott ügy.
A legjobban a kufár-ember(vagy félelf) tetszett, briliáns. Egy élezett tolis nyilvánvalóan a kufárt fogja választani a tudós helyett.
Negyedik személyiségnek nyilván beválasztanám, de előtte tuti nem.

Nem abból kell kiindulni, hogy 6-7 személyiségből gazdálkodsz. Minden személyiség hasznos, hiszen egyiknek sincs hátránya, csak előnye. De ettől még ritka kevés egy-két szemes toli lesz kufár, vagy gazdálkodó. Ha már két szem, akkor tudós-tolvaj. Tehát nem attól lesz egy személyiség valóban használható, hogy van valami előnye, hanem, hogy hányan használhatják sikeresen.

(u.i.:Igen, nem lehet mind ugyanolyan erős, mert akkor a több szemesek sokkal előrébb lesznek, mint kevesebb pupillájú barátaik. Ezzel is tisztában vagyok, még mielőtt még jobban nekem esel.)

u.i.2:A tudós, gazdálkodó, építész, kufár, kereskedő, túlélő mind univerzális szem, amit mind a tolvajok-hadisok-és varázslók is tudnak használni. Ellenben a harcos, vándor, tábornok mind kifejezetten hadis, tolvajok számára tized annyi előnyt sem nyújt. A tolvajnak ilyen formában csak a 'tolvaj szem' marad.

Last edited by RastArtist; 10-05-2012 at 12:49..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RastArtist For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 10-05-2012, 14:49
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 84%

Attól, hogy valaki úgymond "tolis", manapság már bőven kell haderővel rendelkeznie, és akár ütnie is. És olyankor neki is nagyon jól jöhet a harcos, a stratéga és akár a (majdani, erősebb) tábornok személyiség. Ma már nincs olyan, hogy te tolis vagy, neked nincs sereged és nem ütsz.

Persze szerintem ettől még erősíteni kéne a félelf és az ember fajt, hogy játszhatók legyenek.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
Old 10-05-2012, 14:59
RastArtist RastArtist is offline
Member

Longevity: 71%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Attól, hogy valaki úgymond "tolis", manapság már bőven kell haderővel rendelkeznie, és akár ütnie is. És olyankor neki is nagyon jól jöhet a harcos, a stratéga és akár a (majdani, erősebb) tábornok személyiség. Ma már nincs olyan, hogy te tolis vagy, neked nincs sereged és nem ütsz.

Persze szerintem ettől még erősíteni kéne a félelf és az ember fajt, hogy játszhatók legyenek.
Én toliról beszélek, te pedig inkább egy hadiról akinek több kocsmája van. De értem a mondandód, és igazad van.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules