|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-20-2012, 08:37
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 72%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
hát ezt nem fogja senki leírni neked, hogy miért. Majd A-ban megtapasztalod. De ugyan azért, amiért védőt és támadót is tartanak
|
Az A-ban vagyok, és nem értem, nem vagyok "mindentudó", gondolom piac-szabályozásra való, de hogy valaki funkciójába használja, azt nem hiszem.
Mindegy, olyan nagyon nem is érdekel...
|

08-20-2012, 10:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Az A-ban vagyok, és nem értem, nem vagyok "mindentudó", gondolom piac-szabályozásra való, de hogy valaki funkciójába használja, azt nem hiszem.
Mindegy, olyan nagyon nem is érdekel...
|
tudod mi az az elfokozás? tudtad, hogy a támadót védőt elitet le lehet fokozni bármikor alap katonává és mivel senki sem tart bármikor hozzáférsz? soroljam tovább?
|

08-20-2012, 14:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
tudod mi az az elfokozás? tudtad, hogy a támadót védőt elitet le lehet fokozni bármikor alap katonává és mivel senki sem tart bármikor hozzáférsz? soroljam tovább?
|
Nyilván azt nem kell neked elmondani, hogy tele a piac katikkal, varikkal, tolikkal. Millió számra van a piacon, és sokkal olcsóbb. Tudtad, hogy azokat is le lehet fokozni alap katonává? És tudtad, hogy a képzése is sokkal olcsóbb, mert nem kell hozzá +fegyver?
Na csak ezért nem értem a védő/támadó/elit jelenlétét (ilyen mennyiségben) a piacon.
|

08-20-2012, 18:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Nyilván azt nem kell neked elmondani, hogy tele a piac katikkal, varikkal, tolikkal. Millió számra van a piacon, és sokkal olcsóbb. Tudtad, hogy azokat is le lehet fokozni alap katonává? És tudtad, hogy a képzése is sokkal olcsóbb, mert nem kell hozzá +fegyver?
Na csak ezért nem értem a védő/támadó/elit jelenlétét (ilyen mennyiségben) a piacon.
|
ja és tudtad hogy más katijait venni rá vagy elfokozáshoz, az a klánvagyon elapadásához vezet
még a saját konnyen hozzáférheto egységeid ingyen vannak (még akkor is ha némi fegyit elbuksz) akkor is tobb kp-d marad értelmes dolgokra
pl paci vagy ij vásárlásra
és nem nullázod le a klánvagyont majd késobb ott állsz bután mikozben vágtat a klánod felé 4-5 millio paci
de nálatok se elég ijászt nem tudtok venni egy védéshez
se elég pacit egy visszatámadáshoz
olyankor hamar rá tudsz jonni hogy kár volt elbaxni a lovét varira tolira vagy éppen sima katira
hiába volt "olcsobb" mégis szarul osztottátok be a készpénzt
amibol kifolyolag el lehet bukni 5-10ezer hekit is lazán például
Last edited by NewJackCity; 08-20-2012 at 18:13..
|

08-20-2012, 18:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
ja és tudtad hogy más katijait venni rá vagy elfokozáshoz, az a klánvagyon elapadásához vezet
még a saját konnyen hozzáférheto egységeid ingyen vannak (még akkor is ha némi fegyit elbuksz) akkor is tobb kp-d marad értelmes dolgokra
pl paci vagy ij vásárlásra
és nem nullázod le a klánvagyont majd késobb ott állsz bután mikozben vágtat a klánod felé 4-5 millio paci
de nálatok se elég ijászt nem tudtok venni egy védéshez
se elég pacit egy visszatámadáshoz
olyankor hamar rá tudsz jonni hogy kár volt elbaxni a lovét varira tolira vagy éppen sima katira
hiába volt "olcsobb" mégis szarul osztottátok be a készpénzt
amibol kifolyolag el lehet bukni 5-10ezer hekit is lazán például
|
Tehát, ha jól értem, akkor csak te, és a te klánod képez támadót/védőt/elitet?
És mindig a tieitek vannak a piacon.
Elismerem, amit írtál igaz, de szerencsére még nem kellett ilyennel foglalkozni.
|

08-20-2012, 18:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Tehát, ha jól értem, akkor csak te, és a te klánod képez támadót/védőt/elitet?
És mindig a tieitek vannak a piacon.
Elismerem, amit írtál igaz, de szerencsére még nem kellett ilyennel foglalkozni.
|
én szk-n vagyok ugyhogy biztos nem képez a klánom semmit 
de tény hogy egyszerubb megoldani hogy a kevésbé keresett egységekbol a tiéd legyen alul
mint a népszeruekbol
amikbol szinte bármikor kerulhet alád nagyobb mennyiség ha kis pisti vagy gipsz jakab ugy dont hogy a piacrol visszajott egységeit ár alá rakja
amibol pedig csak a játékosok5-10%ának van tartalék azokban sokkal kevésbé valoszinu hogy ilyen megtorténik mint azokban az egységtipusokban ahol a játékosok 95-99%ának vannak tartalékai
az hogy csak 1 klán képezne valamilyen egységet az meg nyilván badarság
ilyen max addig van még valamelyik ellen klán fol nem ismeri a dolog jelentoségét
|

08-20-2012, 19:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
én szk-n vagyok ugyhogy biztos nem képez a klánom semmit 
de tény hogy egyszerubb megoldani hogy a kevésbé keresett egységekbol a tiéd legyen alul
mint a népszeruekbol
amikbol szinte bármikor kerulhet alád nagyobb mennyiség ha kis pisti vagy gipsz jakab ugy dont hogy a piacrol visszajott egységeit ár alá rakja
amibol pedig csak a játékosok5-10%ának van tartalék azokban sokkal kevésbé valoszinu hogy ilyen megtorténik mint azokban az egységtipusokban ahol a játékosok 95-99%ának vannak tartalékai
az hogy csak 1 klán képezne valamilyen egységet az meg nyilván badarság
ilyen max addig van még valamelyik ellen klán fol nem ismeri a dolog jelentoségét
|
Nyilván nem vitatkozni akartam, csak (valószínűleg még tapasztalatlanságból) nem érzem a jelentőségét. Elismerem tapasztaltabb játékostársaim tudását, és hiszek is nekik.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
|
Posting Rules
|