|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

07-26-2012, 22:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Nem épült fel Berki Krisztián egyik nagy riválisa, Teng Haj-pin kínai tornász a két hete elszenvedett sérüléséből, így a lólengés 2004-es ötkarikás bajnoka nem indul a londoni olimpián.
Tengnek július közepén, az észak-írországi edzőtáborban szakadt el egy izom a bal alkarjában. Benevezték ugyan az olimpiára, de most visszaléptették, és helyette Kuo Vej-jangot indítják.
|
De kár érte 
|

07-27-2012, 07:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|

07-27-2012, 15:12
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

07-27-2012, 16:58
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Az íjászok rangsoroló viadalán világcsúcsot lövő dél-koreai klasszis, Im Dong Hjun tulajdonképpen vaknak számít: az egyik szemére csupán tíz, a másikra húszszázalékos látóképességgel rendelkezik.
„Olyannak látom a 70 méterre lévő céltáblát, mint egy impresszionista festményt, amit vízbe mártottak” – mondta a 26 éves lövő.
|

07-27-2012, 23:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Őfelsége a legnagyobb király! Illetve királynő... persze... II. Erzsébet, immár 60 évet felölő uralkodása során első alkalommal most, az olimpia kedvéért vállalt filmszerepet, és, ha már így döntött, nem aprózta. Magával James Bonddal (alias Daniel Craig) játszott együtt: őfelsége ügynöke személyesen ment el érte a Buckingham-palotába, ahol a két kutyát hátrahagyva helikopterbe szálltak, és elindultak az olimpiai stadion felé. És, amikor odaértek... akkor jött a java!

|

07-28-2012, 06:38
|
Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
Na, indul a buli!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
|

07-28-2012, 10:49
|
Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
Cseh László nem jutott döntőbe 400 vegyesen. Cseh összesítésben csak a kilencedik időt úszta az előfutamok során. Nem lesz ott az esti fináléban Verrasztó Dávid sem. Érdekesség, hogy a Cseh Lászlóval egy futamban úszó Michael Phelps mindössze a nyolcadik lett – ő azonban legalább úszhat a fináléban.
Cseh László: Ezt elrontottam. „Azt hittem, hogy ennél jobb időt úszunk. Végig együtt mentem Phelpsszel, nem hittem volna, hogy ez ilyen gyenge idő lesz, és nem lesz elég a döntőhöz. És arra sem számítottam, hogy az utánunk következő futam ilyen erős lesz. A felkészülésem úgy érzem jól sikerül, még most is maradt bennem, ezt elrontottam. Ennyi” – mondta a magyar úszó.
:-(((
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|