|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

08-29-2006, 12:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mert nem szeret felfedezni 
|
szerintem itt az jött le igazán háboruzni mf-el nem lehet erösebb szövi ellen 
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?  és az gyengébb és egy mf-et
az alap kérdés az volt,hogy melyik mf a legerösebb szövi ellen és melyik felállás a leggyengébb amit letud gyözni egy mf
és csak itt az van leírva,hogy lehet megúszni  nem az,hogy gyözzön egy mf egy szövi ellen hanem,hogy ússza meg 
Last edited by Harcosok; 08-29-2006 at 12:22..
|

08-29-2006, 12:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?  és az gyengébb és egy mf-et
|
Nos én általában MF-et játszottam lenti szinteken és az alapelvem a következő (általában):
1. valaki mindig lop... (ez rendjén is van így)
ha mindig ugyanaz lopkod pofátlanul napokig akkor megnézem a környéket hová jutok át a térkapuján. Általában a varishoz befértem és felmértem a szövit is és az épületeit is.
2. MF-ként a szövis-varis a legkönnyebben beverhető célpont
Így ha valaki pofátlanul napokig lopkod akkor bevertem 2x földre a varisukat a fenti szisztéma szerint amit taglaltunk.
Nos nem tudom nálad ez az eset milyen kategória, de sztem ha egy szövi belopkod és nem reagálom le azonnal az csak fegyverszünet. A háború azzal ér véget, hogy beverem a varist 2x és nagyjából vége is a dolognak 
|

08-29-2006, 12:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ebben majdnem egyetértünk azért 
De inkább ugy mondanám "nem érdemes" 
|

08-29-2006, 12:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ebben majdnem egyetértünk azért 
De inkább ugy mondanám "nem érdemes" 
|
de figy itt nem az a kérdés,hogy tünhetsz el tölük hanem,hogy háboruzz?
így lehet igen legjobban megúszni de nem ez volt a kérdés  az igazi kérdésre a válasz háboruzni mf-el erös szövi ellen nem éri meg  (ahogy mondtad mert onnan győztesen nem igazán jösz ki)
|

08-29-2006, 12:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
így lehet igen legjobban megúszni de nem ez volt a kérdés  az igazi kérdésre a válasz háboruzni mf-el erös szövi ellen nem éri meg  (ahogy mondtad mert onnan győztesen nem igazán jösz ki)
|
Egy háború nem attól háború, hogy 5 hétig tart 
Ez ugyanugy háború. Az eredményt tekintve mindenképpen. Nem mindegy, hogy 5 napi gyilkolászás után veszem el a földjét vagy azonnal? Ezt hívják "költségkímélő üzemmódnak"   
|

08-29-2006, 12:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
és ugy a háborut az ork nyerte ,hogy szerzett 40hekit és elloptak töle jó sok tekit?  de az alap kérdés nem erre irányult szerintem ott az volt,hogy teljesen gyözzön az mf 
|

08-29-2006, 12:29
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Ha elotte olyan 1500-200 körig irtál lent tekit és képes vagy jol hasznalni az ebbol szarmazo jovedelmeid, akkor igenis legyőzhető egy közepesen erős szövi, ha éjszaka nekikezdesz a háborunak és jol van felepitve az mf orid, és sokat tudsz lenni gép előtt. Azért a 40% elég jo! Ha van 12-13% tornyod, es 47-48% barakkod, 13% templommal oriaskent elegge ölhető az ellen szövi olyan 200-300 hekin tanyafree-sen.
|

08-29-2006, 12:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ha elotte olyan 1500-200 körig irtál lent tekit és képes vagy jol hasznalni az ebbol szarmazo jovedelmeid, akkor igenis legyőzhető egy közepesen erős szövi, ha éjszaka nekikezdesz a háborunak és jol van felepitve az mf orid, és sokat tudsz lenni gép előtt. Azért a 40% elég jo! Ha van 12-13% tornyod, es 47-48% barakkod, 13% templommal oriaskent elegge ölhető az ellen szövi olyan 200-300 hekin tanyafree-sen.
|
és ha a szövinek is van egy kis tartaléka akkor ugyanott állnak  mert ugy egy szöviháborut is elemezgethetünk egyiknek van 3milliárd tartalékja/tag a másiknak 200milla tartalék/tag 
|

08-29-2006, 12:38
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
3 mlrd tartalek/tag? Kicsit erosnek tartom 5. szinten.
Ritka az olyan szovi...Keves olyan szovi van akik csak 90 napig tekit irnak, mind a negyen...es azt utana el is tudjak adni.
|

08-29-2006, 12:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
3 mlrd tartalek/tag? Kicsit erosnek tartom 5. szinten.
Ritka az olyan szovi...Keves olyan szovi van akik csak 90 napig tekit irnak, mind a negyen...es azt utana el is tudjak adni.
|
ez csak példa volt ,hogy ugy sima a gyözelem,hogy egyik tag tele van pézzel a másiknak szinte semmi 
de van néhány olyan is 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|