|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-13-2012, 17:16
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by marcusd
és minek vannak akkor "stratégia & tippek" fórum? egy kezdő játékos nem attól lesz profi hogy írtak neki egy éplistát 200 300 400 stb. hekire ami általánosan jó, és elmondják neki mit kell csinálni mikor és miért.
van akinek az az információ hasznos, van akinek ez. speciel nekem ez az információ nagyon hasznos lenne mivel erre építhetek egy egész országot.
|
Továbbra sem értem, hogy egy kitapasztalható sorrendet miért nem akarsz kitapasztalni. Miért más írja le, ahelyett, hogy egyszerűen megnéznéd.
|

07-13-2012, 17:21
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 66%
|
|
kitapasztalni nehéz lenne és valószínüleg késő is lenne az információ
saját magamnak megrendezni anarchon nincs idő
amúgy meg ha ez nem egy top secret információ ami ha kitudódna összedöntené a hódító rendszerét, miért nem lehet elmondani annak, akinek szüksége van az információra
de nem erősködök tovább, amúgy sincs sok szavam az admin ellen
|

07-13-2012, 17:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
kitapasztalni nehéz lenne
|
A már emlegetett "Megnyerem a játékot" gombot kéred? Akkor még játszani se kell, hanem puff, meg is nyerted.
|

07-13-2012, 17:25
|
Junior Member
|
|
|
|
nem is tudtam hogy aki ezt tudja az már megnyerte a játékot
én kérek elnézést
|

07-13-2012, 17:27
|
Administrator
|
|
|
|
Közben belső fórumon is pont ezt kérdezi valaki, kicsit konkrétabban, csak a seregekre vonatkozóan. Ha az Te vagy, akkor a súgóban ez az információ bennevan:
"Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő:
Szövetségi segítő seregek megérkezése
Csata
Szövetségi segítő seregek távozása
Kint levő seregek hazaérkezése "
Részleteket lásd a Háború súgóban.
|

07-13-2012, 17:31
|
Junior Member
|
|
|
|
igen, én voltam az
tulajdonképpen ott csak példákat soroltam fel, ha esetleg valaki nem értené.
igazából csak egy dolog érdekelne. ha megtudom hogy valaki 1 kör múlva betámad, és úgy bontok épületeket, hogy az érték csökkenés által alá kerülök, akkor ugyebár nem azonnal süllyedek a pontlistában. az lenne a kérdésem, hogy a pontlistában lévő süllyedés előbb történik-e mint hogy az ellenséges sereg megérkezne (mert ugye ha lefele támad kisebb a támadóerő mintha felfele támadna, így lehet hogy kivédek egy támadást amit amúgy nem tudnék)?
|

07-13-2012, 17:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
igazából csak egy dolog érdekelne. ha megtudom hogy valaki 1 kör múlva betámad, és úgy bontok épületeket, hogy az érték csökkenés által alá kerülök, akkor ugyebár nem azonnal süllyedek a pontlistában. az lenne a kérdésem, hogy a pontlistában lévő süllyedés előbb történik-e mint hogy az ellenséges sereg megérkezne (mert ugye ha lefele támad kisebb a támadóerő mintha felfele támadna, így lehet hogy kivédek egy támadást amit amúgy nem tudnék)?
|
A pontlistabeli elhelyezkedés nem befolyásolja a csatát. Az érték befolyásolja, az pedig bontással azonnal változik -- mind a védő, mind a támadó oldalán.
Last edited by Ati; 07-13-2012 at 17:47..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|