|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

01-31-2012, 12:25
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by gecco214
Sziasztok.
A köv. kérdéssel fordulok hozzátok:
Napi 1 óra hód,mennyi adatforgalmat bonyolit?
Most készülök számlás csomagra váltani,amiben 90 MB adatforgalom engedélyezett dijmentesen az ingyenes böngészés mellett.
Szóval beleférne e napi 1 óra hód,ami havi szinten30 óra a 90 megás adatforgalomba?
Főleg Ati véleménye érdekelne,mert ő biztos tudna pontos adatokat mondani.Ha más is járatos a témában,azt is nagyon megköszönöm.
|
90 mega az majdhogynem semmi. WAP-ra elég, a Hódító mobil felületét használva elég. A rendes webes felületet használva 1 nap alatt elhasználod, és még többet is.
|

01-31-2012, 12:32
|
|
Administrator
|
|
|
|
Mértem egyet gyorsan. Átlagosan kb 50k egy oldal, miután egyszer már mindent betöltött. Ez jó esetben akár 1800 oldal is lehet, az napi 60 oldal, ha csak Hódítózol. Elvileg így számolva akár elég is lehet, de ehhez vedd hozzá, hogy a géped egyéb forgalmakat is csinál mellette. Ez nem reális számomra. 90 mega nagyon kevés.
|

01-31-2012, 12:33
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Köszönöm a gyors választ.
Csak a hóditót akarom rajta tolni.
Akkor arra is kevés? 
|

01-31-2012, 12:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszönöm a gyors választ.
Csak a hóditót akarom rajta tolni.
Akkor arra is kevés? 
|
Számomra nagyon kevésnek tűnik. Pillanat, mindjárt nézek pontosabb adatot, tableten tudok konkrét forgalmat mérni, és ott nem nagyon szemetel mellette semmi más.
|

01-31-2012, 12:40
|
|
Junior Member
|
|
|
|
A böngészést korlátlanul engedi.Nem tudom,hogy mi tartozik náluk ebbe a fogalomba.
Azt mondták,hogy az online játék,tehát a hóditó isd nem tartozik bele.
|

01-31-2012, 13:00
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
A böngészést korlátlanul engedi.Nem tudom,hogy mi tartozik náluk ebbe a fogalomba.
Azt mondták,hogy az online játék,tehát a hóditó isd nem tartozik bele.
|
A Hódító böngészőn keresztüli játék. Semmivel nem másabb, mintha egy híroldalt olvasnál, vagy weben keresztül leveleznél. Ha az korlátlan, akkor nincs gond.
|

02-02-2012, 03:54
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszi a fáradozást igy utólag is.
Eddig kártyás voltam,most készülök a Telenornál okostarifa 90-es csomagra váltani.
A következőket irja róla:
"Korlátlan böngészés és e-mailezés, +90MB multimédia keret"
Tehát a Hóditót,mivel böngészőről játszom,nem minősül multimédiás adatforgalomnak és ingyenes lenne?
Mert annak nagyon tudnék örülni. 
|

02-02-2012, 08:13
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszi a fáradozást igy utólag is.
Eddig kártyás voltam,most készülök a Telenornál okostarifa 90-es csomagra váltani.
A következőket irja róla:
"Korlátlan böngészés és e-mailezés, +90MB multimédia keret"
Tehát a Hóditót,mivel böngészőről játszom,nem minősül multimédiás adatforgalomnak és ingyenes lenne?
Mert annak nagyon tudnék örülni. 
|
Ez alapján a mondat alapján a korlátlan részbe tartozik.
Ilyen szempontból a Hódító egyenértékű az online újságokkal, vagy privát weboldalakkal, vagy bármi más webes tartalommal. Ugyanolyan fajta forgalom a szolgáltató fele, és igazából nem is több, mintha egy órán át újságot olvasnál pl, vagy képeket nézegetnél, vagy az APEH oldalát bújnád.
|

01-31-2012, 12:58
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Számomra nagyon kevésnek tűnik. Pillanat, mindjárt nézek pontosabb adatot, tableten tudok konkrét forgalmat mérni, és ott nem nagyon szemetel mellette semmi más.
|
No, végigkattintgattam minden menüpontot egyszer. A súgóba nem olvastam bele, és nem fórumozgattam az egyszeri ránézésen kívül. Levelezni se leveleztem, szövifórumom nincs.
Ez így 5,03 mega forgalmat generált. Ebben benne van az is, hogy rámentem a Közösség menüpontra, ahol képeket tölt be. Plusz a mobilnet beállítással egy ici-picit lehet még spórolni. De hogy napi 3 megából kijöjjek normális játék mellett, azt nem tudom elképzelni.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|