Nagyon hiányzik egy ilyen kaliberű játékos a futballpályákról manapság. Értem én, hogy Messi, meg Xavi, meg CR7, meg Iniesta, meg ilyenek... Na de mégis, ne vicceljünk már!
A videó meg mesteri munka szerintem.
The Following 4 Users Say Thank You to BeeLord For This Useful Post:
20 éves a Premier League, lehet szavazni meccsre, gólra, védésre, gólörömre és össze lehet állítani egy álomcsapatot. Nálam így néz ki:
Meccs: Spurs-MU 3-5.(Szerk.: esetleg az Arsenal-Csirkék 4-4) Mondjuk a MU-Arsenal 8-2 helyett én az idei Chelsea-Arsenalt pakoltam volna a listára, mert ott is sok gól esett (3-5), ellenben az legalább jó meccs volt... Gól: Bergkamp. Innen meg ezt hiányolom, Cantona helyett simán befért volna. Gólöröm: Ferguson Védés: Jaaskelainen Itt azon tűnődtem, hogy ez hogy a csudába maradt le, de rájöttem, hogy kupameccs volt... Csapat: Schmeichel - Dixon, Ferdinand, Adams, Pearce - Ronaldo, Gerrard, Vieira, Giggs - Henry, Shearer Kispadon: Seaman, G. Neville, Evra, Beckham, Scholes, Fabregas, Overmars, Bergkamp, Wright, Rooney
Szavazzatok Ti is, elvileg lehet nyerni egy tökjó valamit (ezt a részt nem olvastam...)
Csak Arsenal, és MU, meg Gerrard és Shearer... Kicsit sem elfogult...
Tény, hogy jó csapat, de...
De... posztonként fel volt sorolva 8 játékos, kiválasztottam a szerintem legjobbakat. Arról nem tehetek, hogy a 97-98-as illetve a 2004-es Arsenal, valamint a közelmúltbeli MU (akik nem épp a kedvenceim...) játékosai sokkal többet nyújtottak a pályán, mint a lehetséges alternatívák.
(Szerk.: Mellesleg Pearce PL pályafutása így néz ki: 1985–1997 Nottingham Forest, 1997–1999 Newcastle, 1999–2001 West Ham, 2001–2002 Manchester City)