Nem én akarom módosítani a játékmenetet, szándékosan írtam más ötletéhez, hogy megvilágítsak egy egyszerű logikai ellentmondást a játékban, ami az A csoport ismerete nélkül is logikai ellentmondás marad. Nem azt kéne nézni még mindig, hogy ki tanácsolja, hanem hogy mit... Az elmúlt néhány órában azon kívül, hogy ÁLLÍTÓLAG kezdő vagyok, semmi más nem hangzott el a részetekről. Ez lenne az elit? Ez vár rám A-ban? Köszi de kihagyom...
Más játékosokat sem kéne becsmérelni, épp kikaptunk egy szövitől (egyébként éppen technikai hiba miatt, az elmúlt napokban dns resolve hiba miatt külföldről többször is órákig nem volt elérhető a játék, egy inaktív orit akinek épp nincs bevéve védelme elég könnyen üthető, még egy kezdőnek is :P), ezért gyengélkedünk, nekem sikerült visszaverni a támadásokat mivel it voltam, ezért vagyok most jobb állapotban.
De jó hogy pont te javasoltad, ne ítéljek az egész ismerete nélkül, erre zéró rálátással ítélkezel, megintcsak akár egy kezdő...
És attól hogy A-ban nem jártam, a játék másik 99%-át jól ismerhetem, az elmúlt évek tapasztalatai alapján szerintem tehetek rá javaslatokat, még akkor is, ha egyik-másik javaslat a mélyen tisztelt elitcsoportnak nem is tetszik.
Amúgy képzeld el h volt már kezemben szike... és a páciens is boldogan él azóta, úgyhogy nem kell félned