|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-17-2011, 15:10
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sucó
2011-11-17 11:00:59 még egy tar ló (#4220) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5004 hektár földet.
2011-11-17 11:00:59 Olümposz (#3735) támadást indított még egy tar ló (#4220) ellen, de a csatát elvesztette.
gratula az ütéshez és a védéshez is Ati és Csabi! 
|
Grat az ütéshez, és tisztelet az olümposznak, hogy helytálltak, ahelyett, hogy szétdobáltak volna.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-17-2011, 16:10
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Igazán nem értem mi nem tetszik neked ezen dragi! 
|

11-17-2011, 16:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Grat az ütéshez, és tisztelet az olümposznak, hogy helytálltak, ahelyett, hogy szétdobáltak volna.
|
Neked most ez a mániád?:P
|
The Following 2 Users Say Thank You to Démonka For This Useful Post:
|
|

11-17-2011, 16:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Démonka
Neked most ez a mániád?:P
|
Sajnos olyan a kor, hogy meg kell becsülni az ilyen ellenfeleket.
Dragi, te meg bújj el valahová a fájdalmadban, mert úgy látszik, hogy nem tudod feldolgozni azt, hogy ha valaki gratulál, és örömét fejezi ki a fair harc miatt.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-17-2011, 18:52
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Sajnos olyan a kor, hogy meg kell becsülni az ilyen ellenfeleket.
Dragi, te meg bújj el valahová a fájdalmadban, mert úgy látszik, hogy nem tudod feldolgozni azt, hogy ha valaki gratulál, és örömét fejezi ki a fair harc miatt.
|
nem, nem ez a problémám, hanem bár tudod jól hogy Monró nem azon játékosok közé tartozik aki szétdobálná a klánt de neked csak azért is ki kellett emelned, és ez már unalmas. Számomra....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

11-17-2011, 18:53
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sucó
Igazán nem értem mi nem tetszik neked ezen dragi! 
|
alább az indoklás, nem az ütéssel van problémám az szép és gratula érte  Ezért volt jobb a régi rendszer az indoklással a piroshoz illetve zöldhöz 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

11-17-2011, 19:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
nem, nem ez a problémám, hanem bár tudod jól hogy Monró nem azon játékosok közé tartozik aki szétdobálná a klánt de neked csak azért is ki kellett emelned, és ez már unalmas. Számomra....
|
ha tetszik ha nem ez a véleményem 
|

11-17-2011, 21:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
alább az indoklás, nem az ütéssel van problémám az szép és gratula érte 
|
Ennek kicsit ellentmond, hogy maganak az utesnek a bemasolasara, es egy szimpla "grat"-ra is lefelet nyomtal. (Ami szived joga, csak nekem nem jon ossze ezzel a mondatoddal)

11-17-2011, 21:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ennek kicsit ellentmond, hogy maganak az utesnek a bemasolasara, es egy szimpla "grat"-ra is lefelet nyomtal. (Ami szived joga, csak nekem nem jon ossze ezzel a mondatoddal)
|
ha úgy jobban tetszik az első vessző utáni részre adtam a lefelét  De nem is értem minek kell magyarázkodnom, ha egyszer nem tetszik akkor nem tetszik. akinek fáj igrnoráljon 
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

11-18-2011, 06:14
|
Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
2011-11-18 02:00:57 még egy tar ló (#4220) támadást indított Ragadozómadarak (#3371) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3127 hektár földet.
Gratula.
|
The Following 5 Users Say Thank You to papp2 For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
|
|
Posting Rules
|