Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-24-2011, 10:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Artista View Post
alapvetően raktárnak van használva, ingyenraktárnak.
Sokan erre már a teljes vagyonukkal ráfizettek. Ez szerintem elég elrettentő példa, és elég nagy rizikófaktor.
Old 10-24-2011, 10:46
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Bar a hivatalos allaspont szerint a "piac" nem raktar, nagyobb hektaron a keszpenzmennyiseg limitaltsaga miatt igen lecsokken az orszagok mozgastere, ilyenkor neha jol jon, ha van olyan nem eladasra szant egyseg a piacon, ami nem ferne be a barakkokba. (mindehhez hozzajon a rablok altali kockazat)

Ha ebbe barmilyen modon belenyulnank, es ellehetetlenitenenk a tartalekkepzest, ami amugy nagyon lenyeges elem, annak egyutt kellene jarnia a max penz hektarszam szerinti novekedesevel, amire szerintem nincs esely.
Old 10-24-2011, 10:53
Merengő Merengő is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
érdekes lenne olyan statisztika amiben az eladott áru (sajátvétel kivonva) és a nem eladott áruk arányát lehetne látni...a kisebb szinteken még talán normálisabb, de fent már látszana, hogy nagyrészt raktárnak van használva... (pedig a súgóban az van hogy "a piac nem raktár"...dehogynem...)
és a több piacbelépés szerinted mennyiben korlátozná le a "piac nem raktár" elvet? mert szerintem még jobban raktárként lenne használva.. nem értem ezt az érved ..
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
Old 10-24-2011, 11:03
Artista's Avatar
Artista Artista is offline
Junior Member

Longevity: 78%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
és a több piacbelépés szerinted mennyiben korlátozná le a "piac nem raktár" elvet? mert szerintem még jobban raktárként lenne használva.. nem értem ezt az érved ..
mi lenne ha elolvasnád a hozzászólást, mert ott leírtam már a választ erre.
(és milyen "több"-ről írsz? az csak "áldozat" árán, alapból kevesebb lenne)
The Following User Says Thank You to Artista For This Useful Post:
Old 10-24-2011, 15:40
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%

Quote:
Azért eléggé meg kell ám szenvedni, ha éjjel megjön a cucc piacról, hogy megfelelően legyen visszapakolva.
Aki erre hajlandó nap, mint nap áldozni, az miért ne használhatná raktárnak, ahogy te nevezed...

Egy-egy szép klánütés sose történt volna meg, ha nem lehet piacra pakolni "végtelenségig"
Meg jó pár "csorgás" sem

De most tényleg, van egy játék (mindegy, melyik), ahol a piacnak több szerep jutott, mint itt. Akkor ezt hozzuk be ide is, mert Neked megtetszett? Ezt meg tudod mondani, hogy mennyit kell emelkedni klánszinten ahhoz, hogy 2 körös legyen egy 13.856 pontra lévő klán, ehhez mennyi egységet és hogyan kell felhasználni? Vagy, ha a velem hadban álló ori szövije kaput nyit a szövimre, akkor én tudok-e rá tolizni rajta keresztül? Vagy, meddig véd az 1 körre hívott szövihelp?
Tényleg ennyire fontos a piac?
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 10-24-2011, 18:16
Member

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Azért eléggé meg kell ám szenvedni, ha éjjel megjön a cucc piacról, hogy megfelelően legyen visszapakolva.
Aki erre hajlandó nap, mint nap áldozni, az miért ne használhatná raktárnak, ahogy te nevezed...

Egy-egy szép klánütés sose történt volna meg, ha nem lehet piacra pakolni "végtelenségig"
Meg jó pár "csorgás" sem

De most tényleg, van egy játék (mindegy, melyik), ahol a piacnak több szerep jutott, mint itt. Akkor ezt hozzuk be ide is, mert Neked megtetszett? Ezt meg tudod mondani, hogy mennyit kell emelkedni klánszinten ahhoz, hogy 2 körös legyen egy 13.856 pontra lévő klán, ehhez mennyi egységet és hogyan kell felhasználni? Vagy, ha a velem hadban álló ori szövije kaput nyit a szövimre, akkor én tudok-e rá tolizni rajta keresztül? Vagy, meddig véd az 1 körre hívott szövihelp?
Tényleg ennyire fontos a piac?
hogyne tudna válaszolni.. ő már a dímontojás ideje előtt is játszott pool

mielőtt megvádolnátok, hogy személyeskedek, ő kérkedett ezzel..
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
Old 10-24-2011, 19:01
Artista's Avatar
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
hogyne tudna válaszolni.. ő már a dímontojás ideje előtt is játszott pool

mielőtt megvádolnátok, hogy személyeskedek, ő kérkedett ezzel..
Mi rákot élvezel ezeken a romboló hozzáállású személyeskedő hozzászólásokon??
Ez egy fórum, itt nem lesz semmiféle kötelezően megvalósítandó végeredmény, csak egy (inkább már több) témában vélemények ütköznek.
Erre te ...

Pool kérdése, meg szinte sért, ha azt hiszi nem tudom rá a választ, remélem csak költői a kérdés... pont ezért is szeretem a hétvégi játékot, egyenlő feltételekkel indul, katonapiac nélkül (!) és játszható. Amit Pool ír, hogy miért kell így játszani, az a jelenlegi szabályok miatt van, tehát ugyan úgy változtatható, mint bármi ami eddig változott a hódítóban... volt már elég sok szabályváltozás és a jövőben is biztosan lesz. Rettegjetek tőle!
The Following 3 Users Say Thank You to Artista For This Useful Post:
Old 10-24-2011, 19:17
Member

Quote:
Ez egy fórum, itt nem lesz semmiféle kötelezően megvalósítandó végeredmény, csak egy (inkább már több) témában vélemények ütköznek.
Erre te ...

Pool kérdése, meg szinte sért, ha azt hiszi nem tudom rá a választ, remélem csak költői a kérdés... pont ezért is szeretem a hétvégi játékot, egyenlő feltételekkel indul, katonapiac nélkül (!) és játszható. Amit Pool ír, hogy miért kell így játszani, az a jelenlegi szabályok miatt van, tehát ugyan úgy változtatható, mint bármi ami eddig változott a hódítóban... volt már elég sok szabályváltozás és a jövőben is biztosan lesz. Rettegjetek tőle!
igazad van öreg, változtass rajta ha tudsz. én kiszálltam a témából mert veled értelmetlen.. de azért te mint nagy démontojásos válaszold meg pool kérdéseit és taníts minket, kik nem tudjuk..
Old 10-24-2011, 19:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%

Quote:
Erre te ...

Milyen néven szoktál játszani?
Old 10-24-2011, 19:38
Artista's Avatar
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Milyen néven szoktál játszani?
W. Aladár, artista és ragadozó. (azt hittem az Artistából rá lehet jönni)

szerk.:
most begyűjtök egy-két névtelen jóakarót... sebaj, teher alatt nő a pálma!

Last edited by Artista; 10-24-2011 at 19:44.. Reason: szerkesztés :D
The Following 2 Users Say Thank You to Artista For This Useful Post:
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules